Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky ja dneska bt 37,3 ale ne hned rano, az odpoledne, takze to vcelku nic neznamena a malinko jsem spinila, tak ted cekam jestli se nerozjedebmrcha hnusna hnusacka
![]()
@MarťankaP Myslíš a máš pocit jako by jsi to měla dostat? mě je na blití a jsem nervozní z toho čekání co bude semnou ![]()
@brufikova píše:
@MarťankaP Myslíš a máš pocit jako by jsi to měla dostat? mě je na blití a jsem nervozní z toho čekání co bude semnou
Teď už jo
myslím si že dorazí ![]()
No pro holky toho mam mraky uz ani nevim co jsem vse kupovala
@MarťankaP ver tomu ze nedorazi, u me se zatim nic nechysta ale nesmim to zakriknout
ja ted akorat dala do trouby lasagne
to bude mnamka..me zatim nejak blbe neni
zitra to je presne dva tydny od plodnych dnu kdy jsme se s pritelem milovali ![]()
Tím pádem za mě palec dolu mamatestu, dopoledne 2 slaboučcí duši
![]()
Pořád špiním, ne moc, ale tak nějak cítím že to je začínající ms..
@MarťankaP píše:
Tím pádem za mě palec dolu mamatestu, dopoledne 2 slaboučcí duši![]()
![]()
Ahojky na mamatest jsem slysela hodne negativnich komentaru
@ladyjurasice píše:
Ahojky na mamatest jsem slysela hodne negativnich komentaru
Já si myslím, do teď bílý testy a najednou dušíci na mamatestu.. Ikdyž slaboučcí a navíc když to vypadá že přicházi ms. Takže za mě mamatest už nee
@MarťankaP tak uvidis jeste nehazej flintu do zita, ono se rika pokud jsi tehotna a v te dobe ma nejak prijit MS a zacnes trochu spinit tak je to uplne normalni nesmis teda nejak hodne krvacet.. ![]()
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…tak uvidime zitra.. Je pravda, ze pred klasickou ms nespinim, proste se pomalu rozjede (dnes jen slabe spineni) a boli me vzdycky den pred bricho, nekdy i hodne a dneska ho jenom zlehka citim…
@MarťankaP uvidis ale bude to dobre
ja zatim stale nic
testy jsem teda nedelala dneska ani ms neni ![]()
Tak holky, je to mrcha
tak ode dneška kontryhel a další pokus… Achjo ![]()
@MarťankaP píše:
Tak holky, je to mrcha![]()
![]()
tak ode dneška kontryhel a další pokus… Achjo
@MarťankaP píše:
Tak holky, je to mrcha![]()
![]()
tak ode dneška kontryhel a další pokus… Achjo
Tak to mě mrzí myslela jsem ze uz jsi kdyz jsi to nedostala tak dlouho. Ja jsem taky v dalsim pokusu s cajickem