Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
214
7.9.18 15:25

Ahoj holky co myslite? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
7.9.18 21:48

@Kajule21 no ja moct odpocivat nemohu ma 3 deti :D a jak jste si pomohli jestli se muzu zeptat??ted jsem zvedava jestli se treba tuhle ovulaci zadari :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
7.9.18 21:50

@kacenka0705 ahoj slaba carka tam je otazka je jestli sis test nedelala příliš brzy aby to neodeslo s ms me se to ted stalo dvakrát posobe ale snad budes mit štěstí kazdopadne dve carky jsou těhotenství :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
8.9.18 13:20

@Kajule21 Neboj, kdyz nemuzu, tak si musim lehnout ;) Manzel od rana maluje ten druhy pokoj a ja tridila bordel. Zajimavy, jak to postupne vyhazuju :lol: Uz jsem to tridila asi 3× a vzdycky toho mraky vyhodim :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
8.9.18 13:23

@Julcakarel Ja podstoupila behem roku 3× IUI a 1× IVF. Predtim pul roku snazeni a SP a pak rok snazeni a cekani nez nas nekam poslou. Po IVF (nedoslo ani k transferu - nebylo co), tak se nam zadarilo prirozene, takze i zazraky se deji :andel:
@kacenka0705 Ja bych rekla, ze tam duch fakt je :palec: Zkus za dva dny znovu, jestli zesili :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.9.18 20:34

24+5tt

@kacenka0705 Nějaký růžový flek tam vidím :think: @Julcakarel Museli jsme tomu dopomoct IVFkem… :nevim: Naštěstí úspěšně :srdce: A nelitujem :srdce: @Syberia Jj,taky mám obrovskou tašku mých hader,které se potřebuju zbavit :nevim: Můj manžel taky dneska třídil věci,aby malé uvolnil místo ve skříni,pak jsme přeměřili pokojíček,abysme tam mohli dát koberec,já si umyla pár oken a uklidila a už gaučujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
10.9.18 08:11

32+5

@Kajule21 Ja ani netridila obleceni, ale proste kramy, co jsem uz nekolikrat tridila a vzdy se najde plno dalsich, ktery jsem ochotna po nejaky dobe vyhodit :lol:
Jeste zbyva smontovat postel do pokojiku a ten je prichystanej a konecne budu moct prat :potlesk: Manzel dal vcera prednost sazeni thuji, takze se postel nestihla. Ale zitra ma pry cely den volno, tak snad to zmakneme, i kdyz zase mluvil o pokracivani v praci s tema thujema :think: To s nim musim jeste probrat. Jako chapu, ze chce vyuzit pekny pocasi, ale ja uz chci zacit chystat a nebudu to tam uklizet, kdyz se jeste naprasi z ty postele :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
10.9.18 08:27

dobré ráno kočky moje… jak pak se máte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
10.9.18 15:25

24+6tt

@Syberia Přesně tak - Thuje bych sadila z jara nebo na podzim,kdy nejsou takové vedra. Hlavně pořádně zalévat… Všechno vím,manžel má svoje zahradnictví :) My o víkendu (teda spíš manžel) vytřídil svoje věci,takže už jen dotřídit a zase bude víc místa pro malinkou. Já už mám nachystané na praní plenky a chci se dát pomalu i do oblečení,ať toho není moc. Dneska jsem si nchala do pokojíčku nacenit koberec, ať to co nejdřív udělají a může vyčichnout. Manžel poopraví přebalovák po jeho synovi a začnu si tam skládat plenky a ostatní věci :dance: @venisa Nazdárek - pracovně,ale i přesto v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
10.9.18 15:47

@Kajule21 tak hlavne, ze jste v pohode :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
10.9.18 19:12

32+6

@venisa Ahoj, i ta materska da dost zabrat :lol: Sice jsem vstala o neco dyl, ale pak jsem litala jak blazen, abych si vse naplanovane stihla udelat :roll: Zitra vstanu driv :P
@Kajule21 Tak podzim prave zacina, proto to dela prave ted ;) Jenze tu mam porad tu postel a bohuzel to sama nedam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
10.9.18 19:23

@Syberia jo to vím, že i mateřská dá zabrat… jsem taky skoro furt někde lítala a zařizovala/nakupovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
10.9.18 20:24

@venisa Prave, je toho mraky a jeste obstarat domacnost… No, uz lip nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
10.9.18 20:37

@Syberia no možná tak za pár let se to srovná - tak za 20 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.9.18 12:39

25+0tt

@venisa Jj, za hodniku máme být u kamarádky na UTZ,tak se na malinkou strašně těšíme :srdce: :dance: @Syberia To je jasné a ani se o to nepokoušej. Jen ať ji tatínek pěkně připraví a ty si ji pak jen povlečeš apod.Od kdy jsi na mateřské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí