Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
22.12.15 11:59

Já měla clostíky a utrogestan… A včera mi mudr pichla agolutin aby se mi podpořilo těhotenství a potvrdilo…HCG mám nízky odpovídající začátku těhu…Tak opět čekám do první lednového pondělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
22.12.15 12:14

A jak dlouho jsi ho prosím brala /bereš? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
22.12.15 12:16

Utrogestan mi dala mudr poslední týden v srpnu… ale já mám víc příčin proč to nejde :-(ale teď už snad jsem, věřím že agolutin mě podpoří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
22.12.15 12:17

@brufikova to gratuluji ja ho mela jen 3,1hcg a dnes mam ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
22.12.15 12:19

My se snažíme něco málo přes rok a pořád nic :( asi je na čase řešit to s gynekologem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
22.12.15 12:21
@VerunC píše:
My se snažíme něco málo přes rok a pořád nic :( asi je na čase řešit to s gynekologem :roll:

Já bych to řešila už dávno promiň…:-( já třeba díky mým komplikacím jsem těhu začla řešit hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
22.12.15 12:26

@brufikova já jsem taky chtěla, ale mám hroznou gynekoložku po půl roce jsem ji na to upozornila a řekla mi, že se to řeší po dvou letech neúspěchu.. Řekla jsem si, že ještě tedy počkáme, že se třeba dočkáme.. Po dalším půl roce jdu na kontrolu a ona mi řekne, že se to řeší po jednom roce… :zed: říkám ji proč mi pokaždé tvrdí něco jiného a že to můžeme začít tedy řešit, že to rok je.. Ona mi odvětila, že jsem mladá, nic víc mi k tomu neřekla… Takže po Novém roce hned změna gynekoložky a konečně to řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
22.12.15 12:28

@VerunC změnila bych gyndařku.. je pravda že o moji tvrdí že je na prd ale jak vidím tak se snaží abych opravdu otěhotněla a to rikovka jsem už od pohledu :-) nenechej se odbýt a měň hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
22.12.15 12:30

@brufikova ne, nenechám… :palec: ale ty nervy s ní… Neměla jsem jí ani chuť už něco říkat :D škoda slov :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
22.12.15 12:33

A ona je starší nebo středního věku? Ta tvoje mudra? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
22.12.15 12:53

Já také, když jsem řekla mému dr že se snažíme o mimi, tak mi řekl že když to rok nepůjde tak to budeme řešit, tak jsem změnila dr a jsem spokojená, chodím na kontrolní ultrazvuky a řeší se mnou vše, u mě ale je potřeba spravit ty folikuly aby mě více dorůstaly a mám stále nízkou sliznici :( Nakonec všichni řeknou nemysli na to, ale jak na to nemám myslet když beru 4 prášky v různé dy cyklu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
22.12.15 15:21

Ahoj holky, tak jak se dneska mate? ja jsem se cele dopoledne nezastavila byla jsem nakoupit, pak jsem varila obed, sla se pak natahnout odpoledne s detma :-D ted jsem je vyhnala ven a pujdu pomalu varit veceri :-D vecer me ceka baleni darku a zitra vecer prinese Jezisek stromecek :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
22.12.15 15:27

@ClauAlex ahoj ty jsi ale šikovná taky celý den lítám pro Terezu k mamce, do města dokoupit dárky, vyvenčit psa, do alberta, oběd, teď chystáme ozdoby na stromek jelikož dnes zdobit budeme :-) mužík v práci v půl 7 bude doma zajedeme do tesca pro balící papír a pak také dárky balit :-) jsem unavená jak kotě :-) ale lehnout se mi nějak nedaří :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
22.12.15 15:37

No ja bych spala porad ale taky to ted nejak nestiham :-D :-D nejvic se netesim na to baleni darku ale co by jsme pro ty nase kotatka neudelali :-) jo dnes jsem si merila BT a byla 37,6 neni to moc? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
22.12.15 15:42

@ClauAlex jási taky měřím každý den a mě drží na 37,2 a před týdnem jsem měla 36.5 :dance: :dance: co máš pro dětičky?:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí