Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Syberia kombinezku 56 nekupuj, to je zbytecne… aspon se ti s mikinkou a teplackama vejde bez starosti
@Syberia neni zac
… Nevis jak velke mimco se narodi a pak by se treba do ty 56 v mikince uz nevesel… Takze kombinezka lepsi kdyz bude vetsi
@venisa To jsem si taky rikala, ze je lepsi, aby v tom tyden dva plaval nez abych ho do toho ani nenarvala ![]()
@Syberia no jasně… nám v tom Domča taky plaval… ale pak sme to využili po tři měsíce… takže za mě rozhodně kombinézka lepší větší
@Syberia no zas tak moc zkušená nejsem, ale když budu vědět ráda poradím… ![]()
@venisa Ale prosim te, nebud tak skromna. Jsi rozhodne zkusenejsi nez ja
Takze kazda rada dobra ![]()
@Syberia no tak nějaké zkušenosti mám i co jsem hlídala x let synovce a tak se to tak nějak posbíralo, ale žádná „zkušená matka“ nejsem…
@venisa No vidis a ja si tak obcas s brachovo holkama pohraju a vic nic, takze jsi o dost napred ![]()
@Syberia no synovce jsem hlídala od jeho půl roku do jeho tří let… pak už jen minimálně…
@venisa Tak ty zacatky jsou nejhorsi. Tos mela dobrou skolu. Ja se zdrahala i male mimco pochovat, leda v zavinovacce
Takze ja se nebojim ani tak porodu, ale spis pak ty nasledny pece, at neco nepodelam a nema kvuli mne zkazenej zivot
No snad to bude v pohode. Kdyztak mam okolo sebe plno sousedek, co kluky maji, tak urcite budou vedet co a jak ![]()
@Syberia Neboj ono to po porodu samo naskoci… Ja jsem se taky bala a zvladli jsme to… A zvladame to dal…
@venisa V to dost verim, ze to zvladly jine zenske, tak ja urcite taky
Jen mam proste obavy z neznamyho ![]()
@Syberia to je pochopitelny, ty obavy… To jsme meli s chlapem oba… Jaky tobu, co bude, jak to zvladneme a podobne…