Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@venisa Cim dal lepis vyhlidky
Hele a ty navaly jsi mela i pres den? Protoze dneska vubec nic, jen ta noc byla silena a teda pri tom otaceni fakt bolesti skucim ![]()
@Syberia no jak kdy, někdy jsem to měla i přes den… jo to otáčení je za trest… to jsem vždycky taky skučela…
@venisa Aha, ja uz si rikala, ze treba to bylo tim mesicem nebo nevim. No tak uvidim, snad to bude dneska lepsi ![]()
@Syberia no uvidíš… ale po porodu jsem se budila několikrát za noc uplně durch a musela se převlékat
@venisa Tak na dnesek lepsi. Zpocena jsem byla jen krapet
Ale teda to prevalovani me fakt nici. Hlavne nez usnu, tak je to sileny. A vcera vecer teda malej kopal uplne silene, az jsem si zase rikala, ze mi roztrhne bricho a vyleze
Ale jak takhle kope a i kdyz to nekdy fakt dost boli, tak to za to stoji. Zase se hned usmivam, jak me stouchne do ruky ![]()
@Syberia No to Domous nejak extra nekopal ale vzdycky se nacpal pod horni zebro a to stalo za to… A pak se obcas vyboulil ![]()
@venisa Jj, do zeber uz jsem taky dostala par kopacek a vcera jsem poprve citila malyho skytavku. To bylo zvlastni a teda dost neprijemny
Ten nas raubir si servitky nebere a nejhorsi je, ze se tam roztahuje jako blazen do vsech stran
No uvidime, az se mu prostor zase zmensi, jestli se tim nezklidni ![]()
@Syberia Nestresuj…
Malý je určitě v pořádku
Já byla včera zase na kurzu a naše PA říkala,ať zbytečně nenakupujeme kosmetiku,aby to miminku sedlo. Začala jsem spolupracovat s Nobilisem (i naše PA ho dělá a dle její osobní zkušenosti je to super), takže to asi vyzkouším a něco málo případně objednám… To miminko toho zase až tak moc nepotřebuje. Něco na koupání, na vlásky může a nemusí být, pak třeba něco na tělíčko,kdyby bylo suché a něco na prdýlku a líh na pupík a hotovka. Manikúru i s hřebínkem už mám - dostala jsem od NUKu jako prezent od obchdní zástupkyně,tak mi to udělalo radost a je to i s krásným praktickým pouzdrem. Postýlku mám po sobě, prostěradlo mám 2v1 nepropustné(z jedná strany látky, ze spodní strany pogumovaé), vybavení do postýlky mám i náhradní pro případ potřeby,takže už asi tak nejdůležitější jen autosedačka a kočárek a máme hotovo. Tcháni chtěli zaplatit kočárek, ale s křížkem po funuse (jakože pozdě,ten už platí naši s babi a dědou),takže nám zaplatí skříňky do koupelny,co nám ještě chybí,ať je to komplet…
Jinak holky spím zatím v pohodě, jen někdy nemůžu v noci třeba po záchodě hodinu zabrat,ale pak dobrý. Bříško podkládám polštářkem,ať se malé neválím po kojícím polštáři a spí se mi dobře ![]()
Malá kope už delší dobu,ale teda poslední dny jede bomby a břicho se jenom vlní. Užívám si to a s manželem se jenom smějeme
Budí mě takhle ráno, i večer takhle usínáme. U televize jede jako blázen taky ![]()
@Kajule21 Jooo, to jeste prijde s tim spanim
Taky jsem nemohla po zachode znovu zabrat a nekdy az do rana a to vetsinou jdu ve 2-3, ale ted uz byvam unavena, tak vetsinou trva jen hodku az dve nez znovu zaberu
Vsak ja ty kosmetiky taky moc nechci, jen ten zaklad. To samy obleceni. Proste mu nemusi vsechno vyhovovat nebo sedet, takze nac toho hromady. Dneska mas vse do par dni doma nebo hned v obchode. Jaky kocarek a autosedacku jsi zvolila? Nebo jeste nemas vybrano?
@Syberia Já půjdu do Junamy a autosedačku od Cybexu kvůli bezpečnosti. Jedině, že by mě něco jooo moc nadchlo na letošním veletrhu,ale jsem na 99,9% rozhodlá pro to,o čem vím,že je dobré a mám to milionkrát ošahané…Ty už máš vybráno?
@Kajule21 Ja zvolila nakonec Noordi Fjordi a autosedacka Cybex Aton 5. Matraci jsem koupila od Traumalande do postylky a jeste chytla skvelou cenu
Ted resim kombinezku a vubec netusim, jakou velikost zvolit
Oblecky mam 56 a rikam si, ze to by asi melo byt o neco vetsi ![]()
@Syberia Fjordi pro vyšší lidi OK, barvičky mají taky hezké,ale mě nějak nenadchnul ten design
Do Atonu 5 taky půjdeme. Vezmu si ještě tu letošní kolekci,aby ta 2019 nestála za hov.no a nebyla zase dražší. Loni zrušili Cybex Aton Basic za 2500,– a nahradili je těma Aton 5, které jsou o 1000,– dražší,takže si vezmeme ještě tu letošní (on zase tak moc velký rozdíl v nové kolekci nebude)…Kočárek nechávám až na poslední chvíli. Kdyby hořelo,vezmu si ten,co mám na prodejně
Já zažila rozumu a nakoupila sety od různch maminek a kamarádek,takže mám velikosti snad od 56 až po 72,takže myslím,že se asi nestane, že bych neměla malou do čeho obléct. Už se těším,až začnu prát a žehlit
![]()
@Kajule21 Nam se prave libil, ze ma tu korbicku vys a nemusime se k malymu moc sklanet
Ale to vis, prvni dite a prvni kocarek, takze se uvidi. Prijde nam bytelny a pekne tam malyho zakryjeme. Nemelo by tam snad ani nikodu foukat. My jsme tu jak na vydrholci, tak je to zapotrebi
A mne se nelibi prave ty moderni kocarky, jak vsude maji ty ramy hlinikovy nebo co to je a vypada to jak nakupni kosik, co si nosim veci do auta
Ale tak kazdy ma vkus jiny a proto je takova nabidka, ze
A jak rikas, ty mas jistotu v tom, ze v obchode mas kocarku dost, takze mala si muze pojezdit v cem jen se ji bude chtit
Ja mam same 56 a jen jedno bodycko 62 a prave i zimni overalek taky 62
Prinejhorsim mu to bude volny, ale prave vubec nevim, jestli mam koupit i nejakou 56 nebo ne
Oni s tim asi pocitaji, ze to ma byt vetsi nez trepa dupacky 56 nebo ne? @venisa Co mi k tomu povis ty? ![]()
@Syberia k čemu??? nějak tu konverzaci mezi tebou a Kajulí nesleduji
![]()
@venisa K velikosti te zimni kombinezky pro malyho
Mam oblecky v 56 a zatim jednu zimni kombinezku v 62. Ono teda kdyz to polozim na sebe, tak je to sakra rozdil, ale rikam si, ze mu pod to muzu nasoukat vic veci
Nebo mam koupit jeste i 56 a byt v klidu, ze ho tam se vsema ostatnima hadrama narvu?