Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5771
23.8.18 14:27

@venisa Zapracuju na tom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
23.8.18 14:29

@Syberia no hele asi bych nespolehala moc na to, že máš „ještě“ dva měsíce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
23.8.18 14:43

@venisa Nakoupim ty nejpodstatnější věci a snad to vyjde :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
23.8.18 14:46

@Syberia no my jako poslední kupovali vaničku a lehátko do ní… na konci ledna jsem měla i zabalenou tašku do porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
23.8.18 14:53

@venisa No a to je další věc :lol: Na tu ještě ani seznam nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
23.8.18 15:00

@Syberia :lol: tak ono většinou mají seznam na stránkách porodnice… a ono na jednu stranu toho člověk moc nepotřebuje a většinu ti může manžel donest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
24.8.18 04:50

@venisa Co jsem ve skupine s terminem porodu, tak dost jich uz tu tasku ma, ale zase fakt, ze nekteri maji TP zacatek rijna :palec: Tim se taky furt uklidnuju, ale i tak jsem nerada nepripravena :roll: No uz to vsechno musim poresit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
24.8.18 06:46

@Syberia no tak myslím, že je lepší to mít připravené- aspoň to nejdůležitější… zbytek to donese manžel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
24.8.18 18:53

@Syberia Hele já matraci moc neřeším,mám ještě dobrou kvalitní po sobě,ale kdybych ji neměla,jdu do kokos-molitan-kokos úplně klidně.Hlavně,aby nebyla jenom molitan,ta je strašně měkká.Miminko by mělo ležet na tvrdší!! 8.měsíc?Ty kráso,já jsem 22+3tt,takže 6měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
24.8.18 19:36

@venisa No jasny ;)
@Kajule21 Hrozne to leti, co :lol: Tak ja jeste uvidim, co nakonec poridime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
25.8.18 09:40

@Syberia No to teda jo - ty už bys klidně mohla i rodit (ne,že bych ti to přála) :) Ale na tvém místě už bych asi i něco pořídila :lol: Já ještě musím zanést fusak a zavinovačku do čistírny, pak dovézt od babičky a dědy postýlku,košík a matraci a nechat košík obšít. Pak už jen kočárek a myslím,že to všechno mám. Alespoň co se oblečků, postýlky, povlečení, koupání apod. týká. Pak jen dokoupím kosmetiku pro miminko a sobě věci do porodnice a myslím,že mám hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
25.8.18 13:15

@Kajule21 No ja ti povim, taky z toho zacinam mit krapet stres. Kor kdyz mam tvrdy to bricho. Ale cipek pry drzi, tak nesmi zklamat :lol: Holt by dostal manzel seznam a jel by nakoupit sam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
25.8.18 20:31

@Syberia Tím spíš bych nakupovala a na nic nečekala!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
27.8.18 17:47

@Kajule21 Vcera jsme nakupovali jen prachy litaly :lol: Zase 6 litru v coudu. Ale hned mam lepsi pocit, ze zase neco pribylo ;) Makam na tom dal. Ted resim, co vsechno z lekarny objednat ;) Jeste chci tu matraci, chranic a prosteradla a postylka je v cajku. Volala jsem na skrin, kdy jako dorazi, tak prej ji tam nevidi v nejakym planu ci co a zitra se ozve. To at me nestve. Cekame uz skoro 2 mesice :pocitac: No a jeste nam ma znamej zacatkem rijna delat loznici, tak snad to taky stihne nez pujdu rodit :think: Ja mam dalsi kontrolu az 19.9. a teda mam sileny stavy strachu, jestli je malej v poradku :roll: Jsem uplne nemozna. V noci silene hekam pri otaceni z boku na bok a na dnesek jsem mela navaly horka jako krava 8o Ja, takova zimomrivka a nemohla jsem spat, jak jsem byla komplet durch :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
27.8.18 17:51

@Syberia o těch návalech mi povídej, to bylo něco a to jsem měla pupek v zimě… a to otáčení bylo šílený… uplně mě to bolelo… a poslední dny co dny týdny jsem vstávala s Robinem, jelikož bylo nemožný dál spát jak mě všechno bolelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí