Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ClauAlex píše:
Me jak kdyholky a kdyz si zmacknu na prsa tak mi znich tece bílé mlezivo, ale zase si rikam ze to muze byt jeste od posledniho porodu je to rok a pul je to mozne?
Pane bože!!! Já jsem to teď zkusila a taky teče… To je až neuvěřitelný ![]()
@ClauAlex píše:
Nekecej![]()
Mě to nedalo a říkám si, taky to zkusim, a fakt…
![]()
@ClauAlex píše:
Nekecej![]()
![]()
@ClauAlex píše:
Nekecej![]()
![]()
@ClauAlex píše:Žeby konečně něco, co si nemůžem vsugerovat?
Parada <3 <3
No doufam ze ne
jak dlouho vlastne uz meskas? ja teprve na to cekam tak nevim jak na tom jsem
@MarťankaP píše: Žeby konečně něco, co si nemůžem vsugerovat?
Co co co?
o čem byla řeč?
u mě byla kamarádka a vyhodila mě do koupelny ať si změřím bazální teplotu… že ona prý podle ní zjistila že je těhu… I moje teta mi to doporučila co dělá na gyndě a holky mám ji zvyšenou… Takže podle obou jsem v tom… Už se v pondělí těším na výsledky…zkuste taky během dne bazalní teplotu… a uvidíte
Dobre rano snazilky. Precetla jsem celou diskuzi. Vsem tehulkam moc gratuluju a snazilkam drzim palce, aby to vyslo. Ja uz jedno ditko mam a chtela bych s pritelem druhe. Uz s prvni. Jsem mela problem, protoze jsem mela nepravidelnou MS a nemela jsem ovulaci. Nakonec se zadarilo hned prvni mesic s Clostilbegytem. Ted se snazime od srpna. A opet mam nepravidelnou MS. Ted jsem ji teda 2× po sobe dostala presne po 28 dnech. Ale tento mesic jeste stale nic a jsem uz 32 den. Tak nevim. Test je negativni, takze se obavam, ze budu muset zase na injekci, abych to vubec dostala.
@brufikova píše:
Co co co?o čem byla řeč?
u mě byla kamarádka a vyhodila mě do koupelny ať si změřím bazální teplotu… že ona prý podle ní zjistila že je těhu… I moje teta mi to doporučila co dělá na gyndě a holky mám ji zvyšenou… Takže podle obou jsem v tom… Už se v pondělí těším na výsledky…zkuste taky během dne bazalní teplotu… a uvidíte
ClauAlex psala, že když si zmáčkne prsa, tak ji teče mlezivo… No a já jsem to zkusila taky a taky teklo ![]()
Dobre ranko holky, no ja si schvalne taky zkusim dneska zmerit bazalni teplotu
neco noveho? ![]()
@ClauAlex píše:
Dobre ranko holky, no ja si schvalne taky zkusim dneska zmerit bazalni teplotuneco noveho?
Ráno jsem měla mega emoční výbuch
![]()
MarťankaP tak to vypada fakt dobre
zkus udelat ten test, nebo udelas az zitra? ![]()