Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ClauAlex píše:Že by? Čas Vánoc - čas zázraků a splněných přání?
Brufikova budu na tebe myslet ve stredu a pak dej vedet jak jsi dopadla urcite to tam bude <3 a MarťankaP uvidis ze to vyjde, nekomu se to ukazuje az dele ten test, no a ja jsem na sebe zvedava teda uvidime, doufam ze test bude jen silit a silit, a snad pristi tyden mrcha nedorazi![]()
Ahoj holky omlouvam se za vikens nemela jsem cas psat byl pracovni vikend a 12ky. Jsem hotova. V sobotu jsem to dostala silne v nedeli jen hnedo pul dne a dnes uz jen malinko hnedo tak nvm co to zase je. ![]()
@ladyjurasice píše:
Ahoj holky omlouvam se za vikens nemela jsem cas psat byl pracovni vikend a 12ky. Jsem hotova. V sobotu jsem to dostala silne v nedeli jen hnedo pul dne a dnes uz jen malinko hnedo tak nvm co to zase je.
Ach jo
taky to urcite dostanu ![]()
@MarťankaP píše:
Ach jotaky to urcite dostanu
Podle ceho usuzujes? Kdy to mas dostat?
Dobre ranko holky, vcera mi uz neslo bohuzel psat tak pisu dnes
akroat jsem se chtela zeptat co noveho, holky verte ze to dopadne dobre ![]()
Ladyjurasice tak treba to znamena ze se vajicko muze uhnizdovat, kdy jsi mela mit MS?
MartankaP bud v klidu nekterym holkam se ukaze na testu dve carky klidne az tyden po vynechani <3
@ClauAlex píše:
Dobre ranko holky, vcera mi uz neslo bohuzel psat tak pisu dnesakroat jsem se chtela zeptat co noveho, holky verte ze to dopadne dobre
Ladyjurasice tak treba to znamena ze se vajicko muze uhnizdovat, kdy jsi mela mit MS?
MartankaP bud v klidu nekterym holkam se ukaze na testu dve carky klidne az tyden po vynechani <3
Já vím, ale už se na to připravuju
a co ty? Kdy bude dalsi test? ![]()
Ahoj, můžu se k vám také přidat? My se zatím nesnažíme cíleně, necháváme tomu volný průběh, ale chtěli bychom v průběhu roku 2016 otěhotnět. Tento měsíc jsem jen tak zkusila ovulační testy, abych tak nějak pomalu zjistila, kdy asi můžu mít ovulaci. A vyšly mi pozitivní 4. a 5. 12., což bylo 9. a 10. den cyklu. A od neděle je mi všelijak a také mě začalo bolet břicho, dnes už je to střídavě tlak a píchání a na PMS mi to připadá ještě brzy, když mám MS dostat cca 24. nebo 25. prosince. Tak jsem začala uvažovat, jestli náhodou se to nemohlo povést takto brzy. Tak bych ráda slyšela názor nebo zkušenosti vás ostatních.
Ahoj, můžu se přidat? S manželem jsme chtěli začít s novým rokem, ale začali jsme uz ted. Jsem pred ovu, ale nepočítám s tím, ze by to vyšlo hned na poprvé. Beru jen listovku a zatím to tak nechám. Snažíme se o první a už je mi hodně ![]()
@MarťankaP píše:
Měla být včera, ale na testu bílo i dnes ráno
Marti tak jeste vydrz.
@ClauAlex píše:
Dobre ranko holky, vcera mi uz neslo bohuzel psat tak pisu dnesakroat jsem se chtela zeptat co noveho, holky verte ze to dopadne dobre
No myslim ze to bude spise hormonama nebo nvm. Dnes to zase trochu mam.
Ahoj holky kazda tu je vitana. Zacina se me motat kdo jak na tom je.
Ja jsem dnes 4 dc a od 10 dc budu zkouset ovu testy. Jinak my se snazime od srpna 2015
@ladyjurasice píše:taky už v tom mám guláš
Ahoj holky kazda tu je vitana. Zacina se me motat kdo jak na tom je.Ja jsem dnes 4 dc a od 10 dc budu zkouset ovu testy. Jinak my se snazime od srpna píše: Více
@MarťankaP píše:
taky už v tom mám guláš
Diky bohu ze nejsem sama
![]()
@kopicka píše:
Ahoj, můžu se přidat? S manželem jsme chtěli začít s novým rokem, ale začali jsme uz ted. Jsem pred ovu, ale nepočítám s tím, ze by to vyšlo hned na poprvé. Beru jen listovku a zatím to tak nechám. Snažíme se o první a už je mi hodně
Drzim palce at to vyjde co nejdrive