Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@venisa Snad to bude v pohode, ale kdyby ne, tak uziju do posledniho dechu ![]()
@Kajule21 Ja byla vzdycky zimomriva a ted hicuju jako blazen. Myslim, ze ten nas kluk me zahriva zevnitr
Manzel me taky vzdycky hral. Ted si ho drzim pekne od tela
Ja jsem ted 26 a uz se na to taky muze jit, rikala sestricka, at se takhle nejak objednam. Ono totiz zase kdyz ti nevyjde prvni pokus, tak musis na druhy. Udelaji ti tu hodnotu pred vypitim a kdyz mas nad 5,1, tak te poslou dom, at prijdes jindy. Kdyz to zase nevyjde, tak ani netestujou a jsi jasna a jde do diaporadny. Kdyz cajk, tak vypijes a delaji dva nabery. Zase se musis vejit do urcitych hodnot a kdyz ne, tak cus. Pravda, ze jim normalne, ale chute jsou. To se jen snazim
Spoustu toho teda nemuzu, co bych si i dala, ale jsem ochotna se o to kvuli prckovi ochudit. A pak jsem jeste vic citlivejsi na ovoce a zeleninu. Takze ja snim fakt jen neco neagresivniho… Citrusy nesmim a to ani dzus, ani broskve, vino. Co muzu jsou jablka a banany a meloun (vim, ze je to zelenina, ale nezajem
) a ze zeleniny v podstate muzu jen mrkev, okurku (oloupanou a ne moc) a ted treba i cukety. Treba rajce je pro me peklo uz jen kousek a papriku nemuzu uz nekolik let, ze mi je po ni tezko
Jsem hroznej blb pres zaludek ![]()
@Syberia
no já už se těším až přestanu držet tu bezmléčnou dietu a dám si pořádnou čokošku
@venisa Ahaaa,tak to mám cca 2 měsíce čas…
@Syberia Blb přes žaludek
To je dobré
Tak takové problémy naštěstí nemám. Na OGTT se i celkem těším ![]()
Jinak jsme měli včera kontrolu, táhnu sebou manžela a to jenom proto,aby mi doktor oznámil,že UTZ dělat nebudeme. Tak jsem říkala,že jel semnou manžel a že bysme si ho i zaplatili a on že prej b nebylo nic vidět, že na ten jejich UTZ je malá už velká a nebylo by tam kromě nějakých „sekanců“ nic vidět
Takže mě zkontroloval jen prstama (naštěstí vše OK) a jeli jsme zase domů. A musíme počkat - za 9 dní jedeme na screening,tak tam to bude o něčem jiném…Jinak občas mám pocit,že malou už cítím - cítím někde někdy uvnitř takový tlak nebo i takové „zvláštní“ pocity,tak si myslím,že je to ona ![]()
@Kajule21 To bude urcite ona
Ja uz toho naseho Lochnesaka citim dooost. Vybouli se bricho jako blazen, az to boli. Nebo takovy rany, ze fakt pupek lita ze strany na stranu
No mne ho teda dela vzdy kvuli srdicku a pohybum, ale taky je tam prd videt. Sice mi rikala, ze mi bude ona delat ten 3.screening v 30tt, ale taky nevim, jestli tam manzela tahat, kdyz ma takovej moniturek malej… My jdeme ted v patek na ten 3D a ja uz se silene tesim
Tak OGTT nebylo tak hrozny, jen se bojim vysledku
Podle diskuzi bych si predstavovala, co to neni za hnus, ale fakt v pohode. Kdyby tam nemeli takovy horko, tak by to bylo teprve fajn. Ve finale ty 2 hodiny utekly celkem rychle ![]()
@Syberia No jasně,člověk si vezme nějaký časopis nebo knížku a hned to uteče jako voda… A za jak dlouho budou ty výsledky?Já si chci zavolat na screening,jestli teď při tom druhém budeme něco platit nebo jak to teda je? Všude píšou,že ten druhý se neplatí a někde jsem na diskuzích četla,že holky platily…Noo,začínám berušku asi cítit,protože sem tam cítím jako nějaké praskání bublinek (ale rozhodně to není ani lechtání,ani šimrání) a někdy cítím tlak,jak asi někde doplave a chvilku tam posečká
