Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5771
26.9.18 19:11

@kočkodlak Presne tak, musis verit a nevzdavat se :hug: Urcite to vyjde :andel: Jak mi rikala doktorka na genetice - bohuzel nikdo nevi, jak se ty miminka rozdavaji a proc si nekdo musi sakra pockat a proc to nekomu jde hned :nevim: Urcite uz dlouho cekat nebudete a i na vas se usmeje stesticko, kterymu musite jit proste naproti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
26.9.18 20:26

27+1tt

@kočkodlak Držím moc palečky,jsi silná a bereš to statečně a tak,jak to je.Budu věřit,že příští pokus bude ten správný. Kdy jdete znovu a kolik máte nanuků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
3.10.18 04:21

36+0

Ahoj holky, tak jen hlasim, ze na vcerejsi kontrole se nic zasadniho neudalo. Vlastne jen moje zklamani :lol: Byla jsem na ozvach. Malej nezklamal a udelal krasnou krivku :srdce: Kontrakce zadny. Nabrala jsem od zacatku uz 12 kg 8o :roll: Streptokoka nemam. Doktorka mi jrn zmerila pupek metrem a za tyden mam prijit zas, pokud neporodim :nevim: Takze vahovej odhad nevim, jen ze tabulkove sedim ja :roll: Rikala, ze uz nebude kontrolovat cipek, ze kdybych byla otevrena, tak stejne nic nenadela. V soku jsem jen rekla, ze mi dost casto busi hodne do cipku a pry se jednou prokopne… To me moc neuklidnilo teda :lol: Nicmene vcera pred kontrolou jsem si uz zabalila do porodnice ;) Tak snad jeste aspon 14 dni vydrzi a porod bude hladkej :andel:
A co vy?Nekde neco noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
3.10.18 13:23

28+1tt

@Syberia No tvl - teď jsi mi vyrazila dech 8o Na tobě vidím,jak to letí…Teprve jsi otěhotněla a už můžeš klidně každým dnem porodit 8o 36tt,to je mazec 8o Od nás jedna z rodiny měla rodit minulou středu a furt nic,takže pokud neporodí ještě během dneška, zítra jde na vyvolání :think: Já včera nastěhovala pár věcí do přebalováku, vyprané a vyžehlené už mám, pak operu jen ložní a hotovo.Dneska mi manžel přiveze domů košík,tak operu potahy a vnitřky,umyju a vydezinfikuju košík a další věc bude připravená. Na veletrhu si objednám kočárek a autosedačku a už to budeme mít všechno. Pak už jen přivezeme postýlku,kterou umyju a vydezinfikuju z půdy a budeme připravení. Samozřejmě tašku do porodnice ještě nebalím… :nevim: Mimo jiné,co jsi si do ní všechno zabalila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
3.10.18 13:37

@Syberia tý jo už 36tt no a já vlastně 36+5 rodila :mrgreen: no u nás opět lezou zuby, tak teď druhej den doma trochu peklíčko… zítra máme vítání občánků, tak jsem zvědavá jaké to bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
3.10.18 15:03

@venisa Tak Domča už bude občan, to je super :dance: Užijte si to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
3.10.18 15:05

@Kajule21 no jo, jen doufám, že se tam nijak moc nepředvede :lol: snad budou nějaké fotky, tak se pak pochlubím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
3.10.18 16:42

36+0

@Kajule21 Jak ty veci dezinfikujes? Neco specialniho?
Dostala jsem seznam z porodky + veci, co fakt potrebuju :lol: Zupan, omyvatelne pantofle, 3 kojici kosile, porodnicky spodary + klasicky na cestu domu, teply ponozky + normalni zase na cestu na dom, ty porodnicky vlozky, vlozky do podprdy, kojici podprdu + v 1 dojedu, vlhceny ubrousky s dubovou kurou, kapesnicky, 3×rucnik (osuska a 2 mensi rucniky - jeden zvlast na prsa). No a pak normalka pasta, kartacek, kartac a kosmetiku na myti a malovani mam na seznamu a dohodim nez pojedu + nabijecka na mobil a neco ke cteni. Jo a hroznovej cukr a neperlivou vodu. Jo a kojici polstar, ale to az taky na cestu, ten potrebuju furt.
A pravdu mas, leti to jako blazen ;) Mrkni na sebe, se nestihnes otocit a rodis taky :lol:
@venisa Nooo, uz mam dost strach, ze se malej fakt prokopne 8o Tak at Domcu zitra zoubky neboli a hezky ho privitaj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
3.10.18 16:44

36+0

@Kajule21 Jo a pro malyho jsem vzala vlhceny ubrousky a 15 ks plen, vubec netusim spotrebu, tak manzel kdyztak doveze dalsi. A pak jsem zabalila i malymu v cem ho povezeme domu, aby manzel sebral jen autosedacku, kufrik a vyrazil pro nas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
3.10.18 16:46

@Syberia no snad si ještě chvilku počká… doufám, že to zejtra zvládneme na pohodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
3.10.18 16:48

@venisa Urcite jo ;) Pozna, ze to je velkej den a bude v klidu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
3.10.18 16:54

@Syberia no snad to bude rychlé a nezačne se tam nudit… doufejme, že ho tam něco zaujme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
3.10.18 17:20

36+0

@venisa Tak novy prostredi a spousta deticek by mohla ;) Ale teda to si pockal dost dlouho na uvitani, ne? Nebo to se dela az takhle pozde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
3.10.18 17:22

@Syberia ve kbelých to dělají dvakrát do roka… teď mají vítání děti co se narodili v první polovině roku 2018…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
3.10.18 19:13

@venisa Aha 8o To musi byt deti jako smeti teda za pul roku :think:
Prosim te a jak jsi rodila 36+5, tak malej uz byl dopecenej nebo musel jeste do inkubatoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí