Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
800
14.12.15 21:36
@ClauAlex píše:
Brufikova budu na tebe myslet ve stredu a pak dej vedet jak jsi dopadla urcite to tam bude <3 a MarťankaP uvidis ze to vyjde, nekomu se to ukazuje az dele ten test, no a ja jsem na sebe zvedava teda uvidime, doufam ze test bude jen silit a silit, a snad pristi tyden mrcha nedorazi :-) :srdce:
Že by? Čas Vánoc - čas zázraků a splněných přání? :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
14.12.15 23:49

Ahoj holky omlouvam se za vikens nemela jsem cas psat byl pracovni vikend a 12ky. Jsem hotova. V sobotu jsem to dostala silne v nedeli jen hnedo pul dne a dnes uz jen malinko hnedo tak nvm co to zase je. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
15.12.15 05:12
@ladyjurasice píše:
Ahoj holky omlouvam se za vikens nemela jsem cas psat byl pracovni vikend a 12ky. Jsem hotova. V sobotu jsem to dostala silne v nedeli jen hnedo pul dne a dnes uz jen malinko hnedo tak nvm co to zase je. :(

Ach jo :( taky to urcite dostanu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
15.12.15 07:07
@MarťankaP píše:
Ach jo :( taky to urcite dostanu :,(

Podle ceho usuzujes? Kdy to mas dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
15.12.15 08:33

Měla být včera, ale na testu bílo i dnes ráno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
15.12.15 08:40

Dobre ranko holky, vcera mi uz neslo bohuzel psat tak pisu dnes :-) akroat jsem se chtela zeptat co noveho, holky verte ze to dopadne dobre :-)
Ladyjurasice tak treba to znamena ze se vajicko muze uhnizdovat, kdy jsi mela mit MS?
MartankaP bud v klidu nekterym holkam se ukaze na testu dve carky klidne az tyden po vynechani <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
15.12.15 08:57
@ClauAlex píše:
Dobre ranko holky, vcera mi uz neslo bohuzel psat tak pisu dnes :-) akroat jsem se chtela zeptat co noveho, holky verte ze to dopadne dobre :-)
Ladyjurasice tak treba to znamena ze se vajicko muze uhnizdovat, kdy jsi mela mit MS?
MartankaP bud v klidu nekterym holkam se ukaze na testu dve carky klidne az tyden po vynechani <3

Já vím, ale už se na to připravuju :-D a co ty? Kdy bude dalsi test? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.15 09:49

Ahoj, můžu se k vám také přidat? My se zatím nesnažíme cíleně, necháváme tomu volný průběh, ale chtěli bychom v průběhu roku 2016 otěhotnět. Tento měsíc jsem jen tak zkusila ovulační testy, abych tak nějak pomalu zjistila, kdy asi můžu mít ovulaci. A vyšly mi pozitivní 4. a 5. 12., což bylo 9. a 10. den cyklu. A od neděle je mi všelijak a také mě začalo bolet břicho, dnes už je to střídavě tlak a píchání a na PMS mi to připadá ještě brzy, když mám MS dostat cca 24. nebo 25. prosince. Tak jsem začala uvažovat, jestli náhodou se to nemohlo povést takto brzy. Tak bych ráda slyšela názor nebo zkušenosti vás ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
15.12.15 09:52

Ahoj, můžu se přidat? S manželem jsme chtěli začít s novým rokem, ale začali jsme uz ted. Jsem pred ovu, ale nepočítám s tím, ze by to vyšlo hned na poprvé. Beru jen listovku a zatím to tak nechám. Snažíme se o první a už je mi hodně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
15.12.15 10:39
@MarťankaP píše:
Měla být včera, ale na testu bílo i dnes ráno :-(

Marti tak jeste vydrz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
15.12.15 10:40
@ClauAlex píše:
MartankaP bud v klidu nekterym holkam se ukaze na testu dve carky klidne az tyden po vynechani <3

No myslim ze to bude spise hormonama nebo nvm. Dnes to zase trochu mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
15.12.15 10:41

Ahoj holky kazda tu je vitana. Zacina se me motat kdo jak na tom je. :lol: Ja jsem dnes 4 dc a od 10 dc budu zkouset ovu testy. Jinak my se snazime od srpna 2015

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
15.12.15 11:32
@ladyjurasice píše:
Ahoj holky kazda tu je vitana. Zacina se me motat kdo jak na tom je. :lol: Ja jsem dnes 4 dc a od 10 dc budu zkouset ovu testy. Jinak my se snazime od srpna píše: Více
taky už v tom mám guláš :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
15.12.15 11:43
@MarťankaP píše:
taky už v tom mám guláš :-)

Diky bohu ze nejsem sama :dance: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
15.12.15 11:45
@kopicka píše:
Ahoj, můžu se přidat? S manželem jsme chtěli začít s novým rokem, ale začali jsme uz ted. Jsem pred ovu, ale nepočítám s tím, ze by to vyšlo hned na poprvé. Beru jen listovku a zatím to tak nechám. Snažíme se o první a už je mi hodně :)

Drzim palce at to vyjde co nejdrive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital