Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@venisa Ten muj je taky pekna pirana
A tema dasnema teda umi sakra zabrat
Jestli ho to neprejde, tak s prvnim zubem kojeni ukoncim ![]()
@Syberia tak to Domča občas už jak mu rostli zuby, tak tu bradavku tahal ale jinak to bylo celkem v pohodě
@venisa Ja mu kolikrat nemuzu narvat malicek do pusy, abych ho odpojila, jak ma zatato ![]()
@Syberia no mě se to stalo párkrát, že mi to nešlo, ale jinak fakt pohoda… no tak třeba se to zlepší a uvolní tu papulku
@Syberia Tak to já bych octávku neměnila. Všechno dám krásně do kufru a v autě mám místo a pořádek… Mně už to přijde jako nějaké dodávky a už se mi to nelíbí.Ale samozřejmě každému pasuje něco jiného @venisa Jakto,co Domouš udělal? @Reniseek17 Malá je krásná ![]()
Zítra mám ráno poradnu,tak jsem zvědavá,jak je na tom ta naše placenta,jestli se vytáhla nebo pořád zasahuje nějak do branky a jak teda budu nakonec rodit… Četla jsem si o tom včera a v tady těchto případech,kdy se rpdí císařem je to prej už ve 36. nebo 37.tt (teď nevím přesně),což by bylo opravdu zachviličku ![]()
@Kajule21 Fakt? Ja myslela, ze cisare delaji az od 38.tt
Tak to by bylo fakt za par ![]()
@Kajule21 Domís zlobil se spaním… jako já ho nenutím spát ale když už chce být vzhůru ať neřve… to byl o něco šílenýho
@Syberia No, asi nee nebo tak to aspoň psali v jendom článku na netu
Dneska jsem po kontrole, dr.zkontroloval placentu a prej to nevidí tak tragicky,ale raději mě hcce poslat do nemocnice,aby se na to mrkli ještě tam. V tom problém není,ale je to jiná nemocnice než jsem chtěla rodit (chtěla jsem rodit nás ve městě),takže teď musím zvážit a prokonzultovat s kamarádkou gynekoložkou, jstli rodit u nás a zařídila by mi tam nějaké vyšetření ona nebo jestli dát na mého gynekologa a jet do toho Zlína s tím,že už tam budu muset i rodit…
Mám dilema,kámoška zatím nepíše,tak jsem z toho taková „nervózní“. Příští týden mě chce dr.vidět a mám mu říct,jak jsem se rozhodla…
@venisa Jéééjda,to musí být na palici ![]()
@Kajule21 no tak na palici to je… jsem vyřízená… včera jsme ho nedali spát po kaši, tak se zadařilo a spal do čtvrt na pět pak dostal mlíko a hned pak usnul… ale přes den je to s ním takové furt na prdlačku
@Kajule21 A nerikala jsi doktorovi, ze chces rodit jinde? Me se na gynde ptala, kde budu rodit
Ja si myslim, ze je to tvoje volba
Nebo zkus zavolat do ty svoji porodnice, zes dostala tohle doporuceni, ale chces rodit tam, tak jestli to neva a uvidis ![]()
@venisa Malej zase od rana rve a rve a rve. Furt je na prsu, protoze dela ofuky, ze ma hlad
Ohrala jsem si obed, co jsem ho nakojila a dala si sotva par soust a zase rev
Jako dojedla jsem, ale o klidu nemuze byt rec… Taky mi prijde, ze mam ted furt hlad ![]()
Cert vi, co se jim v tech hlavickach deje
Ze si zmeni rezim jen tak, co ![]()
@Syberia no když byl Domík mimino, tak jsem jedla s ním v náruči… jinak bych se nenajedla vůbec… je fakt, že byli dny kdy jsem fakt nejedla… ten pocit máš protože to tak je… onjak tě vysává, tak to tělo potřebuje někde nahnat…