Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kočkodlak Presne tak, musis verit a nevzdavat se
Urcite to vyjde
Jak mi rikala doktorka na genetice - bohuzel nikdo nevi, jak se ty miminka rozdavaji a proc si nekdo musi sakra pockat a proc to nekomu jde hned
Urcite uz dlouho cekat nebudete a i na vas se usmeje stesticko, kterymu musite jit proste naproti ![]()
@kočkodlak Držím moc palečky,jsi silná a bereš to statečně a tak,jak to je.Budu věřit,že příští pokus bude ten správný. Kdy jdete znovu a kolik máte nanuků?
Ahoj holky, tak jen hlasim, ze na vcerejsi kontrole se nic zasadniho neudalo. Vlastne jen moje zklamani
Byla jsem na ozvach. Malej nezklamal a udelal krasnou krivku
Kontrakce zadny. Nabrala jsem od zacatku uz 12 kg
Streptokoka nemam. Doktorka mi jrn zmerila pupek metrem a za tyden mam prijit zas, pokud neporodim
Takze vahovej odhad nevim, jen ze tabulkove sedim ja
Rikala, ze uz nebude kontrolovat cipek, ze kdybych byla otevrena, tak stejne nic nenadela. V soku jsem jen rekla, ze mi dost casto busi hodne do cipku a pry se jednou prokopne… To me moc neuklidnilo teda
Nicmene vcera pred kontrolou jsem si uz zabalila do porodnice
Tak snad jeste aspon 14 dni vydrzi a porod bude hladkej ![]()
A co vy?Nekde neco noveho?
@Syberia No tvl - teď jsi mi vyrazila dech
Na tobě vidím,jak to letí…Teprve jsi otěhotněla a už můžeš klidně každým dnem porodit
36tt,to je mazec
Od nás jedna z rodiny měla rodit minulou středu a furt nic,takže pokud neporodí ještě během dneška, zítra jde na vyvolání
Já včera nastěhovala pár věcí do přebalováku, vyprané a vyžehlené už mám, pak operu jen ložní a hotovo.Dneska mi manžel přiveze domů košík,tak operu potahy a vnitřky,umyju a vydezinfikuju košík a další věc bude připravená. Na veletrhu si objednám kočárek a autosedačku a už to budeme mít všechno. Pak už jen přivezeme postýlku,kterou umyju a vydezinfikuju z půdy a budeme připravení. Samozřejmě tašku do porodnice ještě nebalím…
Mimo jiné,co jsi si do ní všechno zabalila?
@Syberia tý jo už 36tt no a já vlastně 36+5 rodila
no u nás opět lezou zuby, tak teď druhej den doma trochu peklíčko… zítra máme vítání občánků, tak jsem zvědavá jaké to bude…
@Kajule21 no jo, jen doufám, že se tam nijak moc nepředvede
snad budou nějaké fotky, tak se pak pochlubím
@Kajule21 Jak ty veci dezinfikujes? Neco specialniho?
Dostala jsem seznam z porodky + veci, co fakt potrebuju
Zupan, omyvatelne pantofle, 3 kojici kosile, porodnicky spodary + klasicky na cestu domu, teply ponozky + normalni zase na cestu na dom, ty porodnicky vlozky, vlozky do podprdy, kojici podprdu + v 1 dojedu, vlhceny ubrousky s dubovou kurou, kapesnicky, 3×rucnik (osuska a 2 mensi rucniky - jeden zvlast na prsa). No a pak normalka pasta, kartacek, kartac a kosmetiku na myti a malovani mam na seznamu a dohodim nez pojedu + nabijecka na mobil a neco ke cteni. Jo a hroznovej cukr a neperlivou vodu. Jo a kojici polstar, ale to az taky na cestu, ten potrebuju furt.
A pravdu mas, leti to jako blazen
Mrkni na sebe, se nestihnes otocit a rodis taky ![]()
@venisa Nooo, uz mam dost strach, ze se malej fakt prokopne
Tak at Domcu zitra zoubky neboli a hezky ho privitaj ![]()
@Kajule21 Jo a pro malyho jsem vzala vlhceny ubrousky a 15 ks plen, vubec netusim spotrebu, tak manzel kdyztak doveze dalsi. A pak jsem zabalila i malymu v cem ho povezeme domu, aby manzel sebral jen autosedacku, kufrik a vyrazil pro nas ![]()
@Syberia no snad si ještě chvilku počká… doufám, že to zejtra zvládneme na pohodu
@Syberia no snad to bude rychlé a nezačne se tam nudit… doufejme, že ho tam něco zaujme
@venisa Tak novy prostredi a spousta deticek by mohla
Ale teda to si pockal dost dlouho na uvitani, ne? Nebo to se dela az takhle pozde?
@Syberia ve kbelých to dělají dvakrát do roka… teď mají vítání děti co se narodili v první polovině roku 2018…
@venisa Aha
To musi byt deti jako smeti teda za pul roku ![]()
Prosim te a jak jsi rodila 36+5, tak malej uz byl dopecenej nebo musel jeste do inkubatoru?