Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Syberia no hele asi bych nespolehala moc na to, že máš „ještě“ dva měsíce ![]()
@Syberia no my jako poslední kupovali vaničku a lehátko do ní… na konci ledna jsem měla i zabalenou tašku do porodnice…
@Syberia
tak ono většinou mají seznam na stránkách porodnice… a ono na jednu stranu toho člověk moc nepotřebuje a většinu ti může manžel donest…
@venisa Co jsem ve skupine s terminem porodu, tak dost jich uz tu tasku ma, ale zase fakt, ze nekteri maji TP zacatek rijna
Tim se taky furt uklidnuju, ale i tak jsem nerada nepripravena
No uz to vsechno musim poresit ![]()
@Syberia no tak myslím, že je lepší to mít připravené- aspoň to nejdůležitější… zbytek to donese manžel…
@Syberia Hele já matraci moc neřeším,mám ještě dobrou kvalitní po sobě,ale kdybych ji neměla,jdu do kokos-molitan-kokos úplně klidně.Hlavně,aby nebyla jenom molitan,ta je strašně měkká.Miminko by mělo ležet na tvrdší!! 8.měsíc?Ty kráso,já jsem 22+3tt,takže 6měsíc ![]()
@Syberia No to teda jo - ty už bys klidně mohla i rodit (ne,že bych ti to přála)
Ale na tvém místě už bych asi i něco pořídila
Já ještě musím zanést fusak a zavinovačku do čistírny, pak dovézt od babičky a dědy postýlku,košík a matraci a nechat košík obšít. Pak už jen kočárek a myslím,že to všechno mám. Alespoň co se oblečků, postýlky, povlečení, koupání apod. týká. Pak jen dokoupím kosmetiku pro miminko a sobě věci do porodnice a myslím,že mám hotovo ![]()
@Kajule21 No ja ti povim, taky z toho zacinam mit krapet stres. Kor kdyz mam tvrdy to bricho. Ale cipek pry drzi, tak nesmi zklamat
Holt by dostal manzel seznam a jel by nakoupit sam ![]()
@Kajule21 Vcera jsme nakupovali jen prachy litaly
Zase 6 litru v coudu. Ale hned mam lepsi pocit, ze zase neco pribylo
Makam na tom dal. Ted resim, co vsechno z lekarny objednat
Jeste chci tu matraci, chranic a prosteradla a postylka je v cajku. Volala jsem na skrin, kdy jako dorazi, tak prej ji tam nevidi v nejakym planu ci co a zitra se ozve. To at me nestve. Cekame uz skoro 2 mesice
No a jeste nam ma znamej zacatkem rijna delat loznici, tak snad to taky stihne nez pujdu rodit
Ja mam dalsi kontrolu az 19.9. a teda mam sileny stavy strachu, jestli je malej v poradku
Jsem uplne nemozna. V noci silene hekam pri otaceni z boku na bok a na dnesek jsem mela navaly horka jako krava
Ja, takova zimomrivka a nemohla jsem spat, jak jsem byla komplet durch ![]()
@Syberia o těch návalech mi povídej, to bylo něco a to jsem měla pupek v zimě… a to otáčení bylo šílený… uplně mě to bolelo… a poslední dny co dny týdny jsem vstávala s Robinem, jelikož bylo nemožný dál spát jak mě všechno bolelo…