Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1819
18.9.18 09:41

@Kajule21 Dobré zprávy asi mám, začátkem léta jsem se vdala :-D A pak jsme se vrhli na umělé oplodnění. První nedopadlo, ale vzhledem k těm vedrům se nedivím, pak měsíc pauza, a teď jsem pár dní po KET, čekám, až bude čas na test :) Ale tady je to těhotenskými „bacily“ přeplněné, snad od vás nějaký chytím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.9.18 09:45

26+0tt

@kočkodlak No gratuluju mladá PANÍ :dance: :kytka: Plivu na tebe na dálku těhu hormon ;) Kdy máš dělat test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
18.9.18 09:48

@Kajule21 ahoj na testu snehobilo :? Uz 4ty den me boli bricho,mam citlive bradavky ale asi to zas nevyslo :( a co ty? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
18.9.18 10:01

@Kajule21 Podle doktorů 14. den, ale to nemám šanci vydržet, jsem zvědavec zvědavá :lol: Dneska jsem 6. den. Tak asi pozítří, četla jsem na různých fórech, že už by to mělo být vidět. A díky!! Kdyby to nedopadlo, máme v mrazáku ještě jedno embryo… Ale snad… No, vás už asi nedoženu :lol: A copak se narodí tobě? Holčička, nebo chlapeček? A jakpak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.9.18 10:02

26+0tt

@Julcakarel Zatím to ještě nevzdávej,i když to můžou být příznaky blížící se MS. Dokud neteče červená,není to ztracené :pankac: Já dobrý, malá kopká,pomaličku si chystám věci a uživáme si spolu poslední 3 měsíce v bříšku :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
18.9.18 10:08

@kočkodlak zdravim vas vdana pani ;) ja si na tebe taky pamatuji :D drzim palecky aby vse vyslo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
18.9.18 10:13

@Kajule21 jo zrovna vcera jsem si rikala ze bych ted taky tahla na 7 mesic no jo no… :? Tak at ti to dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
18.9.18 12:36

@Kajule21 to je krasna panenka :srdce: a uz za chvili ji budes drzet v naruci!
@kočkodlak
Jasně, ze pamatujeme! Držím pěsti!

Jinak m jsme holky už týden v ČR. Cesta byla nakonec celkové dobra, malá byla v letadle úžasná. Spala, hrála si, proste zlaticko. Časový posun 7 hodin jako by ani nezaregistrovala, krásně se přizpůsobila. Nicméně, nechce moc spát v postýlce, ale u me - budila ses pláčem a nevěděla, kde je. Už se těšíme, až za námi za dva týdny přiletí tatínek, je nám smutno :nevim:
@venisa
Ahooj. Chtěla jsem se zeptat, v jaké poloze spi teď Domca? Malá me parkrat rano vyděsila, našla jsem ji na brisku nosankem v matraci. Nevím, co s tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
18.9.18 12:42

@Adelkadd no Domča většinou spí na zádech nebo na boku… ale párkrát se stalo, že se ve spánku otočil na bříško, tak jsem vždy čekala až zabere a hlavičku mu otočila na stranu - občas měl zabořený nosánek… ale teď většinou spí na boku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
19.9.18 09:18

@venisa @Adelkadd Děkuju! :) Doktoři říkali, že když už jedno dítě máme, a to se povedlo hned, máme velkou pravděpodobnost, že to půjde dobře = rychle :) A jaké jsou novinky u vás? Teda kromě té spousty děťátek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
19.9.18 12:51

@kočkodlak Ahoj :mavam: Verim, ze se tu nakazis dobrym tehu virem a taky to dopadne :andel: :hug: A samozrejme vse nej jako vdana pani :*
@Kajule21 Ja otekla jen zacatkem tech veder nekdy v kvetnu a dala mi taky ten Detralex, ale ted mi pry kvuli pojistovne predepsala neco jinyho a to teda bud nefunguje nebo by to bylo jeste horsi 8o Ja v diskuzi u holek, co rodi taky v rijnu prave cetla, jak ma vetsina problemy s karpaly a otoky a ja byla v pohode a ted najednou prask a jsem v hajzlu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
19.9.18 13:13

@kočkodlak no tak novinky asi uplně žádný… teda když nepočítám sedmiměsíčního Domču, kterému se začli klubat další zoubky (už máme spodní jedničky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
19.9.18 17:18

Ahoj holky. Asi si už nepamatujete, taky jsem tu chodila a teď nemám nějak čas. Malý bude mít v říjnu už rok uteklo to strašně rychle. Chodí spíš běhá jak drak. 6. třída je masakr. Přidali nám ruštinu a má 2×8 hodin. Chudák. Jsem ráda, že se většině zadařilo a stále vás přibývá. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
20.9.18 08:43

Holky, nevydržela jsem a nemůžu uvěřit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
20.9.18 08:44

@janina07 Jasně, pamatuju si tě! Chápu, že když máš doma taková dvě zlatíčka, na net není čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí