Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajule21 no ja moct odpocivat nemohu ma 3 deti
a jak jste si pomohli jestli se muzu zeptat??ted jsem zvedava jestli se treba tuhle ovulaci zadari ![]()
@kacenka0705 ahoj slaba carka tam je otazka je jestli sis test nedelala příliš brzy aby to neodeslo s ms me se to ted stalo dvakrát posobe ale snad budes mit štěstí kazdopadne dve carky jsou těhotenství
![]()
@Kajule21 Neboj, kdyz nemuzu, tak si musim lehnout
Manzel od rana maluje ten druhy pokoj a ja tridila bordel. Zajimavy, jak to postupne vyhazuju
Uz jsem to tridila asi 3× a vzdycky toho mraky vyhodim ![]()
@Julcakarel Ja podstoupila behem roku 3× IUI a 1× IVF. Predtim pul roku snazeni a SP a pak rok snazeni a cekani nez nas nekam poslou. Po IVF (nedoslo ani k transferu - nebylo co), tak se nam zadarilo prirozene, takze i zazraky se deji ![]()
@kacenka0705 Ja bych rekla, ze tam duch fakt je
Zkus za dva dny znovu, jestli zesili ![]()
@kacenka0705 Nějaký růžový flek tam vidím
@Julcakarel Museli jsme tomu dopomoct IVFkem…
Naštěstí úspěšně
A nelitujem
@Syberia Jj,taky mám obrovskou tašku mých hader,které se potřebuju zbavit
Můj manžel taky dneska třídil věci,aby malé uvolnil místo ve skříni,pak jsme přeměřili pokojíček,abysme tam mohli dát koberec,já si umyla pár oken a uklidila a už gaučujeme ![]()
@Kajule21 Ja ani netridila obleceni, ale proste kramy, co jsem uz nekolikrat tridila a vzdy se najde plno dalsich, ktery jsem ochotna po nejaky dobe vyhodit ![]()
Jeste zbyva smontovat postel do pokojiku a ten je prichystanej a konecne budu moct prat
Manzel dal vcera prednost sazeni thuji, takze se postel nestihla. Ale zitra ma pry cely den volno, tak snad to zmakneme, i kdyz zase mluvil o pokracivani v praci s tema thujema
To s nim musim jeste probrat. Jako chapu, ze chce vyuzit pekny pocasi, ale ja uz chci zacit chystat a nebudu to tam uklizet, kdyz se jeste naprasi z ty postele ![]()
@Syberia Přesně tak - Thuje bych sadila z jara nebo na podzim,kdy nejsou takové vedra. Hlavně pořádně zalévat… Všechno vím,manžel má svoje zahradnictví
My o víkendu (teda spíš manžel) vytřídil svoje věci,takže už jen dotřídit a zase bude víc místa pro malinkou. Já už mám nachystané na praní plenky a chci se dát pomalu i do oblečení,ať toho není moc. Dneska jsem si nchala do pokojíčku nacenit koberec, ať to co nejdřív udělají a může vyčichnout. Manžel poopraví přebalovák po jeho synovi a začnu si tam skládat plenky a ostatní věci
@venisa Nazdárek - pracovně,ale i přesto v pohodě ![]()
@venisa Ahoj, i ta materska da dost zabrat
Sice jsem vstala o neco dyl, ale pak jsem litala jak blazen, abych si vse naplanovane stihla udelat
Zitra vstanu driv ![]()
@Kajule21 Tak podzim prave zacina, proto to dela prave ted
Jenze tu mam porad tu postel a bohuzel to sama nedam ![]()
@Syberia jo to vím, že i mateřská dá zabrat… jsem taky skoro furt někde lítala a zařizovala/nakupovala…
@venisa Prave, je toho mraky a jeste obstarat domacnost… No, uz lip nebude ![]()
@venisa Jj, za hodniku máme být u kamarádky na UTZ,tak se na malinkou strašně těšíme
@Syberia To je jasné a ani se o to nepokoušej. Jen ať ji tatínek pěkně připraví a ty si ji pak jen povlečeš apod.Od kdy jsi na mateřské?