Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
12.7.18 21:27

@venisa a mas nějaký ten gel na zoubky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
12.7.18 21:28

@EllEff gel máme od včera… a včera dostal na noc i paralen (sirup)… dneska to dal zatím bez sirupu a dvakrát jsme mazali gelíkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
12.7.18 21:30

@venisa co nám říkali ve škole,tak super je mesocain ampule…používá se na místní umrtveni injekci,ale když do toho namočis štětičková do uši a potřeba tím dasne tak je po bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
12.7.18 21:43

@EllEff no mesocain bych do něj necpala ani na štětičce… to zvládneme s paralenem a gelíkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
12.7.18 21:45

@venisa urcite :) jen říkám co nas učil pediatr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
12.7.18 21:46

@EllEff to se divím, že vás to učil pediatr  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
12.7.18 21:53

@venisa no on ten mesocain je i v těch gelech :) takže takhle kontrolujes kolik toho dostane a tím ze to jen potřeba toho tolik nespolyka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
13.7.18 09:51

16+3tt

@EllEff Tak nehaž flintu do žita!!Na test je brzy,ale na to věřit,na to brzy není nikdy ;) Věřím,že to dobře dopadne :kytka: @venisa Domču zlobí zuby jo? :( Chudák malý :( Jo,ale včera jsem mu trošičku promluvila do duše. Mimo jiné - já to heslo vím (včera mu zvonil telefon, pak dozvonil, nerozpoznalo to obličej,tak to napsalo něco o přejetí po display,tak jsem to zkusila,chtělo to gesto,zkusila jsem „jen tak z prd.ele“ to staré a ejhle -telefon odemčený).nikdy jsem mu do něj nelezla a nehodlám to dělat ani teď,ale někdy se může /nedej bože) něco stát, nebudu mít po ruce svůj a do jeho se nedostanu a můžte to mít třeba i nějaké fatální následky :( Už jen z tohoto důvodu by měl být rozumný a neheslovat si ho jak puberťák.Vím,že to nebylo kvůli mě a věřím mu (i když jsem mu řekla,že ne :) ),ale prostě mě to nasralo.Normální člověk řekne: „hele,mám tam odemykání obličejem,ale kdyby se někdy něo stalo nebo jsi potřebovala,dostaneš se tam tak a tak“ a je po problému a tohle 4 denní nebavení jsme si mohli ušetřit :zed: Hlavně to stresování,které odnáší malá mě se.re… Ale tak už se bavíme, tak snad si ten mlj monolog na jeho adresu vezme alespoň trochu k srdci… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
13.7.18 09:58

@Kajule21 no myslíme si, že ho trápí zuby… má dolní dásničky takové nateklé a má je takové červené… tak snad už to bude u vás dobré a klidné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
13.7.18 12:51

@venisa Tak to budou asi opravdu zoubky…Navíc „věk“ už na to asi má :) No,doufám,že ano a že si to náš tatínek vzak aspoň trochu k srdci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
13.7.18 13:24

@Kajule21 no tak dneska mu je pět měsíců, tak zoubky mu už růst můžou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
13.7.18 14:11

@venisa No tak to bude asi tím… A kór jestli má nějaké pozdrážděné dásničky,tak to budou určitě zoubky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
14.7.18 03:59

@Adelkadd To vsechno ukaze cas ;) Vstat budu muset. Na malo spanku jsem zvykla, tak uvidime, jak to bude pak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
14.7.18 04:19

@Kajule21 Jak pises, kazdy ma jiny vkus i nazor ;) V praci je to psycho a moje presvedceni, ze bych mohla pracovat dal i jen castecne je momentalne na bodu mrazu. Z toho celodenniho vysedavani u pocitace mam desne tvrdy a bolavy bricho 8o Pristi tyden musim prokonzultovat na gynde. Mne dela utz vzdy, i kdyz vetsinou jen kvuli srdicku a pohybum, ale i ta vterina uklidni, takze chapu.
@Adelkadd Znam i ted nektere maminy, co to tak maji a mimco spi jinde. Ja misto 3 kroku udelam 13, pes spi take ve sve mistnosti a dokonce to vyzaduje, ze chce ulozit a nechat tam v klidu. Kdyz v noci knikne, ze se neco deje a vzbudi ji to (vetsinou bourka), tak ji beru k nam. Slysim hned a nemam problem vyskocit. Manzel nevi nikdy nic, ja mam sluch jak netopyr :lol: A slepa jsem stejne, takze opravdu nejaka podobnost tam bude :think: :lol: Ja si nakonec Angelsound neporidila, ted jak citim pohyby, tak jsem v klidu. Premyslela jsem o tom dlouho a ve finale dosla k tomu, ze kdyz srdicko neuslysim, tak uz mi to bude taky prd platny :nevim: Ty jo a ta lampicka by me asi spis budila nez bych se vyspala :lol:
@EllEff Tyhle vsechny pocity a priznaky jsem mela taky a byla tehotna. Ono to je v podstate stejny a nepoznas nic. Telo si s nami nehezky pohrava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
14.7.18 04:24

@venisa Gratuluji k 5. mesicum :srdce: Zoubky se urcite brzy proderou a bude po bolesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí