Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
11.10.18 13:45

Ahojte kočeny moje… jak se máte??? my se máme celkem dobře… Domča má nějakou rýmu tak bojujeme s odsáváním a kapáním do nosu -pěkně se se mnou pere… Objevila jsem v kuchyni nějaké hajzli broučí, tak jsem vyházela dneska 4 velké tašky věcí… ještě to musím vydrhnout desinfekcí… no a umejt dozy a skleničky na koření - to asi narvu do myčky… Doufám, že pak ty svině zmizí… :zed: ale jinak se máme fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
11.10.18 13:49

HOlky jeslti vás to nebude obtěžovat mohla byste dát prosím Domčovi hlas? Dá se hlasovat každou hodinu, ale budu ráda i za jeden hlas. Tak kdyby jste byli tak hodné https://www.emimino.cz/…dominik-514/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
11.10.18 21:03

37+1

@Kajule21 Jeste jsem 2v1, ale ted momentalne kope do cipku jako blazen :roll: Je to malej dablik a to je teprve v brisku. Co ja si s nim pak pocnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
11.10.18 21:04

@venisa Odhlasovano :palec: Snad ho ryma brzy prejde, ale to vis je to chlap :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
11.10.18 21:12

@Syberia děkujeme :srdce: no u takhle malýho to neplatí… on je fakt chudinka takovej chcípnutej… když už nemá náladu tak mulá takový mámmmmámmmm achudinka má takový pohled maminko pomoc, takže dnešek fakt pecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
11.10.18 23:39

37+1

@venisa Ja vim, u prcku je to pochopitelny a desne stresujici, kdyz nemas jak pomoct :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.10.18 09:31

29+3tt

@venisa Máš ho tam ;) Ti brouci jsou někdy pěkné potvory,hlavně, že jsi na to přišla. Nám tak kdysi ještě na bytě lozili moli a já furt nevěděla,odkud,až jsem jednou chtěla dělat maso a dát pod něj nasušené pomleté bedle a ejhle, otevřu dózu a to,co z ní vyletělo,to byl hnus :pocitac: :zed: Už si na to dávám sakra bacha :zed: @Syberia Ještě budeš ráda :) A třeba se vyřádí v bříšku a pak to bude klidné a spící miminko :)

Holky, kdybyste si chtěli zasoutěžit o slevový poukaz na dětskou kosmetiku, tak tady je odkaz :) https://www.facebook.com/…07801089605/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
12.10.18 09:34

37+1

@venisa Na ty broucky si porid i takovy nalepky, at to muzes kontrolovat ;) Ja je nedavno pritahla v mouce :roll: Tak jsem ji vyhazela a mamka s babi mi tvrdily, ze do cukru nejdou… Tak ten jsem nechala. Jako prohlidla jsem ho a nic nevidela. Nakoupila dalsi mouku a dneska jdu dosypat cukr a ty svine tam 8o Takze jsem vzala komplet spajzku a vyhazela. Prej do cukru nejdou :pocitac: Dneska si ten humus natahnes z obchodu ani nevis jak :zed: No malem jsem u toho porodila. Bricho me silene boli, jak jsem to vsechno odtahala do popelnice, takze rano jak ma byt, ze :roll: Taky jsem to tam necim vystrikala a pak jeste setru nejakym dalsim pripravkem a beda jim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
12.10.18 09:36

37+1

@Kajule21 V to se muzu leda modlit, ale moc to nevidim :lol: Ale i kdyz dablik, tak nas :srdce: Hlavne, aby byl zdravej a vyrostl z nej slusnej clovek :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
12.10.18 09:44

29+3tt

@Syberia Přesně tak, to je nejdůležitější :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
12.10.18 11:07

@Kajule21 děkuji za hlasík… no vůbec nevím v čem to mohlo být… ale pro jistotu jsem vyházela všechno od cukru po všechno koření i to co bylo v kořenkách a i to co bylo jako rezervní nerozbalené v pytlíkách… prostě šlo všechno… no vystříkali jsme to sanytolem a dali jsem tam ty lepící štítky na moli, tak nevim jestli se na to pochytaj ty sviňuchy @Syberia no nálepky máme ale zatím tam od večera nic nepřibylo… no vyházela jsem komplet všechno co bylo v tý poličce kde jich bylo nejvíc a pak šly mouky i těstoviny prostě komplet všechno i Domčovi načaté kaše sem vyhodila… to co nebylo rozbalé jsem mu nechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
12.10.18 11:17

@venisa Ja nechala taky jen ty neprodysny veci. Ale ryze sla taky :roll: Testoviny jsem zkoumala a nic jsem nenasla, tak snad jsem se toho zbavila taky. Ale teda nasralo me to dost :pocitac: Jako kdybych byla nejaka spindira a vylihlo se mi to tu nevim z ceho, tak ok, ale ze si to donesu z kramu… To abych tam ted pul hodiny stala a zkoumala, jestli v tom neco neleze a otevri si tam treba mouku, ze jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
12.10.18 11:20

@Syberia no já to vyhodila včechno aniž bych to zkoumala :lol: jsem řikala, si tu nechám jedno koření a určitě v tom bude jenden šmejd a nezbavíme se toho, tak šlo všechno… 4 velké papírové tašky a dvě malé (z košík.cz) :lol: a ještě jsem vyházela nějaké sladké a slané načaté věci… jako to že si to člověk dotáhne z obchodu je strašný, ale jak píšeš otevři si tam mouku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
12.10.18 11:30

37+1

@venisa No taky premyslim, ze dokoupim zasoby pres net. Nikam se mi tahnout nechce a manzel by dotahnul kdo vi co :lol: No uvidime :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
12.10.18 11:34

@Syberia já naklikala na košíku, jelikož ten má rozvoz i ten den… tesco mě sere, že je to až na druhý den a ještě mají dražší rozvoz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí