Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Syberia dekuju moc, hodně v to doufám a zároveň se snažím se k tomu neupinat…je to mazec ale mám strašnou radost… ![]()
A co Oliverek? Jak to zvládas?
@venisa No, stačí do kontroly v rizikovce příšté týden, pak už budu hlavně klidná, že má snad všechno dovyvinuté a může jít bez problémů ven… @Carrie-S Držím palce, ale jestli to vyšlo nebo ne, to ti žádná z nás neřekne!! Holt budeš muset počkat na termín MS,jako my všechny
@EllEff Šetřím, ještě vydržet minimálně do úterý a je to relativně v pohodě. No supr,že všechno funguje jak má - pozitivní myšlení je jedině dobře
Já jsem na FB ve skupinkách,ale pro maminy,co rodí v listopadu/prosinci/lednu.
@EllEff Je mi to jasny, ale nam se zazrak taky povedl a roste jako z vody
Dneska nas v noci vytrestal. Nespal od do pul 5
Furt jen rev, ale nakonec se napucl a usnul. Jen chudak muz brzy vstava…
Snad to i zvladam. Jsou lepsi i horsi dny
V noci jsem chtela byt zase tehotna a pres den pohoda a spokojenost
Jen doufam, ze se nam ten nesvar s nespanim nerozmuze ![]()
@Syberia no snad to byla jednorázová akce… já v ten zázrak taky doufám, bylo by to moc pekny ![]()
No tak po 9ti měsících to bříško asi chybí vid?
@EllEff Doma to i jde, ale jak nekam jdeme, treba k doktorce a ja tam stojim, tak si to bricho hladim furt
Sice se uz muzu otacet a muzu spat opet na zadech, ale na bocich uz moc ne kvuli prsum
Si clovek nevybere… A ty ocistky… to je ocistec. 9 mesicu nic a ted takovy jatka ![]()
@Kajule21 to už zvládnete, buď na sebe dál opatrná a ten týden už to dáte s přehledem
@Syberia no o tom už se tolik nemluvi, tak člověk neví co ho čeká… ![]()
@Kajule21 to zvládnete holky, nejste žádný orezavatka ![]()
Ahoj holky, dneska jsem 8DPO, nedalo mi to a udelala jsem si test, co myslíte? Na světle to vypadá trošku lépe ![]()
@EllEff Presne, se nikdo nenajde, kdo by rekl pravdu
Otazka, jestli by to nekoho zajimalo ![]()
@Adulina12 Ja bohuzel nic nevidim. Ale ja nebyla nikdy dobrej lovec duchu ![]()
Ahoj, holky ![]()
Mně už bývá po večerech celkem špatně, snad to znamená, že je všechno v pohodě, v pondělí kontrola.
@EllEff Gratuluju k ovulaci! Je super, že to půjde přirozeně! Tak snad nebudete čekat moc dlouho ![]()
@Syberia U nás chodil manžel některé dny spát do pracovny, aby se vyspal, hodně jezdí, tak aby se cestou někde nevyboural. Neboj, to všechno přejde, každým dnem to bude lepší a lepší!
@Adulina12 Je to nějaké zvláštní, máš tam nějaký filtr, ne? Něco tam vidím, ale nic určitého. Doporučuju testy Livsane z Benu, ty desítkové, jsou opravdu citlivé, s těmi budeš mít jasno.
@kočkodlak je to právě 10 citlovost z Tety, TT sluníčko.. ale říkam si, že je pořád brzy, jsem teprve 9DPO
@kočkodlak ještě mě napadlo, že to mohla být i ryska.. Co myslíš?
@kočkodlak To bych se musela pakovat ja, preci jen malyho prebaluju jinde, tak je to jednodussi. Ale dneska teda spal krasne
Od pul 10 do pul 5 ![]()
Dneska je malymu mesic
Jako fakt to utika, ani bych nerekla, ze uz je to mesic,co jsem rodila
Ale jeste se na dalsi porod teda necitim ![]()
@EllEff @venisa Jo holky musíme, ještě cca 3dny a bude úterý (když nepočítám dnešek) a budeme 36tt. Snad se ve čtvrtek v rizikovce dozvíme už nějaké konkrétnější informace o porodu. Snad bych pak byla klidnější. Furt studuju pro a proti oproti celkové a spinální anestezii a pořád váhám…
@Adulina12 Noo,když si domyslím,kde by ta druhá čárka mohla asi být,tak bych ji tam mohla při troše fantazie i vidět,ale na první pohled střízlivým okem nevidím zatím vůbec nic. Počkej a snaž se nestresovat testováním před termínem MS - akorát se znervózníš a bude to stát za prd.Počkej a třeba budeš mile překvapená
Držím palce…