Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5771
24.7.18 06:22

@Kajule21 Ja taky nic nepocitam. Ale malyho citim teda intenzivne v podstate cely den jen s malymi prestavkami, kdy asi spinka ;) Taky mam placentu vepredu. Ale bricho mi skoce do vsech stran jako blazen :lol: Doktorka se taky leda pta, jestli pohyby citim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
24.7.18 11:48

Ahoj holky.Trosku jsem váš tady četla :) .
Můžu se zeptat na kolik vás vyšlo IVF? když tak můžete pisnout i do zprávy ;) .
Moc děkuji za jakoukoliv odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
24.7.18 12:29

@venisa @Syberia Tak uvidíme,jestli to po mě budou nebo nebudou chtít :think: :nevim: @Mijunka13 Nás na 16000,– a nějaké drobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
24.7.18 16:20

@Kajule21
Jiný kraj, jiný mrav :) . Já se řídím tím, co mi řekne můj lékař. Co mně sdělí kamarádka/známá/rodina si ráda vyslechnu, ale tím to hasne :)
@Syberia Pohyby se počítají právě když má mimčo klidnější dny, které přichází hlavně ke konci, neboť má méně místa. No tak ti přeji, at se tím zaobírat nemusíš a kope pořad pěkně. :) Bohužel jsou i ženy, které mají klidnější děti a take potom ženy, které tím dítě zachránily, neboť něco nebylo v pořádku. Osobně znám dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
24.7.18 16:23

@venisa
Jak jste nakonec včera usnuli? My večer v pohodě, přes den byla ale rozmrzela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
24.7.18 17:34

No jako nakonec usnul sam v postylce ale dneska me od rana sejri… Uz jsem se i rozhodla pro koupi nositka… Fakt jsem dneska ani neobedvala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
24.7.18 18:16

@venisa
No podobně u nás ..já dnes malou cele dopoledne v nositku, tak jsem stihla snídani, ale odpo už to bylo horší..nejde ji usnout, proste nezabere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
24.7.18 18:18

@Adelkadd Tak to on tam ma asi zatim jeste mista dost ;) Lita tam jak cert :lol: 3.8. jsem se objednala na 3D/4D ultrazvuk, tak se na toho naseho prdolu moooc tesim :srdce: Doufam, ze mi taky reknou nejake miry. Na gynde to bere hopem. Pry az ve 30tt :roll: Takze to bude pak 15.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
24.7.18 18:20

@venisa

My máme BabyBjorn one a jsme moc spokojeni. Dřív se ji to nelíbilo, ale teď co se muže dívat okolo sebe tak si to užívá. A i usne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
24.7.18 18:25

@Syberia
Já jsem míry nevěděla celé těhotenství. Tady nepreměřují prý z důvodu, jak je to nepřesné. 3D/4D je super, byla jsem dvakrát. Dvakrát proto, že se nám maličká rozhodla poprvé neukázat. :) jak to vůbec s tímto ultrazvukem teď v ČR je? Je to soukromé, kolik to stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
24.7.18 18:36

@Adelkadd no dneska už jsem ko… no já se v těch nosítkách vůbec nevyznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
24.7.18 19:14

@Adelkadd U nas je to za 1.000,– a dostanes par fotek a video

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
25.7.18 10:21

@Syberia Ty už budeš 15.8. ve 30tt? 8o 8o @Adelkadd Já nevím,ale myslím,že se to plat - kolik,to ti neřeknu,Naštěstí mám tu kamarádku, ke které můžu na UTZ zajít a ani minule po mně nic nechtěla,za což jsem jí nesmírně vděčná.Holky a platí se 2.screening nebo ten už hradí pojišťovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
25.7.18 13:39

@Kajule21 15.8. budu presne 29, takze vlastne zacinam 30.. Uz ted jsem se divala, ze jsem v 7.mesici a furt mi to nedochazi :lol: 1.screening jsem tam platila taky 1.000,–, ale odnesla to pak na VZP a vratili. A ted 2.screening, ktery je vlastne povinny, jsem neplatila. Ja ani neplatila ten NIPT test, ze jsem asi na to mela narok nebo nevim. Ale ten stoji jinak asi 9tis. 8o Tenhle 3D je vlastne nadstandart a bud chces a zaplatis nebo ne. Nekdo ale plati i min, zase podle doktora ;) Jen mi ted v jiny diskuzi psala jedna pani, ze jim diky tomu prisli na vadu ledvin :roll: Takze sice stres navic, jestli bude v poradku atd. kvuli par fotkam, ale zase aspon se na to pripravi a rovnou pak malou treba budou lecit nebo tak. Tak to me jen popostrcilo k tomu, ze to neni vymysl a musim tam taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
26.7.18 16:29

18+3tt

@Syberia Já si ten první taky nechala proplatit. Na druhý si brnknu, jestli se něco platí… Já ani neuvažovala o tom,že bych na nějakou kontrolu či UTZ nešla… No hezky, letí to a zachvilku rodíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí