Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5771
28.10.18 13:15

@kočkodlak Verim tomu, ze to bude lepsi ;) Jen dost bojujeme s fenkou. Ta je fakt jak silena. Ja jsem z ni totalne na prasky :roll:
Urcite uz se i na vas usmalo stesti :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
28.10.18 16:45

@Syberia no ja ty kalhotky doma nosila asi 14 dni mozna 3 tydny… Taky jsem nestihala sprchu po kazym wc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.10.18 20:33

31+5tt

@Syberia No ty kráso, já jsem stejný magor a hned bych šla uklízet… :zed: Ale mám mamku blízko,takže pokud bude třeba, určitě mi přijede pomoct (uklidit),ať já jsem v klidu a můžu zdřímnout. Takže pes malého nemusí jo? To hledím 8o Přišlo mi,že těhotenství zvládala dobře - asi žárlí.A co dělá?Myslíš,že by malému něco udělala? 8o Já budu mojemu domů balit z porodnice plenky od malé,aby si je náš psík očuchal a začal si zvykat na nový pach a nebyl to takový šok,až dojedeme domů i s malou… :nevim: Já si dneska chovala 3týdení holčičku od manžela z rodiny a žasla jsem,jak je malinká :srdce: Už se těším za necelé 2 měsíce na tu naši malou lásku :dance: :srdce: @kočkodlak Já jsem taky rozhodlá,že bych si dala spinál. Chci,abysme byli u narození malé oba (pokud to půjde) a při celkové narkóze by tam manžel být nemohl..A hlavně ji chci hned vidět a ne,až se pořádně proberu a uvidím ji třeba prvně na fotce, než naživo…A to šijou vždycky v celkové narkóze nebo si můžeš vybrat?Já naštěstí narkózy snáším dobře,alespoň doposud… :nevim: K sílícímu testu moc gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
29.10.18 03:20

@venisa Ja teda nevim, ale prejdu pres barak a vlozka div ne na zadku :zed: Jako pecka, takze nez neco udelam, tak si 10× myju ruce, jak si to furt srovnavam :zed: Mam dve podlozky pripraveny, abych si mela i kde sednout :lol: Jediny co, tak fakt na ven to budu muset poresit jinak… :think:
@Kajule21 Ona spis sili, jak je fena, tak vi, ze je to mlade. Zarli teda taky, ale nevypada to, ze by malymu chtela neco udelat :nevim: Jen furt lita a vetri a skuci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
29.10.18 08:25

@Syberia taky jsem to tak mela, ze se to furt soupalo a na ven jsem si brala pak normalni katata a normalni vlozku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
29.10.18 12:37

31+6tt

@Syberia Hele,tak si dej normální bavlněné kalhoty - to by nemělo ničemu vadit ne? Žádné tanga nebo uměliny,ale klasické bavlněné.Už mi někdo i říkal,že ty síťované ani neměl…Já pak asi ty klasické bavněné vyzkouším,mám je už i koupené a uvidím a pokud mi to nebude vadit třeba na stehy nebo tak,tak budu nosit ty a hotovo… :nevim: Tak to jo,já že je na malého nějaká zlá nebo tak… Jsem zvědavá,co bude dělat ten náš malý bobek… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
29.10.18 12:44

Holky, jdu se „pochlubit“ novou prodejnou :dance: Mám z ní radost :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
29.10.18 12:51

@Kajule21 no krásný to máte :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
29.10.18 14:55

@Kajule21 To je nádhera! Se to tam jen třpytí! Tak hodně zákazníků přeju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
29.10.18 23:08

@venisa Dneska jsme sli na prvni kontrolu, tak jsem si vzala pres ty sitovany normalni a jeste do nich dala i normalni vlozku lepici :lol: Kdyz sichr, tak poradnej :P
@Kajule21 Tak on ten spodek ma vetrat. Je to hnus. Bavlneny snad neva, ale ja neverim ani tomu, ze ty tu vlozku udrzi :roll:
Prodejna krasna, ale momentalne me nejvic zaujali ty bramburky :jazyk:
Jinak mi praskly zase bradavky :zed: Premyslim o laktacni poradkyny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.10.18 14:27

