Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@venisa uvidime no… ještě je cas na testování a to čekání je teda naprosto sileny ![]()
@venisa je to psycho…jsem doma na neschopenku a je to teda narez…jako pokud by to k něčemu bylo, vydrzis cokoliv,ale už bych chtela vedet co a jak
@venisa od 10-12 a pak od 14-18…ale máme u baráku velkou zahradu takže to mě netrápí…spis jsem opravdu netrpeliva… takže tak no
@EllEff no jedině se něčím zaměstnat abys na to tak nemyslela…
@venisa to se snažím…ale je to opravdu dlouhy no…a co malej Domca? Jak se ma?
@EllEff ted akorat rve v postylce… Snazime se o to aby se naucil usinat sam… Jinak pres den byl hodny… Jen u cvica dneska neskutecne ricel…
@venisa Ano, doteď jsme je měli zaheslované oba a hesla vzájemně věděli. Teď má nový,takže jsem to brala,jako že „přede mnou“… @EllEff Nehaž flintu do žita!! A stehna tě bolívají vždycky před MS? Ono,dokud není krev,nic není ztracené!!Na případné zoufání je ještě času dost - jsi „teprve“ 5 den po ETu,takže máš ještě 9 dní ne?
@Kajule21 jej to si nesmíš tak brát…
ale to budou ty hormony
@venisa malinkej
ono to přijde a bude lip ![]()
@Kajule21 Jj…je to kompletní program co mam před Ms…ještě je brzy a je cas,ale tohle je fakt divny no…
@Kajule21 tak každýho nasere něco jinýho no…
@EllEff no už aby se ty zuby nebo zub nebo kolik toho bude vyklkubalo…
@EllEff myslím, že když ho bolelo bříško, bylo to horší… no co musíme to nějak přežít…