Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
27.7.18 15:31

@Kajule21 OGTT se dělá kolem 28tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
27.7.18 15:48

@venisa Snad to bude v pohode, ale kdyby ne, tak uziju do posledniho dechu :lol:
@Kajule21 Ja byla vzdycky zimomriva a ted hicuju jako blazen. Myslim, ze ten nas kluk me zahriva zevnitr :lol: Manzel me taky vzdycky hral. Ted si ho drzim pekne od tela :lol: Ja jsem ted 26 a uz se na to taky muze jit, rikala sestricka, at se takhle nejak objednam. Ono totiz zase kdyz ti nevyjde prvni pokus, tak musis na druhy. Udelaji ti tu hodnotu pred vypitim a kdyz mas nad 5,1, tak te poslou dom, at prijdes jindy. Kdyz to zase nevyjde, tak ani netestujou a jsi jasna a jde do diaporadny. Kdyz cajk, tak vypijes a delaji dva nabery. Zase se musis vejit do urcitych hodnot a kdyz ne, tak cus. Pravda, ze jim normalne, ale chute jsou. To se jen snazim :lol: Spoustu toho teda nemuzu, co bych si i dala, ale jsem ochotna se o to kvuli prckovi ochudit. A pak jsem jeste vic citlivejsi na ovoce a zeleninu. Takze ja snim fakt jen neco neagresivniho… Citrusy nesmim a to ani dzus, ani broskve, vino. Co muzu jsou jablka a banany a meloun (vim, ze je to zelenina, ale nezajem :lol: ) a ze zeleniny v podstate muzu jen mrkev, okurku (oloupanou a ne moc) a ted treba i cukety. Treba rajce je pro me peklo uz jen kousek a papriku nemuzu uz nekolik let, ze mi je po ni tezko :nevim: Jsem hroznej blb pres zaludek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
27.7.18 15:54

@Syberia :lol: :lol: :lol: no já už se těším až přestanu držet tu bezmléčnou dietu a dám si pořádnou čokošku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
27.7.18 23:27

@venisa To ti verim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
1.8.18 11:18

19+1tt

@venisa Ahaaa,tak to mám cca 2 měsíce čas… :nevim: @Syberia Blb přes žaludek :mrgreen: :mrgreen: To je dobré :mrgreen: Tak takové problémy naštěstí nemám. Na OGTT se i celkem těším :)

Jinak jsme měli včera kontrolu, táhnu sebou manžela a to jenom proto,aby mi doktor oznámil,že UTZ dělat nebudeme. Tak jsem říkala,že jel semnou manžel a že bysme si ho i zaplatili a on že prej b nebylo nic vidět, že na ten jejich UTZ je malá už velká a nebylo by tam kromě nějakých „sekanců“ nic vidět :( Takže mě zkontroloval jen prstama (naštěstí vše OK) a jeli jsme zase domů. A musíme počkat - za 9 dní jedeme na screening,tak tam to bude o něčem jiném…Jinak občas mám pocit,že malou už cítím - cítím někde někdy uvnitř takový tlak nebo i takové „zvláštní“ pocity,tak si myslím,že je to ona :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
1.8.18 13:25

@Kajule21 To bude urcite ona ;) Ja uz toho naseho Lochnesaka citim dooost. Vybouli se bricho jako blazen, az to boli. Nebo takovy rany, ze fakt pupek lita ze strany na stranu :lol: No mne ho teda dela vzdy kvuli srdicku a pohybum, ale taky je tam prd videt. Sice mi rikala, ze mi bude ona delat ten 3.screening v 30tt, ale taky nevim, jestli tam manzela tahat, kdyz ma takovej moniturek malej… My jdeme ted v patek na ten 3D a ja uz se silene tesim :srdce: Tak OGTT nebylo tak hrozny, jen se bojim vysledku :lol: Podle diskuzi bych si predstavovala, co to neni za hnus, ale fakt v pohode. Kdyby tam nemeli takovy horko, tak by to bylo teprve fajn. Ve finale ty 2 hodiny utekly celkem rychle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
2.8.18 17:29

19+2tt

@Syberia No jasně,člověk si vezme nějaký časopis nebo knížku a hned to uteče jako voda… A za jak dlouho budou ty výsledky?Já si chci zavolat na screening,jestli teď při tom druhém budeme něco platit nebo jak to teda je? Všude píšou,že ten druhý se neplatí a někde jsem na diskuzích četla,že holky platily…Noo,začínám berušku asi cítit,protože sem tam cítím jako nějaké praskání bublinek (ale rozhodně to není ani lechtání,ani šimrání) a někdy cítím tlak,jak asi někde doplave a chvilku tam posečká :* My jdeme příští týden v pátek na druhý velký UTZ :dance: :dance: Taky se na malou těším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
2.8.18 20:32

@Kajule21 To bude urcite ona ;) Ja si ho pletla s vetsi aktivitou strev :lol: Nic z toho nikdy nebylo, takze to byl malej :jazyk: Druhy bys platit fakt nemela ;) Dneska mi volali z toho 3D, ze tam zitra bude masakr a nebudou to stihat, tak mi to presunuli na stredu :roll: Doufam, ze jeste neco bude videt :nevim: Dneska teda peklo, ze mi snad i z toho vedra to bricho tvrdne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
3.8.18 10:16

@Syberia Jo, volala jsem si tam a ptali se,jaká jsem pojišťovna, tak jsem jim to řekla a oni že nic platit nebudu. Jen případně 200,– za fotečku,takže to asi cvakneme - uvidíme. Nebo se na to vyprdneme tam a necháme si je udělat u kamarádky na UTZ - uvidíme :) Jojo,pařák je dobrý a proto jsem to včera zabalila kolem 3 hodiny a jela domů.měla jsem v prodejně 34°C a to je humus - teď tady mám „příjemných“ 31,9,ale jak se otočí slunko, hezky to vyskočí a bude po srandě.Taky jedu dřív domů a chceme jjít na koupák s manžekem - snad nebude pršet jako včera :lol: Jinak to vedro snáším docela dobře .Jj,určitě to bude princezna - na střeva mi to nepřišlo,ale rozhodně to nebylo šimrání nebo lechtání,ale takový…prostě jiný pocit.Ani nevím,jak to popsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
11.8.18 06:07

Jak se vede, holky ??? U nás také velká vedra.. já se těším, máme letenky a na začátku září sup na šest týdnu do ČR s malou…

@Kajule21 princezna se má čile k světu? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.8.18 10:31

@Adelkadd No supeeer, Kanada hromadně míří do ČR :dance: I kamarádka co je v Kanadě,jak jsem ti o ní psala, je tady. ona teda na rok,protože její přítel bude rok na nějakém školení odstřelovačů,takže bude s malým tady :dance: Do Kanady poletí během toho rok 2× - jednou nějak na podzim a pak v březnu,oba dva termíny cca na měsíc a půl, když bude mít i její přítel volno :) Obdivuju ji - já bych to bez mojeho nevydržela ani týden,natož tak rok. Příští neděli jedou s klukama na 4 dny na kola a já jsem z toho špatná :( :lol: Jinak malá se má skvěle - včera jsme měli 2.screening :srdce: Má 20cm, a váží 321g. Všechny orgány fungují jak mají, velikostně taky odpovídají, srdíčko krásně bije, viděli jsme všechny průtoky a všechno nezbytné, nosní kůstka v pořádku, mozeček taky,tak jsme šťatsní. Jen na ni paní doktorka ultrazvukem asi 10 klepala, protože se nechtěla ukázat a pořád si dávala ručičky před pusinku. Nakonec se otočila zadkem a měli jsme po ptákách :lol: Ale hlavně,že je zdravá :srdce: :srdce: Jsme šťatsní a i potřetí nám potvrdili holčičku :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
12.8.18 13:19

@Kajule21

Tak to jsem rada :srdce: .

Potřebuji poradit…naši mne budou kupovat na pobyt matraci do postýlky… co je nejlepší výplň, nebo znacka atd.? Koukám, ze ty materiály jsou úplně jiné než u nás…jediná moje podmínka je, aby byla tvrdá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
12.8.18 13:34

Ahojte kočky, tak u nás máme veselo, roste nám druhá spodní jednička, tak je občas Domča dost mrzutý… ale už krásně papá příkrmy - včera dokonce měl nahrazený plně dvě kojení a večer si dal i první kaši… ale na dnešek pěkně blbě spal, tak doufám, že to byla jen nějaká vyjímka a už bude spinkat zase dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
13.8.18 17:17

@venisa

Tak to je fajn, ze celkem dobre spite…u nás je to teď docela náročné… malá je asi v šestiměsíční spánkové regresi a budí se co dvě hodiny ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
13.8.18 18:51

@Adelkadd no v neděli vstával ve tři ráno a pak v půl šestý :zed: ale na dnešek dobrý… doufám, že už to tak zůstane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí