Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajule21 Dobré zprávy asi mám, začátkem léta jsem se vdala
A pak jsme se vrhli na umělé oplodnění. První nedopadlo, ale vzhledem k těm vedrům se nedivím, pak měsíc pauza, a teď jsem pár dní po KET, čekám, až bude čas na test
Ale tady je to těhotenskými „bacily“ přeplněné, snad od vás nějaký chytím ![]()
@kočkodlak No gratuluju mladá PANÍ
Plivu na tebe na dálku těhu hormon
Kdy máš dělat test?
@Kajule21 ahoj na testu snehobilo
Uz 4ty den me boli bricho,mam citlive bradavky ale asi to zas nevyslo
a co ty? ![]()
@Kajule21 Podle doktorů 14. den, ale to nemám šanci vydržet, jsem zvědavec zvědavá
Dneska jsem 6. den. Tak asi pozítří, četla jsem na různých fórech, že už by to mělo být vidět. A díky!! Kdyby to nedopadlo, máme v mrazáku ještě jedno embryo… Ale snad… No, vás už asi nedoženu
A copak se narodí tobě? Holčička, nebo chlapeček? A jakpak se cítíš?
@Julcakarel Zatím to ještě nevzdávej,i když to můžou být příznaky blížící se MS. Dokud neteče červená,není to ztracené
Já dobrý, malá kopká,pomaličku si chystám věci a uživáme si spolu poslední 3 měsíce v bříšku
![]()
@kočkodlak zdravim vas vdana pani
ja si na tebe taky pamatuji
drzim palecky aby vse vyslo ![]()
@Kajule21 jo zrovna vcera jsem si rikala ze bych ted taky tahla na 7 mesic no jo no…
Tak at ti to dobre dopadne
@Kajule21 to je krasna panenka
a uz za chvili ji budes drzet v naruci!
@kočkodlak
Jasně, ze pamatujeme! Držím pěsti!
Jinak m jsme holky už týden v ČR. Cesta byla nakonec celkové dobra, malá byla v letadle úžasná. Spala, hrála si, proste zlaticko. Časový posun 7 hodin jako by ani nezaregistrovala, krásně se přizpůsobila. Nicméně, nechce moc spát v postýlce, ale u me - budila ses pláčem a nevěděla, kde je. Už se těšíme, až za námi za dva týdny přiletí tatínek, je nám smutno ![]()
@venisa
Ahooj. Chtěla jsem se zeptat, v jaké poloze spi teď Domca? Malá me parkrat rano vyděsila, našla jsem ji na brisku nosankem v matraci. Nevím, co s tím ![]()
@Adelkadd no Domča většinou spí na zádech nebo na boku… ale párkrát se stalo, že se ve spánku otočil na bříško, tak jsem vždy čekala až zabere a hlavičku mu otočila na stranu - občas měl zabořený nosánek… ale teď většinou spí na boku…
@venisa @Adelkadd Děkuju!
Doktoři říkali, že když už jedno dítě máme, a to se povedlo hned, máme velkou pravděpodobnost, že to půjde dobře = rychle
A jaké jsou novinky u vás? Teda kromě té spousty děťátek ![]()
@kočkodlak Ahoj
Verim, ze se tu nakazis dobrym tehu virem a taky to dopadne
A samozrejme vse nej jako vdana pani ![]()
@Kajule21 Ja otekla jen zacatkem tech veder nekdy v kvetnu a dala mi taky ten Detralex, ale ted mi pry kvuli pojistovne predepsala neco jinyho a to teda bud nefunguje nebo by to bylo jeste horsi
Ja v diskuzi u holek, co rodi taky v rijnu prave cetla, jak ma vetsina problemy s karpaly a otoky a ja byla v pohode a ted najednou prask a jsem v hajzlu… ![]()
@kočkodlak no tak novinky asi uplně žádný… teda když nepočítám sedmiměsíčního Domču, kterému se začli klubat další zoubky (už máme spodní jedničky)
Ahoj holky. Asi si už nepamatujete, taky jsem tu chodila a teď nemám nějak čas. Malý bude mít v říjnu už rok uteklo to strašně rychle. Chodí spíš běhá jak drak. 6. třída je masakr. Přidali nám ruštinu a má 2×8 hodin. Chudák. Jsem ráda, že se většině zadařilo a stále vás přibývá. ![]()
@janina07 Jasně, pamatuju si tě! Chápu, že když máš doma taková dvě zlatíčka, na net není čas ![]()