Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ClauAlex píše:
Ahoj holky a @MarťankaP vy to tu nejak zanedbavate je neco u vas noveho? ja jsem to zatim nedostala a na test jsem nemela dneska vubec cas si ho udelat a vse zavrenotak zkusim zitra
No to víš, my než objedeme všechny babičky a tak
u mě zatím novýho nic.. Piju kontryhel a čekám na ovu
hned jak uděláš test, tak napiš
![]()
Ahojky holky. Jdu se presunout do skupiny porod v srpnu a tak se chci rozloucit. Drzim vsem moc palecky
ja jsem po roce pul snazeni tdhulka
jsem 7+0 ale odpovida 5+0 protoze mam cyklus 40dni. Takze 4.1. Jdu na srdicko
drzim palecky at mate // carecky ![]()
@Suzi89 píše:
Ahojky holky. Jdu se presunout do skupiny porod v srpnu a tak se chci rozloucit. Drzim vsem moc paleckyja jsem po roce pul snazeni tdhulka
jsem 7+0 ale odpovida 5+0 protoze mam cyklus 40dni. Takze 4.1. Jdu na srdicko
drzim palecky at mate // carecky
Moc ti gratulky a opatruj se
@ClauAlex píše:
Mam teprve 3dny spozdeni
Ale ještě před tím jsi měla duchy ne? Sakra co je to s náma
![]()
Muj dotaz bude znit mozna pro nektere blbe ale teplotu si merite normalne v podpazi?? Kazdy den? Nebo jen tehdy kdy ma byt ovulace?? ![]()
@ClauAlex
Na druhou stranu, ještě se můžou // objevit
mooc držím palce
![]()
@margaritos píše:
Muj dotaz bude znit mozna pro nektere blbe ale teplotu si merite normalne v podpazi?? Kazdy den? Nebo jen tehdy kdy ma byt ovulace??
Já jsem si ji měřila asi 3× ale normálně se měří každý den, ve stejnou dobu a nejlíp hned po probuzení, ještě než vstaneš.. Můžeš měřit i v puse co vím, ale nejlepší je normálně " tam dole"
a začíná se první den cyklu
AHoj @MarťankaP no nevim jestli se dve jeste objevi, MS stale nikde a zatim ani nevypada ze by mela dorazit, uvidim az to bude dyl jak tyden spozdeni
![]()