Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky nový rok se pomalu blíží a já vstoupím do dalšího snažení ![]()
Každopádně. Já mám už dceru je jí v březnu 15 a s mým novým přítelem se kterým jsme přes 4 roky chceme mimi
Tak my se snažíme už listopad/prosinec 2015
zatím tvrdím, že to nechávám přírodě. Nijak se nesleduji a nic nepodporuji. Takže asi nejsem správně zapalena snazilka. Ale potěší mě když to vyjde ![]()
@Papuchalka píše:
Tak my se snažíme už listopad/prosinec 2015zatím tvrdím, že to nechávám přírodě. Nijak se nesleduji a nic nepodporuji. Takže asi nejsem správně zapalena snazilka. Ale potěší mě když to vyjde
No moc držím palce aby jsi nečekala dlouho jako některé tady
@ladyjurasice
Děkuji, snad ne, ale automaticky s tím počítám. Právě abych pak nějak neschizovala a věci mohla v klidu řešit ![]()
Každopádně u nás je snažení super, konecne vše uvolněné a zabavne.
@Papuchalka píše:
@ladyjurasice
Děkuji, snad ne, ale automaticky s tím počítám. Právě abych pak nějak neschizovala a věci mohla v klidu řešit
Každopádně u nás je snažení super, konecne vše uvolněné a zabavne.
To je fajn. my jsme řešily bydlení takže jsme mimi moc nechtěli a ted když už bydlíme spolu tak jak na potvoru to nejde. ![]()
@Papuchalka píše:
@ladyjurasice
Už nějak delší dobu?
od srpna 2015 a bydlíme spolu od dubna letošního roku
@ladyjurasice
Tak budu držet palce at se brzy zadari. Teď už se asi neubranis nad tím nedumat.
@Papuchalka píše:
@ladyjurasice
Tak budu držet palce at se brzy zadari. Teď už se asi neubranis nad tím nedumat.
to ne no. Nejhorší je když člověk je sám doma. Děláme na směny takže se málo vidíme. A vy se snažíte teprve o první?
Tak synovi v lednu bude rok. A začínáme pracovat na druhém. Vždy se nám zadařilo až po devíti měsících snažení, tak uvidíme teď.
@Medvídě30 píše:
Tak synovi v lednu bude rok. A začínáme pracovat na druhém. Vždy se nám zadařilo až po devíti měsících snažení, tak uvidíme teď.
Je ten je ještě maličký ale je fakt na co čekat. Užíváš něco nebo bereš něco?
@ladyjurasice ne ne. Neberu nic. Po porodu jsme se s manželem dohodli, že do sebe žádný svinstvo cpát nebudu, když chceme brzo druhý. Hlídala jsem plodný dny s tím, že kdyby náhodou se zadařilo, tak se nic neděje. Ale že cíleně se chceme snažit až bude malýmu kolem roka no ![]()