Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
15.7.18 21:07

@Syberia Ale ty se musis ridit sama sebou a ne podle nejaky jiny tehule, ktera neni schopna ubrat… No a taky nezaponem rict, ze nestihas pravudelne jist a podobne… A myslim, ze tvrfe bricho neni uplne idealni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
15.7.18 21:21

@venisa Tak ja se neridim tim, ze to tak dela jina, tak budu taky, ale spis jen pisu, ze je to workoholik a ji teda doktor rekl, ze musi odpocivat, jinak si polezi v nemocnici a i tak jede dal. Ze ji nebavi se jen valet musi udelat tohle a tamto. Jenze ona psala, ze ji tvrdne bricho snad 30× denne. Coz ja takhle proste nemam :nevim: Ted o vikendu jsem nic nedelala a stejne je tvrdy. Byli jsme u sousedu na grilovacce a kdyz me zacalo bolet bricho, tak jsem si sla lehnout a hotovo. Ale to se mi takhle deje uz nekolik tydnu, co ho mam uz poradne videt. Ja jsem zvykla zalezt do postele kolem 8-9, takze kdyz jsem tam vydrzela do 10, tak to bylo uz hodne dlouho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
15.7.18 21:41

@Syberia at se na me nikdo nezlobi, tim padem je to nezodpovedna krava… A u tebe nev cim to muze byt, jen proste myslim, ze tvrde bricho a tvrdnuti bricha neni uplne takovy „normalni“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
15.7.18 21:50

@venisa Tak to prave nevim, ale zjistim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.7.18 11:51

16+6tt

@Syberia On tě ale nikdo nechce rozhodit ani se tě dotknout,ale podle mě to prostě není normální. Ono nejde o to,že sedíš u PC,ale není to tak dávno,co jsi říkala,že taháš do práce PC ještě s těžkou kabelkou a taky jsi mluvila o služebce (kde celý den sedíš v autě,ale musíš tam jet místo kolegyně) a taky o tom,že máš v práci celkem dost stresu…Ale je to tvoje věc - jen bysme tady potom nerady četly,že se něco stalo,nastal nějaký problém (nedej bože) a co máš dělat apod.Já si taky umyla okna,ale v klidu, dělala jsem je postupně 2 dny a piánko,takže pohoda,ale já (naštěstí) neměla žádné problémy… Jenom jsme (hlavně teda) já chtěla říct,že je pro mě miminko na PRVNÍM místě a pokud bych měla jakékoliv sebemenší problémy,vys…a bych se na práci,byť by byla ve stoje, sedě nebo v leže a kdyby šlo o stres,je to to samé…Podle mě si zahráváš (možná nevědomky),ale po problémech,co jsi měla jsi se ani trošku (podle mě) „nepoučila“ - promiň, nemyslím to zle,ale prostě jsem měla potřebu ti to říct/napsat.Koneckonců je to vaše dítě a mně to může být jedno,jak se na něm tvoje práce nebo stres podepíše :nevim: :( @venisa Přesně tak,hezky jsi to napsala.Ale je to zbytečné něco říkat - má svoji hlavu. Kdyby se ta "citlivost na kritiku (byť dobrou) raději směřovala na to miminko.. :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
16.7.18 14:38

@Kajule21 Od začátku června už dělám jen z domova, takže už nic netahám ;) Tys myla okna jen 2 dny? A kolik jich máš? Myslela jsem, že máte taky baráček. Já umyla jen dvě okna a byla jsem z toho hotová a to je ani neleštim, jen sjedu s karcherem po něm a hotovo. Takže okna jsou nedomytý, ale kašlu na to. Ani nevytíram, to musí manžel. Jediný co dělam navíc je vysávání a s tim se teda taky dost pářu, protože si musim dávat pauzu, abych to zvládla. Ono je hodně jednoduchý kritizovat, když ani pořádně nevíš zákulisí toho všeho ;) Vezmi si sama sebe a jak jsi byla vystresovaná z toho, že má manžel nový telefon a ty do něj nemůžeš! To je přeci taky stres. Ale jak jsi napsala, každýho věc ;) Já manželovi do telefonu nelezu, takže nic takovýho mě třeba nerozhodí :mrgreen: Já bych totiž ani nepřišla na to, že se do něj nemůžu dostat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
16.7.18 18:28

@Syberia

Já si myslím, ze záleží na povaze práce. Já jsem třeba přestala pracovat hned, jak jsem byla těhotná. Nicméně já pracuji jako asistentka lékaře v nemocnici - spoustu lítání, tahání a i povinnosti zdrav. Sestry.. když má někdo kancelářskou práci, nevidím problem. Tehotenstvi není nemoc. Take jsem si malovala, jak budu sportovat - jelikož jinak jsem hodně sportovně založená. No jo, člověk míní, život mění - pasivně tak leda na gauci. Obecně si myslím, ze extrémní stres je to nejhorší. Tím nemyslím hádku s partnerem.. to musíš vedet ty sama, do jaké míry te práce stresuje. A oni v břichu vnímají - a víc, než si myslíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
16.7.18 18:42

@Adelkadd Já stresuju ohledně všeho, takže malej bude určitě salámista po manželovi. Pracovní stres mám, ale to musí mít každej, kdo nemá v hlavě nasr..o, ne? Když mi doktorka řekne, že to neni dobrý (protože já to prostě nevim, čekam první), tak jí poslechnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
17.7.18 11:12

Ahoj holky!
Tak hlásím ze u nas první IVF bez úspěchu…V neděli přišli moje dny přes léky v plné parádě…teď si chci aspoň půl roku odpocinout-mam pocit ze je mi 80,telo zhuntovany a není mi nejlépe…
Takže na jaře hura do druhého pokusu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
17.7.18 16:14

@EllEff Jeee to me mrzi, ze to nevyslo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
17.7.18 17:04

@venisa diky :hug:
Ale asi to tak mělo byt :) teď si dodělám ppiry na motorku a v září objedeme s manzelem republiku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
17.7.18 17:52

@EllEff no tak to budete mít parádní září… jo vyčistíte si hlavu a bude dobře… a pak zase šup na mimoušky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
18.7.18 06:04

@EllEff Jen si pekne odpocin a relaxuj. To psychiku posili a pak to uz jiste vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.7.18 09:48

17+1tt

@Syberia Ano,máme baráček…Oken máme 11+balkonové dveře na terasu. Není na tom nic složitého a to jsem pes na úklid,takže okna se lesknou jak ze žurnálu. Stihnu to klidně i za 2 hoďky celé,ale teď se nepřepínám a nehoním,takže jsem si to rozdělila na dva dny a každý den jsem cca 2 hodinky uklízela i s prachem, převlékáním postelí,vysáváním a vytíráním :nevim: Když okna neumíváš jen 2× do roka,ale častěji,nejsou pak zas.ané jak jetel a jde to samo během chvilky :nevim: Já z toho nebyla ani tak vystresovaná,jako mě to nas.ralo (navíc jsem pak na to heslo takovou blbou náhodou přišla a pak mi ho manžel i řekl) a tohle je houby stres oproti stresu třeba v práci (kdy může hrozit nějaký průser nebo sankce),při vážné nemoci apod.Správně jsi napsala,že je jednoduché kritizovat,když nevíme všechno,ale my právě vycházíme z toho,co jsi nám tady psala.Kdyby jsi napsala všechno kolem a kolem,možná bysme nemuseli kritizovat,ale takhle to vypadalo (aspoň v mých očích) tak,jak jsem to napsala a sice tak,že kvůli mimču nezvolníš,kdyby nevím co :nevim: Já manželovi do telefonu taky ani jednou (bez jeho vědomí) nevlezla a že jsem měla příležitostí milion,když si ho nechal doma a šel s malým na koupák nebo s klukama na pivo.Neměla jsem důvod a nemám ho (naštěstí) dodnes a kdyby mi neřekl,že si nastavil odemykání obličejem,taky bych nepřišla,že ho má zeheslovaný nějak jinak,než dřív (a že se dá to odemykání krásně odr.bat,to už taky vím :lol: ),šlo mi jen o princip,že by mu naráz vadilo,že bych se tam mohla dostat.Ale jak jsem říkala,tohle jsou kraviny oproti důležitým věcem.. :nevim: @Adelkadd Zase krásně napsané.Svatá pravda! :pankac: Není stres jako stres. @Syberia Doktorka ti určitě neřekne:„Musíte přestat pracovat!!“,ale řekne ti,že stres není dobrý mimču škodí. Logicky si od toho člověk odvodí,že to nebo ono ho stresuje a do jaké míry a podle toho se zařídí.Nebo doktorka je tvoje kamarádka a ví o tobě všechno,aby ti řekla,co musíš a co nesmíš? 8o Já jsem třeba OSVČ a myslím,že stres větší než „zaměstnanec“ - MUSÍM mít na soc.+zdrav.(abych neměla někde dluhy),MUSÍM mít na nájem (aby mě nevystěhovali z prodejny),MUSÍM mít na zboží (abych něco v prodejně měla a mohla nakoupit zákazníkům zboží) a věř,že je to někdy docela stres.A pak si řeknu,že pokud by ten stres měl malé ublížit,tak se na to vys.ru,zavřu prodejnu, půjdu holt na pracák,neshcopenku nebo budu doma a budu si „jen“ přivydělávat/vydělávat prodejem přes e-shop,ale budu víc v klidu a nebudu mít dítě nerváka s tikama,koktáním nebo počůráváním (nebo nevím čím vším).Malá je pro mě NAPROSTO na prvním místě!!A nemusí mi to říkat žádný doktor - mám zdravý,selský rozum (tím se nechci někoho dotknout, chraň Bůh) :nevim: @EllEff Moc mě to mrzí :,( :,( Já tomu tak věřila a tak moc ti to přála :,( Drj se dohromady,zregeneruj tělo a kdoví,třeba už na jaře do CARu ani nepůjdete,protože budeš už těhu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
19.7.18 05:25

@Kajule21 za 2 hodiny vsech 11 oken + balkonovy? 8o Ty kraso, tak to abych k tobe dojela na instruktaz :lol: Ja jsem se s tim pred tehu delala cely den a pak byla vyrizena dalsi tyden :roll: A to nejsem zadna spindira a doma mame taky naklizeno. Okna asi tak spinavy nejsou, jelikoz mi do nich furt narazi ptaci :mrgreen: Ale teda za dve hodiny bych tak na vsech umyla ramy a parapety a mozna i garnyze a vyprala a povesila zavesy a zaclony. Mame 5 normalnich oken, 2 koupelnovy, 1 podlouhly v satne, jedny balkonovy dvere a 2 x okno 2m x 2,5m (s tim mam problem nez ho namocim cely, tak pulka uschne :lol: ). Holt jsem pomala nebo se s tim zbytecne mazu :roll: Jeste teda k tomu musim vyndat site. Ostrikat a umyt na zahrade :think: Ale i tak jsem to fakt delala od rana do odpoledne :roll: Netehotna a pri sile :nevim:
Jinak na gynde vse v poradku. Malej roste jak ma. Cipek je na omak v pohode a i delka. Na bricho mi rekla, ze je vic moznosti. Mam zvolnit a uvidi se. Bud je to namahou (jak sedim) nebo mam drazdivou delohu ci co (coz mela pry ona, ze jsem taky stihla a pak se to proste dit muze) nebo mam zanet. Mam totiz porad vytoky a to jakoze dost. Tak mi nabrala kultivaci a mam si pristi tyden zavolat, jestli to je na ATB nebo ne. Doporucila aspon cipky na zavadeni vhodne v tehu, ze i kdyby to nebylo nic zasadniho, tak by se to melo zlepsit ;) Sefovi jsem to psala, ze bych taky v krajnim pripade mohla skoncit v porodnici az do porodu a ze to za par fakt nemam, takze at se zamysli nad tim, co pro to udela, aby mu firmy fungovaly dal… Tak uvidime 8) Jooo a rikala, ze ma malej ty ledvinovy panvicky obe v norme :potlesk: Jeste porad uvazuju nad tim 3D(4D) ultrazvukem. Na genetice to stoji litr, ale videla bych prdolu poradne. Takhle po mesici je to jen bele, je tam, hybe se a srdicko bije. Clovek se nestaci ani pokochat a rozneznit :P Manzel neni skrt, takze rikal, ze klidne by se na nalyho jeste mrknul pred porodem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí