Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ladyjurasice me to teda prijde ze je to ovu, ale nevim nikdy jsem ovu testy nedelala ale vim ze musi byt ty carky stejny
@ClauAlex píše:
@ladyjurasice me to teda prijde ze je to ovu, ale nevim nikdy jsem ovu testy nedelala ale vim ze musi byt ty carky stejny
Jo ze je dnes? Ja se s pritelem uvidim az ve stredu rano
na tulenicko. Bojim se ze prosvihnu ovu.
Tak já budu dělal těhotenský test až 1.1.2016, tak doufám, že to nějak dopadne ![]()
@Lady5 píše:
Tak já budu dělal těhotenský test až 1.1.2016, tak doufám, že to nějak dopadne
Drzim palce
@ladyjurasice píše:jenze takhle honem jinyho dr nesezenu
To je cele nejake divne. Ja bych ale radsi zasla nekam k jinemu kde by te vzali pac tyden to se uz neco deje
@MarťankaP píše:
jenze takhle honem jinyho dr nesezenu
Sestre jsem rekla co a jak a jak a stejne me objednala na leden
Ja bych trvala na svem. No ale je divny ze tt nic. Nechapu
@ladyjurasice píše:
Ja bych trvala na svem. No ale je divny ze tt nic. Nechapu
Cetla jsem tu hodne prispevku, ze testy neukazovali nic a tehu to bylo…
Co si myslis o te pohotovosti? Muzu tam s timto jit?
@MarťankaP píše:
Cetla jsem tu hodne prispevku, ze testy neukazovali nic a tehu to bylo…Co si myslis o te pohotovosti? Muzu tam s timto jit?
I brufikova mela u obou holek negativni testy ![]()
@MarťankaP píše:
Cetla jsem tu hodne prispevku, ze testy neukazovali nic a tehu to bylo…Co si myslis o te pohotovosti? Muzu tam s timto jit?
Já si myslím že jo. Zašla bych tam vezmou ti krev a budeš vědět.
Holky je to fakt vsechno na palici
ja bych taky nejradej nekam zasla jenze u me to neni takove jeste, treba mozna az pristi tyden uvidime jak to bude ![]()
Ahojte chtela bych se vas zeptat treba jste to nektera taky mela..s pritelem se snazime o mimco uz pul roku. Tento mesic je mi porad divne, sex sme meli v plodnych dnech a ted mam tyden pred ms a boli me podbrisek a kolikrat kdyz se v noci otocim na druhou stranu me v podribriku pichne ale bodava bolest. Test jsem nezkousela chci pockat do ms zda dojde nebo ne uz se zklamana 6 mesic, jen me zajima jestli to neni treba mocak popride mozne tehu. Treba ste mela neco podobneho. Jinak to dr jisti
Tak holky ja jsem dnes vyrizena, uklidila jsem cely barak a zitra me ceka baleni darku to bude zase neco
aspon chvilku nebudu myslet jestli jsem nebo ne ![]()
Ahoj holky, musim se sverit. Tulili jsme se v plodnych dnech hodne i pri ovulaci a MS jsem,,dostala,, o jeden den se zpozdenim, ale byla jina nez obvykle. Obvykle trva 4-5dni a ted prvni den jsem mela vytok hodne tmavy a druhy den skoro uz vubec nic a dnes treti den, jak kdybych to ani nemela, nechapu to, nema nekdo nejake zkusenosti podobne? Dekuju ![]()
Ahoj holky
Jsem snažilka 4. měsíc, ale stále jsem jen pročítala diskuze tady a rozhodla jsem se konečně zaregistrovat a s dovolením se připojuji ke snažilkám pro rok 2016.. Chtěla jsem se zeptat, minulý cyklus mi byl nasazený Duphaston 19-25 DC 2×1 a Estrofem - stejné dávkování. MS přišla 27 den. Tento první cyklus mi byl nasazen Clostilbeghyt 5-9 DC a 11 DC jsem byla na UTZ a byl jeden folikul na levé straně 13 mm, doktorky řekla, že mám dojít ještě za dva dny a to tam našla dva folíky, ale co mě zarazilo, tak jeden naměřila 12mm a ještě jeden 9 mm a že zřejmě budu mít anovulační cyklus. Chtěla bych poprosit o vás názor.. Děkuji moc ![]()
Mimochodem, pro další cyklus mi dr zvýšila dávky clostíku 3×1 a k tomu Sarapys od 3. DC a to 2×1 a skončit s braním stejně jako s clostíkem… Vím je toho dost…