Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hodynka píše:
@Betka2244 ja brala i hormony, femigrand, kontryhel a nic…
@hodynka me prave gynekolog ted pred rokem v unoru na preventivce ze bych mela zacat pomalu planovat mimco, ze pak to budem nahanet a to je mi 26 a ja vzdy haha je jeste cas a ted nastal pravy cas kdy jsme se oba s pritelem rozhodli a ted to nejde.. tak jsme se v lednu objednala na gyndu a jsem zvedava, co mi rekne..radej driv neco resit nez jen cekat
No holky, myslim na Vas vsechny, a doufam ze si tu pristi tyden všechny napiseme ze jsme vtom ![]()
@brufikova
uz jsem to prave prestala brat..ale ono se to rekne neresit to, i kdyz se snazim, jde to tezko celkem ![]()
@brufikova
uz jsem to prave prestala brat..ale ono se to rekne neresit to, i kdyz se snazim, jde to tezko celkem ![]()
Dobré ranko zenusky
jedu teď budem s dcerkou chudák vytáhla myslí tyčinku a já ji servala ať ji schová že se pobliju:-)
to je hnus omezovat vlastní dítě
![]()
AHoj Brufiku ale tak to je zase na druhou stranku dobre, ze urcite cekas mimi
![]()
@ClauAlex píše:
AHoj Brufiku ale tak to je zase na druhou stranku dobre, ze urcite cekas mimi![]()
![]()
Co ty jak ses vyspala? Jak ti je? Kamarádka mi na zastávce říká ty jsi pěkně bledá az zelená co ti je?
![]()
@brufikova píše:tadyyyy
@MarťankaP tož kde jsi co s tebou je?![]()
![]()
![]()
@hodynka zatim nic… jen brecim a brecim, jsem strasne jakasi precitlivela
tak uvidim.. ty co??
![]()
@Betka2244 an kdy budes testit?,ja mam zase pichani a bolesti tak ze se to chce provalit ven…
NO holky teda mam radost
ja taky zatim netestovala dneska ale asi to nevydrzim a stejne se tam zase nic neukaze
MartankaP jsi sikulka <3 zatim to vypada dobre
kdy pujdes k mudr? ![]()
@ClauAlex píše:
NO holky teda mam radostja taky zatim netestovala dneska ale asi to nevydrzim a stejne se tam zase nic neukaze
MartankaP jsi sikulka <3 zatim to vypada dobre
kdy pujdes k mudr?
Zkusim to pristi tyden
akorat je tam jen pondeli a utery a bere jen objednany pacosky, tak budu delat prosim prosim smutne koukam
Nechci cekat do ledna, sakra
![]()