My jdeme příští týden v pátek na druhý velký UTZ
Taky se na malou těším ![]()
@Kajule21 To bude urcite ona
Ja si ho pletla s vetsi aktivitou strev
Nic z toho nikdy nebylo, takze to byl malej
Druhy bys platit fakt nemela
Dneska mi volali z toho 3D, ze tam zitra bude masakr a nebudou to stihat, tak mi to presunuli na stredu
Doufam, ze jeste neco bude videt
Dneska teda peklo, ze mi snad i z toho vedra to bricho tvrdne ![]()
@Syberia Jo, volala jsem si tam a ptali se,jaká jsem pojišťovna, tak jsem jim to řekla a oni že nic platit nebudu. Jen případně 200,– za fotečku,takže to asi cvakneme - uvidíme. Nebo se na to vyprdneme tam a necháme si je udělat u kamarádky na UTZ - uvidíme
Jojo,pařák je dobrý a proto jsem to včera zabalila kolem 3 hodiny a jela domů.měla jsem v prodejně 34°C a to je humus - teď tady mám „příjemných“ 31,9,ale jak se otočí slunko, hezky to vyskočí a bude po srandě.Taky jedu dřív domů a chceme jjít na koupák s manžekem - snad nebude pršet jako včera
Jinak to vedro snáším docela dobře .Jj,určitě to bude princezna - na střeva mi to nepřišlo,ale rozhodně to nebylo šimrání nebo lechtání,ale takový…prostě jiný pocit.Ani nevím,jak to popsat…
Jak se vede, holky ??? U nás také velká vedra.. já se těším, máme letenky a na začátku září sup na šest týdnu do ČR s malou…
@Kajule21 princezna se má čile k světu? ![]()
@Adelkadd No supeeer, Kanada hromadně míří do ČR
I kamarádka co je v Kanadě,jak jsem ti o ní psala, je tady. ona teda na rok,protože její přítel bude rok na nějakém školení odstřelovačů,takže bude s malým tady
Do Kanady poletí během toho rok 2× - jednou nějak na podzim a pak v březnu,oba dva termíny cca na měsíc a půl, když bude mít i její přítel volno
Obdivuju ji - já bych to bez mojeho nevydržela ani týden,natož tak rok. Příští neděli jedou s klukama na 4 dny na kola a já jsem z toho špatná
Jinak malá se má skvěle - včera jsme měli 2.screening
Má 20cm, a váží 321g. Všechny orgány fungují jak mají, velikostně taky odpovídají, srdíčko krásně bije, viděli jsme všechny průtoky a všechno nezbytné, nosní kůstka v pořádku, mozeček taky,tak jsme šťatsní. Jen na ni paní doktorka ultrazvukem asi 10 klepala, protože se nechtěla ukázat a pořád si dávala ručičky před pusinku. Nakonec se otočila zadkem a měli jsme po ptákách
Ale hlavně,že je zdravá
Jsme šťatsní a i potřetí nám potvrdili holčičku
![]()
Tak to jsem rada
.
Potřebuji poradit…naši mne budou kupovat na pobyt matraci do postýlky… co je nejlepší výplň, nebo znacka atd.? Koukám, ze ty materiály jsou úplně jiné než u nás…jediná moje podmínka je, aby byla tvrdá..
Ahojte kočky, tak u nás máme veselo, roste nám druhá spodní jednička, tak je občas Domča dost mrzutý… ale už krásně papá příkrmy - včera dokonce měl nahrazený plně dvě kojení a večer si dal i první kaši… ale na dnešek pěkně blbě spal, tak doufám, že to byla jen nějaká vyjímka a už bude spinkat zase dobře…
Tak to je fajn, ze celkem dobre spite…u nás je to teď docela náročné… malá je asi v šestiměsíční spánkové regresi a budí se co dvě hodiny ..
@Adelkadd no v neděli vstával ve tři ráno a pak v půl šestý
ale na dnešek dobrý… doufám, že už to tak zůstane…