Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@EllEff gel máme od včera… a včera dostal na noc i paralen (sirup)… dneska to dal zatím bez sirupu a dvakrát jsme mazali gelíkem
@venisa co nám říkali ve škole,tak super je mesocain ampule…používá se na místní umrtveni injekci,ale když do toho namočis štětičková do uši a potřeba tím dasne tak je po bolesti
@EllEff no mesocain bych do něj necpala ani na štětičce… to zvládneme s paralenem a gelíkem
@venisa no on ten mesocain je i v těch gelech
takže takhle kontrolujes kolik toho dostane a tím ze to jen potřeba toho tolik nespolyka
@EllEff Tak nehaž flintu do žita!!Na test je brzy,ale na to věřit,na to brzy není nikdy
Věřím,že to dobře dopadne
@venisa Domču zlobí zuby jo?
Chudák malý
Jo,ale včera jsem mu trošičku promluvila do duše. Mimo jiné - já to heslo vím (včera mu zvonil telefon, pak dozvonil, nerozpoznalo to obličej,tak to napsalo něco o přejetí po display,tak jsem to zkusila,chtělo to gesto,zkusila jsem „jen tak z prd.ele“ to staré a ejhle -telefon odemčený).nikdy jsem mu do něj nelezla a nehodlám to dělat ani teď,ale někdy se může /nedej bože) něco stát, nebudu mít po ruce svůj a do jeho se nedostanu a můžte to mít třeba i nějaké fatální následky
Už jen z tohoto důvodu by měl být rozumný a neheslovat si ho jak puberťák.Vím,že to nebylo kvůli mě a věřím mu (i když jsem mu řekla,že ne
),ale prostě mě to nasralo.Normální člověk řekne: „hele,mám tam odemykání obličejem,ale kdyby se někdy něo stalo nebo jsi potřebovala,dostaneš se tam tak a tak“ a je po problému a tohle 4 denní nebavení jsme si mohli ušetřit
Hlavně to stresování,které odnáší malá mě se.re… Ale tak už se bavíme, tak snad si ten mlj monolog na jeho adresu vezme alespoň trochu k srdci… ![]()
@Kajule21 no myslíme si, že ho trápí zuby… má dolní dásničky takové nateklé a má je takové červené… tak snad už to bude u vás dobré a klidné…
@venisa Tak to budou asi opravdu zoubky…Navíc „věk“ už na to asi má
No,doufám,že ano a že si to náš tatínek vzak aspoň trochu k srdci…
@Kajule21 no tak dneska mu je pět měsíců, tak zoubky mu už růst můžou
@venisa No tak to bude asi tím… A kór jestli má nějaké pozdrážděné dásničky,tak to budou určitě zoubky ![]()
@Adelkadd To vsechno ukaze cas
Vstat budu muset. Na malo spanku jsem zvykla, tak uvidime, jak to bude pak ![]()
@Kajule21 Jak pises, kazdy ma jiny vkus i nazor
V praci je to psycho a moje presvedceni, ze bych mohla pracovat dal i jen castecne je momentalne na bodu mrazu. Z toho celodenniho vysedavani u pocitace mam desne tvrdy a bolavy bricho
Pristi tyden musim prokonzultovat na gynde. Mne dela utz vzdy, i kdyz vetsinou jen kvuli srdicku a pohybum, ale i ta vterina uklidni, takze chapu.
@Adelkadd Znam i ted nektere maminy, co to tak maji a mimco spi jinde. Ja misto 3 kroku udelam 13, pes spi take ve sve mistnosti a dokonce to vyzaduje, ze chce ulozit a nechat tam v klidu. Kdyz v noci knikne, ze se neco deje a vzbudi ji to (vetsinou bourka), tak ji beru k nam. Slysim hned a nemam problem vyskocit. Manzel nevi nikdy nic, ja mam sluch jak netopyr
A slepa jsem stejne, takze opravdu nejaka podobnost tam bude
Ja si nakonec Angelsound neporidila, ted jak citim pohyby, tak jsem v klidu. Premyslela jsem o tom dlouho a ve finale dosla k tomu, ze kdyz srdicko neuslysim, tak uz mi to bude taky prd platny
Ty jo a ta lampicka by me asi spis budila nez bych se vyspala ![]()
@EllEff Tyhle vsechny pocity a priznaky jsem mela taky a byla tehotna. Ono to je v podstate stejny a nepoznas nic. Telo si s nami nehezky pohrava ![]()
@venisa Gratuluji k 5. mesicum
Zoubky se urcite brzy proderou a bude po bolesti ![]()