Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Betka2244 ahojky jsme na tom uplne stejne…taky jsme se snazili v plodnych dnech pak ovu potvrzena ultrazvukem, take me bolel podbrisek mela jsem hojny vytok…no a je mio uz od vecera na zvraceni a boli me pravy vajecnik ted je na rade on co se tyka ms…tak ze ja taky nic…myslela jsem si to stejne…trochu stetsi na vanoce zazraky se deji a ono nic…
![]()
@ClauAlex píše:
No teda brufiku takovej frmol, ja ted uz sedim u televize a cpu se cukrovímdneska me tak silene boli podbrisek to je hrozny jako pri ms ale uplne jinak
beztak to spis bude zase nejakej zanet, trochu pobolivaji prsa a dnes vecer jsem zkusila tehotensky test a nic neukazal
takze to vzdavam! uvidim jestli dorazi ms pristi tyden nebo ne..
Koukni na můj test ukazal mi kravinu
a hele není všem dnům na plození děti konec
zkus jak již jsem včera psala něco na přírodní bázi jako a co mi doporučila mudr i v lékarně:-)
@hodynka píše:
@Betka2244 ahojky jsme na tom uplne stejne…taky jsme se snazili v plodnych dnech pak ovu potvrzena ultrazvukem, take me bolel podbrisek mela jsem hojny vytok…no a je mio uz od vecera na zvraceni a boli me pravy vajecnik ted je na rade on co se tyka ms…tak ze ja taky nic…myslela jsem si to stejne…trochu stetsi na vanoce zazraky se deji a ono nic…![]()
![]()
![]()
Ach joo…:-( my se snazime uz od rijna a nic nic, kamaradka to zkusili v plodnych dnech a hned jim to klaplo..tak se na miminko tesime a MS jiste prijde v noci nebo zitra, jelikoz prsa boli, jsem nafoukla a podbrisek trosku poboliva.. ![]()
DOkud mrcha stale nedorazila tak porad ta sance je
to ja musim cekat do pristiho tydne tak snad bude ten Jezisek o to krasnejsi
![]()
@ClauAlex píše:
No teda brufiku takovej frmol, ja ted uz sedim u televize a cpu se cukrovímdneska me tak silene boli podbrisek to je hrozny jako pri ms ale uplne jinak
beztak to spis bude zase nejakej zanet, trochu pobolivaji prsa a dnes vecer jsem zkusila tehotensky test a nic neukazal
takze to vzdavam! uvidim jestli dorazi ms pristi tyden nebo ne..
Neukázal?
ale ještě před pár dny byly dušíci ne?
Achjoo
já taky nějak cítím, že to u mě nedopadne…
@ClauAlex píše:
DOkud mrcha stale nedorazila tak porad ta sance jeto ja musim cekat do pristiho tydne tak snad bude ten Jezisek o to krasnejsi
![]()
![]()
Mrcha podle pocitu dorazi bud v noci nebo zitra, mam to dostat zitra, takze se mi asi obloukem nevyhne, za coz bych byla strasne stastna!
@Betka2244 my od srpna a stale nic..ja to taky bud v noci nebo rano dostanu,…to je vzdy pak zklamani
@hodynka tak to jsme na tom podobne
me zacal ted nejak jeste ke vsemu bolet zaludek, tak to bude noc.. kez by se na nas stesti aspon na ty vanoce usmalo:-) a to jsem jedla i kys. listovou, pila kontryhel.caj a stejne nic
Ja neberu prasky uz od cervna :-/ no kez by jsi mela pravdu Brufiku
ale musime verit
@brufikova píše:
Holky všem nám to vyjde uvidíte
KEZ BY! To by byly nadherne vanoce -)
No jo no
někdo se otře a už je a někdo se snaží a dře a nejde to…:-( Holky kdyby jste věděli jak riziková jsem a to mi před měsícem mudr řekla že nám dává 5% že otěhotním… a říkám si buď to vyjde nebo ne…neházejte flintu do žita opravdu vím o čem mluvím!!!
Betko tak se na to vykašli na tu stravu vitamíny apod… opijte se s mužíkem a skočte na to
Bude to chvilka kdy na to myslet nebudeš a uvidíš vyjde to ![]()
Hodynko já beru i utrogestan… a pokud se v pondělí neprokáže u mě těhu tak mi dá k utrogestanu ještě něco teď si nevybavují přesně název přípravku ![]()