Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já měla clostíky a utrogestan… A včera mi mudr pichla agolutin aby se mi podpořilo těhotenství a potvrdilo…HCG mám nízky odpovídající začátku těhu…Tak opět čekám do první lednového pondělí…
Utrogestan mi dala mudr poslední týden v srpnu… ale já mám víc příčin proč to nejde
ale teď už snad jsem, věřím že agolutin mě podpoří
@brufikova to gratuluji ja ho mela jen 3,1hcg a dnes mam ms
My se snažíme něco málo přes rok a pořád nic
asi je na čase řešit to s gynekologem ![]()
@VerunC píše:
My se snažíme něco málo přes rok a pořád nicasi je na čase řešit to s gynekologem
Já bych to řešila už dávno promiň…:-( já třeba díky mým komplikacím jsem těhu začla řešit hned
@brufikova já jsem taky chtěla, ale mám hroznou gynekoložku po půl roce jsem ji na to upozornila a řekla mi, že se to řeší po dvou letech neúspěchu.. Řekla jsem si, že ještě tedy počkáme, že se třeba dočkáme.. Po dalším půl roce jdu na kontrolu a ona mi řekne, že se to řeší po jednom roce…
říkám ji proč mi pokaždé tvrdí něco jiného a že to můžeme začít tedy řešit, že to rok je.. Ona mi odvětila, že jsem mladá, nic víc mi k tomu neřekla… Takže po Novém roce hned změna gynekoložky a konečně to řešit…
@VerunC změnila bych gyndařku.. je pravda že o moji tvrdí že je na prd ale jak vidím tak se snaží abych opravdu otěhotněla a to rikovka jsem už od pohledu
nenechej se odbýt a měň hned…
@brufikova ne, nenechám…
ale ty nervy s ní… Neměla jsem jí ani chuť už něco říkat
škoda slov ![]()
Já také, když jsem řekla mému dr že se snažíme o mimi, tak mi řekl že když to rok nepůjde tak to budeme řešit, tak jsem změnila dr a jsem spokojená, chodím na kontrolní ultrazvuky a řeší se mnou vše, u mě ale je potřeba spravit ty folikuly aby mě více dorůstaly a mám stále nízkou sliznici
Nakonec všichni řeknou nemysli na to, ale jak na to nemám myslet když beru 4 prášky v různé dy cyklu ![]()
Ahoj holky, tak jak se dneska mate? ja jsem se cele dopoledne nezastavila byla jsem nakoupit, pak jsem varila obed, sla se pak natahnout odpoledne s detma
ted jsem je vyhnala ven a pujdu pomalu varit veceri
vecer me ceka baleni darku a zitra vecer prinese Jezisek stromecek
![]()
@ClauAlex ahoj ty jsi ale šikovná taky celý den lítám pro Terezu k mamce, do města dokoupit dárky, vyvenčit psa, do alberta, oběd, teď chystáme ozdoby na stromek jelikož dnes zdobit budeme
mužík v práci v půl 7 bude doma zajedeme do tesca pro balící papír a pak také dárky balit
jsem unavená jak kotě
ale lehnout se mi nějak nedaří :-/
No ja bych spala porad ale taky to ted nejak nestiham
nejvic se netesim na to baleni darku ale co by jsme pro ty nase kotatka neudelali
jo dnes jsem si merila BT a byla 37,6 neni to moc? ![]()
@ClauAlex jási taky měřím každý den a mě drží na 37,2 a před týdnem jsem měla 36.5
co máš pro dětičky?:-)))