32+0tt

@venisa @kočkodlak Děkuji holky :* Jsem spokojená :dance: Jen už aby se hrnuli zákazníci. Zatím je otevřené druhý den a lidi chodí i sem, i okolo, takže se snad dostaneme do povědomí víc než na staré prodejně…To je peklo, když máš jít mimo barák a nevíš, kdy to „hrkne“ a protečeš co? Snad lepší ten císař… :think: ALe tak jestli je to jen nachvilku na kontrolu, tak se to dá a doma „ji“ zase necháš pěkně luftovat, ať se hojíš. No, kdyby jsi chtěla, tak klidně přijeď, nesežrala jsem to všechno, takže tady ještě půl pytla mám :mrgreen: Dneska jsem dorazila tu Milku bonbošku a doma jsem si včera dala to nealko šampáňo :P Natíráš si ty bradavky něčím? Já mám Purelan od Medely, ale zatím jsem bradavky natírala snad jen 3×, když mě lehce bolely na dotek. Ten Purelan nemusíš oplachovat…Jak jsem si pořídila ty přírodní věci z LR kosmetiky, mám doma sprej první pomoci (je úžasný, protože hojí do hloubky a krásně prasklinu/ránu zhojí zevnitř a zatáhne) a jelikož vysušuje (musí, když léčí rány), pak promažu krémem s propolisem… Taktéž se nemusí oplachovat, ale nemazat před kojením, ale až PO, ať se stihne vstřebat do dalšího kojení a je po problému! Já si ten sprej z Aloe stříkám na afty, na bolavá dásna, na spodek, na jakoukoliv ranku (je to dobré i po porodu na sešitou hráz), ten sprej obsahuje Aloe Vera a dalších 12 nebo 13 léčivých bylin.Je to fakt super. Já vždycky hleděla na cenu a ne až tak na kvalitu, ale za tohle si ráda připlatím a jsem s tím maximálně spokojená. Kdyby jsi ten sprej chtěla, tak je do konce října (vlastně do zítřka) v akci za 389,– jinak stojí nějakých 500,–,tak bych ti ho mohla objednat, případně i s tím krémem z propolisu. Dala bych ti na něj i slevu. Kdyžtak mi písni do večera, abych ti to mohla objednat, ještě sem večer mrknu, abych tě nepropásla. A pošlu ti odkaz i na ty 2 produkty, ale musím do SZ, protože mi to nejde odeslat a ukazuje se mi hláška, že nemůžu posílat odkazy :nevim: Takže mrkni do zpráv, už to posílám… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
4.11.18 08:19

Ahojky kočeny moje, jakpak se máte??? Domik byl včera na prvním hlídání u mojí mamky… Zvládli to všichni dobře, ale mamka a její přítel byli vyřízení… tak snad nám ještě někdy pohlídají -máme s Robinem koupení voucher na wellnes ale to budou jen dvě hodinky a ne skoro celej den… jinak DOmoušek je nemocný, měl teploty (jeden den) a teď má od středy celkem hnusný kašel… :roll: takže odsáváme nosík a cpene do něj antibiotické kapičky do nosíku, plus fenistil kapky a mucosolvan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
4.11.18 09:29

@venisa Ahoj, urcite pohlidaji. Tak to vis, i pro nas to je zahul a to 24 hodin denne, takze pro nezvykly teprve. Par hodinek urcite zase pohlidaji ;) To jsi ale mela hlidani az po hooodne dlouhy dobe po porodu 8o Ja tu mela mamku od patku, co jsme se vratili z porodnice do nedele, pak pondeli az streda tu byl se mnou manzel a od ctvrtka zase prijeli nasi a byli tu do soboty rano, kdy tu byl zase muz. Ted se jen bojim pondeli, jak tu budeme sami cely den 8o V utery jedeme na new born foceni a ve stredu k doktorce, tak se bojim i toho, jak ho zvladnu sama prevezt a jeste pojedu uplne novym autem a budu muset radit atd., takze dalsi stres 8o Ja ted mela sluzebni automat :lol: No zvladnout to musim, jen nevim, jestli malyho pripasat dozadu nebo radsi ke mne :think: Kdyz jsme jeli prvne z porodnice, tak to byl silenej rev, ale pak jsem ho zacpala dudlikem a byl klid a to samy, kdyz jsme jeli na prvni kontrolu k doktorovi. Jenze dozadu ja nesahnu. Kdes malyho vozila?
A vy jste nekde trajdali, ze onemocnel nebo nekdo donesl domu nakazu? Toho se taky strasne bojim, to vubec nevim, co budu pak delat, kdyz uz ted jsem marna pri prdikach a jeste teplotu a rymu k tomu, to uz by me znicilo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
4.11.18 09:45

@Syberia no asi pohlídají, kort když to bude jen na dvě hodinky… no tak hlídání bylo až po osmi měsících jinak jsem byla furt s malým… jo jednou jsem jela s mojim tátou na nákup a hlídal Robin ale to bylo na dvě hodinky… My malýho od porodnice vozíme vzadu… nelajzla bych si to , kdyby náhodu k něčemu došlo… je to nejbezpečnější… a hlavně se dá pořídit zrcátko, takže za mě 100% vozit vzadu… no asi jsme si to tak nějak předali u ségry o víkendu… v pátek začal její mrňous, a pak to v pondělí začalo u nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
4.11.18 10:22

@venisa Ja prave taky ted nevim, predtim jsem byla presvedcena o tom sedadle spolujezdce, ale je to nejnebezpecnejsi misto :nevim: Jeste jsem cetla, ze kdyz to jde, tak dat dozadu na stred. Coz mi mame tri plnohodnotny vzadu, takze ho dam asi tam :think: Tak to jo, ono ted je i takovy to pocasi na ty bacily :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí