Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to kdyby me nevzal doktor tak bych zkusila pak na pohotovost treba ze me boli bricho
ale ja urcite nebudu mit duvod tam ject
![]()
@MarťankaP píše:
Zkusim to pristi tydenakorat je tam jen pondeli a utery a bere jen objednany pacosky, tak budu delat prosim prosim smutne koukam
Nechci cekat do ledna, sakra
![]()
Teď mě tak napadá orázka… Je normální, že když zavolám dr že jsem možná těhu, tak že mě objedná nejdřív za měsíc? Nebo se mám poohlížet po jiným doktorovi? Jinak jsem spokojená, ale že objednává takhle za dlouho se mi nelíbí ![]()
@ClauAlex píše:
Tak to kdyby me nevzal doktor tak bych zkusila pak na pohotovost treba ze me boli brichoale ja urcite nebudu mit duvod tam ject
![]()
Taky dobrý ![]()
Holky teda
kdyby jste mě dnes viděly co já splacala a jak
a v jakých situacích se mi zvedl žaludek by jste nepochopily:)
![]()
@brufikova píše:
Holky teda![]()
![]()
kdyby jste mě dnes viděly co já splacala a jak
a v jakých situacích se mi zvedl žaludek by jste nepochopily:)
![]()
![]()
Povidej, prehanej ![]()
@ClauAlex píše:a ty v tom pojedeš s náma!
Tak Brufiku ty to mas jasny![]()
a myslim si ze i MartankaP
![]()
My děláme pizzu a jak kdyby pejsek s kocickou pekli dort a u toho jsem ujidala vysočinu s ananasem
a pak Tatka dal misku z olivami že si na pizzu dá a polovinu jsem mu snedla a zapila smetanou… Chapete to?
![]()
Me bolelo vcera strasne v podbrisku ze jsem se pomalu nemohla hnout, ale dneska je to o neco lepsi ![]()
Já mám v podbříšku spíš takovej divnej pocit, jako by se tam něco dělo
Ikdyž je pravda, že ve čtvrtek mě píchalo střídavě na pravé a levé straně..
Příspěvek upraven 19.12.15 v 20:41
Me jak kdy
holky a kdyz si zmacknu na prsa tak mi znich tece bílé mlezivo, ale zase si rikam ze to muze byt jeste od posledniho porodu je to rok a pul je to mozne?
@ClauAlex píše:
Me jak kdyholky a kdyz si zmacknu na prsa tak mi znich tece bílé mlezivo, ale zase si rikam ze to muze byt jeste od posledniho porodu je to rok a pul je to mozne?
Tak to nevim
Takovou zkušenost ještě nemám..