Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte kočeny moje… jak se máte??? my se máme celkem dobře… Domča má nějakou rýmu tak bojujeme s odsáváním a kapáním do nosu -pěkně se se mnou pere… Objevila jsem v kuchyni nějaké hajzli broučí, tak jsem vyházela dneska 4 velké tašky věcí… ještě to musím vydrhnout desinfekcí… no a umejt dozy a skleničky na koření - to asi narvu do myčky… Doufám, že pak ty svině zmizí…
ale jinak se máme fajn ![]()
HOlky jeslti vás to nebude obtěžovat mohla byste dát prosím Domčovi hlas? Dá se hlasovat každou hodinu, ale budu ráda i za jeden hlas. Tak kdyby jste byli tak hodné https://www.emimino.cz/…dominik-514/
@Kajule21 Jeste jsem 2v1, ale ted momentalne kope do cipku jako blazen
Je to malej dablik a to je teprve v brisku. Co ja si s nim pak pocnu ![]()
@venisa Odhlasovano
Snad ho ryma brzy prejde, ale to vis je to chlap ![]()
@Syberia děkujeme
no u takhle malýho to neplatí… on je fakt chudinka takovej chcípnutej… když už nemá náladu tak mulá takový mámmmmámmmm achudinka má takový pohled maminko pomoc, takže dnešek fakt pecka
@venisa Ja vim, u prcku je to pochopitelny a desne stresujici, kdyz nemas jak pomoct ![]()
@venisa Máš ho tam
Ti brouci jsou někdy pěkné potvory,hlavně, že jsi na to přišla. Nám tak kdysi ještě na bytě lozili moli a já furt nevěděla,odkud,až jsem jednou chtěla dělat maso a dát pod něj nasušené pomleté bedle a ejhle, otevřu dózu a to,co z ní vyletělo,to byl hnus
Už si na to dávám sakra bacha
@Syberia Ještě budeš ráda
A třeba se vyřádí v bříšku a pak to bude klidné a spící miminko ![]()
Holky, kdybyste si chtěli zasoutěžit o slevový poukaz na dětskou kosmetiku, tak tady je odkaz
https://www.facebook.com/…07801089605/?…
@venisa Na ty broucky si porid i takovy nalepky, at to muzes kontrolovat
Ja je nedavno pritahla v mouce
Tak jsem ji vyhazela a mamka s babi mi tvrdily, ze do cukru nejdou… Tak ten jsem nechala. Jako prohlidla jsem ho a nic nevidela. Nakoupila dalsi mouku a dneska jdu dosypat cukr a ty svine tam
Takze jsem vzala komplet spajzku a vyhazela. Prej do cukru nejdou
Dneska si ten humus natahnes z obchodu ani nevis jak
No malem jsem u toho porodila. Bricho me silene boli, jak jsem to vsechno odtahala do popelnice, takze rano jak ma byt, ze
Taky jsem to tam necim vystrikala a pak jeste setru nejakym dalsim pripravkem a beda jim ![]()
@Kajule21 V to se muzu leda modlit, ale moc to nevidim
Ale i kdyz dablik, tak nas
Hlavne, aby byl zdravej a vyrostl z nej slusnej clovek ![]()
@Kajule21 děkuji za hlasík… no vůbec nevím v čem to mohlo být… ale pro jistotu jsem vyházela všechno od cukru po všechno koření i to co bylo v kořenkách a i to co bylo jako rezervní nerozbalené v pytlíkách… prostě šlo všechno… no vystříkali jsme to sanytolem a dali jsem tam ty lepící štítky na moli, tak nevim jestli se na to pochytaj ty sviňuchy @Syberia no nálepky máme ale zatím tam od večera nic nepřibylo… no vyházela jsem komplet všechno co bylo v tý poličce kde jich bylo nejvíc a pak šly mouky i těstoviny prostě komplet všechno i Domčovi načaté kaše sem vyhodila… to co nebylo rozbalé jsem mu nechala…
@venisa Ja nechala taky jen ty neprodysny veci. Ale ryze sla taky
Testoviny jsem zkoumala a nic jsem nenasla, tak snad jsem se toho zbavila taky. Ale teda nasralo me to dost
Jako kdybych byla nejaka spindira a vylihlo se mi to tu nevim z ceho, tak ok, ale ze si to donesu z kramu… To abych tam ted pul hodiny stala a zkoumala, jestli v tom neco neleze a otevri si tam treba mouku, ze jo ![]()
@Syberia no já to vyhodila včechno aniž bych to zkoumala
jsem řikala, si tu nechám jedno koření a určitě v tom bude jenden šmejd a nezbavíme se toho, tak šlo všechno… 4 velké papírové tašky a dvě malé (z košík.cz)
a ještě jsem vyházela nějaké sladké a slané načaté věci… jako to že si to člověk dotáhne z obchodu je strašný, ale jak píšeš otevři si tam mouku ![]()
@venisa No taky premyslim, ze dokoupim zasoby pres net. Nikam se mi tahnout nechce a manzel by dotahnul kdo vi co
No uvidime ![]()
@Syberia já naklikala na košíku, jelikož ten má rozvoz i ten den… tesco mě sere, že je to až na druhý den a ještě mají dražší rozvoz