Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1095
17.12.15 13:36
@MarťankaP píše:
Holky mají mamates v každé lékárně? Že mi tam nacpou vždycky nějakej jinej :think:

Nemaji ho vsude ale slysela jsem ze nejspolehlivejsi jsou z dr.maxe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
17.12.15 16:30

Tak co holkyy jak se dneska mame? mate nekdo nejakou novou zpravu? :-) :-* :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
17.12.15 16:47
@ClauAlex píše:
Tak co holkyy jak se dneska mame? mate nekdo nejakou novou zpravu? :-) :-* :hug: :andel:

Ja nic, zkousela jsem fotit ten test, ale je to k nicemu, takze se musime nechat prekvapit :-) akorat ten brufik porad nic :-( c u tebe? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
17.12.15 16:48
@ClauAlex píše:
Tak co holkyy jak se dneska mame? mate nekdo nejakou novou zpravu? :-) :-* :hug: :andel:

Ja nic, zkousela jsem fotit ten test, ale je to k nicemu, takze se musime nechat prekvapit :-) akorat ten brufik porad nic :-( c u tebe? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
17.12.15 16:51

U me taky nic, zatim jsem netestovala, mam takovou intuici ze to asi nevyjde :-( no koukam na to ze Brufik stale nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
17.12.15 17:34
@ClauAlex píše:
U me taky nic, zatim jsem netestovala, mam takovou intuici ze to asi nevyjde :-( no koukam na to ze Brufik stale nic

Taky to tak nejak citim :-( a nechci malovat certa na zed, ale myslim ze brufik taky nic :-( jinak uz by se urcite pochlubila, ale nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
17.12.15 17:58

Tak treba nema zatim cas napsat, nebo ceka na nejake vysledky :-) ja zkusim bud dneska vecer nebo zitra rano a uvidime :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
17.12.15 18:12
@ClauAlex píše:
Tak treba nema zatim cas napsat, nebo ceka na nejake vysledky :-) ja zkusim bud dneska vecer nebo zitra rano a uvidime :srdce:

Drzim palce, pak dej vedet :srdce: Ja zkusim pockat do soboty, jestli to vydrzim :mrgreen: Beztak ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
17.12.15 18:18

No moc tomu neddavam :-D :-D hm beztak ne no :-d dej pak vedet taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
17.12.15 18:27
@ClauAlex píše:
No moc tomu neddavam :-D :-D hm beztak ne no :-d dej pak vedet taky
urcite :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
17.12.15 19:07

Holky u mě to vypadá nadějně i podle moji Mudr… i když lidi kolem mě mi říkají ať mudr vyměním… řekla mi že moje děloha je připravená pro těhu a nebo se tam těhu vylíhavá… Prý že viděla gestační váček… Zítra a pondělí jdu na krev a v pondělí i na utz tak uvidíme…Můj chlap to holky děsně prožívá…Snad víc než já… Holky jinak jak jsem Marťance psala mudr mi doporučila mamavit i kontryhel aby se vše ukázalo co a jak :-) takže zkuste i vy nějaké ty vitamíny a bylinky… ten mamavit je i pro plánované těhu co jsem četla příbalový létak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
17.12.15 19:08
@ClauAlex píše:
No moc tomu neddavam :-D :-D hm beztak ne no :-d dej pak vedet taky

Neházej flintu do žita :-D já už ji házela málem v listopadu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
17.12.15 19:10

Je Brufiku, tak to je skvela zprava :-) tak drzime palecky at se tam prdousek malinkej ukazal co nejdriv a bude to nadherny darecek :-) no tak ja mam ms dostat az pristi tyden tak je asi moc brzo porad delat testy…budu doufat aby to vyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
17.12.15 19:13

Ještě počkej s testíkama :-D víš co mi ten můj řekl na ty testy? :-) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.15 20:34

Holky mam dotaz, jeste jsem nedostala menstruaci, poboliva me bricho uz druhy den, ale mam bily vytok… Muze to byt tehotenstvi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex