Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1401
18.12.15 20:37

@Betka2244 ahojky jsme na tom uplne stejne…taky jsme se snazili v plodnych dnech pak ovu potvrzena ultrazvukem, take me bolel podbrisek mela jsem hojny vytok…no a je mio uz od vecera na zvraceni a boli me pravy vajecnik ted je na rade on co se tyka ms…tak ze ja taky nic…myslela jsem si to stejne…trochu stetsi na vanoce zazraky se deji a ono nic… :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
18.12.15 20:38
@ClauAlex píše:
No teda brufiku takovej frmol, ja ted uz sedim u televize a cpu se cukrovím :-) dneska me tak silene boli podbrisek to je hrozny jako pri ms ale uplne jinak :-( beztak to spis bude zase nejakej zanet, trochu pobolivaji prsa a dnes vecer jsem zkusila tehotensky test a nic neukazal :-( takze to vzdavam! uvidim jestli dorazi ms pristi tyden nebo ne..

Koukni na můj test ukazal mi kravinu :-) a hele není všem dnům na plození děti konec :-) zkus jak již jsem včera psala něco na přírodní bázi jako a co mi doporučila mudr i v lékarně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
18.12.15 20:47
@hodynka píše:
@Betka2244 ahojky jsme na tom uplne stejne…taky jsme se snazili v plodnych dnech pak ovu potvrzena ultrazvukem, take me bolel podbrisek mela jsem hojny vytok…no a je mio uz od vecera na zvraceni a boli me pravy vajecnik ted je na rade on co se tyka ms…tak ze ja taky nic…myslela jsem si to stejne…trochu stetsi na vanoce zazraky se deji a ono nic… :roll: :roll: :roll: :roll:

Ach joo…:-( my se snazime uz od rijna a nic nic, kamaradka to zkusili v plodnych dnech a hned jim to klaplo..tak se na miminko tesime a MS jiste prijde v noci nebo zitra, jelikoz prsa boli, jsem nafoukla a podbrisek trosku poboliva.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
18.12.15 20:48

DOkud mrcha stale nedorazila tak porad ta sance je :-) to ja musim cekat do pristiho tydne tak snad bude ten Jezisek o to krasnejsi :-* :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
18.12.15 20:48
@ClauAlex píše:
No teda brufiku takovej frmol, ja ted uz sedim u televize a cpu se cukrovím :-) dneska me tak silene boli podbrisek to je hrozny jako pri ms ale uplne jinak :-( beztak to spis bude zase nejakej zanet, trochu pobolivaji prsa a dnes vecer jsem zkusila tehotensky test a nic neukazal :-( takze to vzdavam! uvidim jestli dorazi ms pristi tyden nebo ne..

Neukázal? :-( ale ještě před pár dny byly dušíci ne? :nevim: Achjoo :( já taky nějak cítím, že to u mě nedopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
18.12.15 20:49
@ClauAlex píše:
DOkud mrcha stale nedorazila tak porad ta sance je :-) to ja musim cekat do pristiho tydne tak snad bude ten Jezisek o to krasnejsi :-* :hug: :srdce:

Mrcha podle pocitu dorazi bud v noci nebo zitra, mam to dostat zitra, takze se mi asi obloukem nevyhne, za coz bych byla strasne stastna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
18.12.15 20:50

@Betka2244 my od srpna a stale nic..ja to taky bud v noci nebo rano dostanu,…to je vzdy pak zklamani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
18.12.15 20:53

Holky všem nám to vyjde uvidíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
18.12.15 20:53

@hodynka tak to jsme na tom podobne :-( me zacal ted nejak jeste ke vsemu bolet zaludek, tak to bude noc.. kez by se na nas stesti aspon na ty vanoce usmalo:-) a to jsem jedla i kys. listovou, pila kontryhel.caj a stejne nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
18.12.15 20:54

Ja neberu prasky uz od cervna :-/ no kez by jsi mela pravdu Brufiku :-) ale musime verit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
18.12.15 20:55
@brufikova píše:
Holky všem nám to vyjde uvidíte

KEZ BY! To by byly nadherne vanoce -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
18.12.15 20:57

No jo no :-D někdo se otře a už je a někdo se snaží a dře a nejde to…:-( Holky kdyby jste věděli jak riziková jsem a to mi před měsícem mudr řekla že nám dává 5% že otěhotním… a říkám si buď to vyjde nebo ne…neházejte flintu do žita opravdu vím o čem mluvím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
18.12.15 20:57

@Betka2244 ja brala i hormony, femigrand, kontryhel a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
18.12.15 20:59

Betko tak se na to vykašli na tu stravu vitamíny apod… opijte se s mužíkem a skočte na to :-D Bude to chvilka kdy na to myslet nebudeš a uvidíš vyjde to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
18.12.15 21:00

Hodynko já beru i utrogestan… a pokud se v pondělí neprokáže u mě těhu tak mi dá k utrogestanu ještě něco teď si nevybavují přesně název přípravku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí