Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
691
14.7.18 06:27

@Syberia

No s dítětem se stejně moc nevyspíš, at s lampickou, nebo bez. :D
Však si to udělej, jak chceš. Ale srovnávat psa s novorozencem je značně nerelevantní. A to jsem pejskařka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
14.7.18 06:32

@EllEff

U mě se take těhotenství projevovalo úplně stejně, jako kdybych to měla dostat. I jsem si pobrečela, že to nevyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
14.7.18 07:08

@Syberia dekujeme :D no uz aby se zoubky vyklubaly… Vecer jsme zase davali paralen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.7.18 10:39

16+4tt

@Syberia Já to stejně nechápu,jestli ti tohle všechno v té práci vůbec stojí za to.. :think: Tolik „problémů“ už od začátku jsi měla a stejně nezvolníš, teď ti tvrdne břicho a zase nic. Kdyby jsi byla na neschopence,máš nějaké peníze i tak.Kdybych byla já na tvém místě,možná by to bylo pochopitelnější,protože jako OSVČ bych dostala nějaký směšný peníz a žádný zaměstnavatel by za mě nic neplatil (žádného nemám),ale i tak mít nějaké problémy,nehoním se v práci a mimčo je pro mě na prvním místě… Přijde mi to jako „hazard“ promiň :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
14.7.18 17:39

@Adelkadd Psa s dítětem nesrovnávam. Jen jsem psala, ze u ni slysim kazdy kniknuti i pres zavreny dvere a to malej mit nebude. Nicmene je zbytecny se o tom dal bavit. Ja to vidim takhle a nekdo jinej zase jinak. 100 lidi = 100 nazoru. Treba ve finale zjistim, ze mi to tak nevyhovuje nebo malymu a vymyslim to jinak :nevim:
@Kajule21 Jenze on tu praci nikdo jinej neudela… Jdu pristi tyden na kontrolu, tak se optam, jestli je to normalni nebo ne. Treba jen uz to bricho mam tak napnuty kvuli kuzi, ze se nevejde :nevim:
@venisa Vsak neboj, brzy to prijde ;) A bude zase lip :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
14.7.18 17:58

@Syberia No k ty praci bych ti neco napsala ale asi bych byla hnusna a to nechci… No jinak doufam, ze zuby brzo vylezou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.18 21:00

Ahojky potřebovala bych poradit.Mela jsem 2 dny opožděnou menstruaci která potom trvala pouze 1 den pak jen slabé spineni. Pokousime se už skoro rok o miminko tak nevím jestli to řešit dal nebo ne. Dekuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
14.7.18 21:05

@Kkatushkaa a co takhle zkusit tehotenskej test???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.18 21:30

Hned druhy den jsem zkusila a negativni :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
14.7.18 23:07

@venisa na zoubky jsou super homeopatika - chamomila vulgaris -dává se to čajíku. Nesmí být přetažená doba 2h mezi podáváním. Pokud mu to dáš do čajíku a bude pravidelně pít, budete ok. Na obě děti to fungovalo a o zubech nevíme, že lezly. Dokonce ani o špičákách. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
15.7.18 06:20

@Mili39 no Domca zatim cajik pravidelne nebumba… Jak je kojenej, tak ma cajik hlavne k prikrmu (obidek) a obcas si nekdy cucne pres odpoledne ale zadna pravidelnost neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
15.7.18 06:27

@venisa V praci mi rekla kolegyne, ze je taky tehotna. Prvni trimestr a pracovne je na tom stejne jako ja :roll: Vsichni ji za to nadavaj. Jenze to nikdo jinej nepochopi… Vsak ted o vikendu odpocivam. A jak jsem psala, nevim, co to bricho znamena, ze je tvrde. Jako tvrdnuti bych to nenazvala, jelikoz to neni tak, ze by se mi najednou zacalo stahovat a tvrdnout :think: Cetla jsem, ze to muzou delat i brisni svaly, takze se optam na gynde a budu vedet hned a podle toho se zaridim ;) Takze muzes bejt uplne v klidu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
15.7.18 06:34

@Syberia kocko me to muze byt jedno ale jak me vsichni rikali (kvuli praci) - „nejde tady o tebe ale o miminko“… A tohle jsem si vzala tak nejak do hlavy a od ty doby sem delala proste v jinym tempu a at se treba oststni poserou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.7.18 19:39

@Syberia Hlavně se u doktora zkus zmínit,že nezvolníš s jedeš v práci na plný plyn a myslím,že bude vědět,proč ti trvdne břicho a také vím,co ti na to doporučí nebo řekne.Práci nikdo neudělá,ale zdraví dítěte ti taky nikdo nevrátí a nenahradí. @Kkatushkaa Ahojky a od nás chceš s čím poradit?Nebo v čem je problém? @venisa Přesně tak,souhlasím s tebou.V práci by mi každý mohl akorát tak políbit prd.el,protože mimčo je na prvním místě,al.ne všichni to tak bohužel mají :( A pak se diví,že mají problémy nebo že se něco (nedej bože) stane a jsou nešťastní.Já bych se zdravím svého dítěte nehazardovala.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
15.7.18 20:57

@Kajule21 @venisa Holky, ja jsem momentalne dost citliva na jakoukoli kritiku i v dobrem myslenou… Co jsem ve skupine tehotnych, tak tam jedna maka jeste vic a to fyzicky, jelikoz ma doma uz syna a musi se tocit kolem nej a do toho se musi starat o domacnost atd., takze ona klidne myje okna, vesi zaclony, vytira a proste se dre i pres to, ze je ji neustale spatne (i zvraci) a bricho tvrdne. Mne netvrdne, ale proste je jen tvrdy! Je otazka, jestli to tak muze byt, jelikoz nemam spek, ale jen brisko akorat na mimco nebo je to spatne :nevim: Takze na gynde se na to optam a samozrejme reknu, ze cely den sedim u PC a nic netaham nebo jinak se fyzicky nenamaham a kdyz mi doktorka rekne, ze to je spatne a mam ubrat, tak proste uberu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí