Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@venisa No ja jsem furt tak hrozne unavena a hladova a zizniva
Na to me nikdo neupozornil
Ono celkove je to vsechno tak tezky… Kojeni nema bolet a ja silene trpim. Ted mam zachranej bod v sestinedeli a pak budu posouvat dal
Jestli se toho doziju… A jeste kojis?
@venisa To bylo malymu kolik? Tos urcite oslavila
A jak jsi prestala? Postupne jsi ubirala nebo jak a po domluve s doktorkou?
@Syberia no bylo mu necelých 8 měsíců… no začali jsme ubírat kojení nahrazovat příkrmy, pak to dopadlo, že byl kojený jen večer před spaním a ráno když se vzbudil… pak jsme začali zkoušet dávat Um na noc… ale než jsme našli co mu vyhovuje tak to pár dní trvalo ale našli jsme vyhovující… no a pak začal ráno při kojení plakat a odmítat prso, tak jsme pak zkusila druhé a taky nic tak jsme dali flašku a byl spokojený a od tý doby jedeme na flaškách a příkrmech… s doktorem jsem nic neřešila
@venisa Vyhovuje jako myslis znacku prikrmu? Hlavne, ze je spokojeny
A 8 mesicu? Jsirodila taky nedavno a hele ![]()
@Syberia ano značku příkrmu - sunar plival, toho se při druhym pokusu ani nenapil… pak Hami to už si cucnul ale pak taky odmítal a nakonec do třetice jsme zkusili Hipp a to už klaplo… no tak 13.11 bude domíkovi už 9 měséců
@venisa Ty jo
To uz je chlapak a ani se nanedejes a ma rok, vid
A najednou jde do skoly a pak se stehuje z domova ![]()
Ja to dneska vecer uz vzdavala a stehovala malyho
Sice jen do jeho pokoje, ale i tak. Neskutecne rval a to byl prebalenej, napapanej, pomazlenej
Vypadalo to, ze ma hlad, ale po prilozeni jen cumlal a nesal, ale byl ticho. A to jsem vydrzela jen hodinu (pul hodiny kazdy prso), pak jsem ho odvezla vedle a tam sice rval, ale nakonec usnul a my taky. Pak jsem si pro nej dosla po 1 a ted nakrmila a snad bude klid ![]()
Prosím o hlásek, jde každou hodinu ☺️ https://www.emimino.cz/…isabeth-940/
@venisa To si sedne, už jste zvládli horší věci
@Syberia To víš,že jsem mu řekla,že chci rodit u nás.A on mi řekl,že mu je to samozřejmě jedno,že on měl snahu domluvit mi to nejlepší,ale je to holt v jiné nemocnici.
Už jsem domluvená s kamarádkou - v úterý mě vyšetří ona,změří mi,jak nízko je ta placenta a pokud bude níž,jak 3cm a budu muset na sekci, domluví mi to u nás v nemocnici,takže to vypadá,že budu tak jak tak rodit u nás ![]()
@Kajule21 jo zažili jsme horší, ale i tak to prostě vyčerpává… @Syberia jo letí to hrozně… za chvíli Vánoce, pak to je za chvilku do prvních narozenin… no to já nemám kam malýho odstěhovat… jako už se i těším až bude mít svůj pokojíček, ale to se budeme muset nejdřív přestěhovat do většího
@venisa A jak to vypada s novym bydlenim vlastne? Hledate nebo jeste neresite, kdyz je malej jeste malej ![]()
@Syberia tak koukáme co je v nabídce… a uvažujeme kdy to bude nejvhodnější… no a nejlepší by to bylo březen duben… to z toho důvodu, že nebude mít Robin moc práce se školou… do toho ale řešíme jestli bude s majitelem bytu dobrá domluva a budeme moc odejít na dohodu abychom nemuseli platit do konce smlouvy nájem tady za ten byt… no je to takový na houvno ![]()