Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5771
8.11.18 15:24

@venisa Ten muj je taky pekna pirana :lol: A tema dasnema teda umi sakra zabrat 8o Jestli ho to neprejde, tak s prvnim zubem kojeni ukoncim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
8.11.18 15:28

@Syberia tak to Domča občas už jak mu rostli zuby, tak tu bradavku tahal ale jinak to bylo celkem v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
8.11.18 15:45

@venisa Ja mu kolikrat nemuzu narvat malicek do pusy, abych ho odpojila, jak ma zatato :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
8.11.18 15:48

@Syberia no mě se to stalo párkrát, že mi to nešlo, ale jinak fakt pohoda… no tak třeba se to zlepší a uvolní tu papulku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
8.11.18 15:50

@venisa Snad jo :palec: Je to hamoun :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
8.11.18 15:56

@Syberia no jo no , nechce pustit, chce být furt u zdroje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
8.11.18 15:58

@venisa Prave :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.11.18 16:02

33+2tt

@Syberia Tak to já bych octávku neměnila. Všechno dám krásně do kufru a v autě mám místo a pořádek… Mně už to přijde jako nějaké dodávky a už se mi to nelíbí.Ale samozřejmě každému pasuje něco jiného @venisa Jakto,co Domouš udělal? @Reniseek17 Malá je krásná :srdce:

Zítra mám ráno poradnu,tak jsem zvědavá,jak je na tom ta naše placenta,jestli se vytáhla nebo pořád zasahuje nějak do branky a jak teda budu nakonec rodit… Četla jsem si o tom včera a v tady těchto případech,kdy se rpdí císařem je to prej už ve 36. nebo 37.tt (teď nevím přesně),což by bylo opravdu zachviličku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
8.11.18 16:22

@Kajule21 Fakt? Ja myslela, ze cisare delaji az od 38.tt :think: Tak to by bylo fakt za par ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
8.11.18 16:53

@Kajule21 Domís zlobil se spaním… jako já ho nenutím spát ale když už chce být vzhůru ať neřve… to byl o něco šílenýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.11.18 13:35

33+3tt

@Syberia No, asi nee nebo tak to aspoň psali v jendom článku na netu :nevim: Dneska jsem po kontrole, dr.zkontroloval placentu a prej to nevidí tak tragicky,ale raději mě hcce poslat do nemocnice,aby se na to mrkli ještě tam. V tom problém není,ale je to jiná nemocnice než jsem chtěla rodit (chtěla jsem rodit nás ve městě),takže teď musím zvážit a prokonzultovat s kamarádkou gynekoložkou, jstli rodit u nás a zařídila by mi tam nějaké vyšetření ona nebo jestli dát na mého gynekologa a jet do toho Zlína s tím,že už tam budu muset i rodit… :nevim: Mám dilema,kámoška zatím nepíše,tak jsem z toho taková „nervózní“. Příští týden mě chce dr.vidět a mám mu říct,jak jsem se rozhodla… :palec: @venisa Jéééjda,to musí být na palici 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
9.11.18 13:42

@Kajule21 no tak na palici to je… jsem vyřízená… včera jsme ho nedali spát po kaši, tak se zadařilo a spal do čtvrt na pět pak dostal mlíko a hned pak usnul… ale přes den je to s ním takové furt na prdlačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
9.11.18 14:25

@Kajule21 A nerikala jsi doktorovi, ze chces rodit jinde? Me se na gynde ptala, kde budu rodit :think: Ja si myslim, ze je to tvoje volba ;) Nebo zkus zavolat do ty svoji porodnice, zes dostala tohle doporuceni, ale chces rodit tam, tak jestli to neva a uvidis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
9.11.18 14:27

@venisa Malej zase od rana rve a rve a rve. Furt je na prsu, protoze dela ofuky, ze ma hlad :nevim: Ohrala jsem si obed, co jsem ho nakojila a dala si sotva par soust a zase rev :roll: Jako dojedla jsem, ale o klidu nemuze byt rec… Taky mi prijde, ze mam ted furt hlad 8o
Cert vi, co se jim v tech hlavickach deje :roll: Ze si zmeni rezim jen tak, co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
9.11.18 14:31

@Syberia no když byl Domík mimino, tak jsem jedla s ním v náruči… jinak bych se nenajedla vůbec… je fakt, že byli dny kdy jsem fakt nejedla… ten pocit máš protože to tak je… onjak tě vysává, tak to tělo potřebuje někde nahnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí