Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarťankaP neeeeee ja myslela ze uz jsi
ja zatim nic zadna mrcha nic, testy jsem teda nedelala jakou dobu tak uvidime ale myslim si ze to taky nevyjde..
Ahojky holky. Můžu se k vám přidat? My se s přítelem snažíme od února 2015, takže už skoro rok… V Lednu, pokud dostanu MS pujdu na hormonální profil a začne se to řešit. Teď jsem 43 DC a 14 DPO. Testovat budu zítra, ale 12 DPO nebyl ani duch, takže tomu nevěřím, že by zítra něco bylo. Nemám žádné příznaky ani těhu, ani na MS.
@ladyjurasice píše:
Tak to mě mrzí myslela jsem ze uz jsi kdyz jsi to nedostala tak dlouho. Ja jsem taky v dalsim pokusu s cajickem
Já bych taky přísahala, že to vyšlo
tak držím palce ![]()
@ClauAlex píše:
@MarťankaP neeeeee ja myslela ze uz jsija zatim nic zadna mrcha nic, testy jsem teda nedelala jakou dobu tak uvidime ale myslim si ze to taky nevyjde..
Tak už ho zkus
budu na vás všecky myslet
Ale jsem ráda, že to přišlo včera a ne zítra na štědrej den.. Noo a jsem zvědavá jestli pomůže kontryhel
![]()
@MarťankaP no meto taky doslo vcera…ach jo a budemem se moci snazit az od 6 ledna ja uz to nechapu mam potvrzene ovu prestala jsem jit za tim snem jak tank uz jedu lehcejsi tempo…a presto nic…chlapj ok…a nejde to
@MarťankaP zatim si ho delat nebudu :-p stejne neverim ze by se to povedlo, uvidime, ale u vas me to holky moc moc mrzi ale verim tomu ze dalsi mesic se to povede… ![]()
@ClauAlex píše:já doufám, že jo
@MarťankaP zatim si ho delat nebudu :-p stejne neverim ze by se to povedlo, uvidime, ale u vas me to holky moc moc mrzi ale verim tomu ze dalsi mesic se to povede…
AHoj holky, tak ted jsem si sedla nachvilku a pujdu pokracovat s balenim darku :-/ ja zatim nic noveho
jen dnes na me sestra, hele nenarostl ti nejak zadek a nohy? a ja rikam no me se taky zda
to jsem mela u obou tehotenstvi ![]()
Ahoj holky, preji Vam všem krasne Vanoce, bohateho Jeziska a hlavne at v roce 2016 jsme vsechny v tom
jo a to nejdulzitejsi zdravicko
jen pro info u me zatim stale nic
![]()
Taky přeji všem krásné Vánoce, a hlavně ať už nám konecně další rok přinese, co si nejvíc přejeme
ClauAlex - myslím že ty už máš ten nejkrásnější dárek, veřím tomu na 100%
![]()
Holky tak všem klidne a pohodove vanoce. A ať ten rok 2016 je pro nas den D. Dekuji ze obcas mohu s vami se podelit o trable co mam ![]()
Tak ahoj holcicky, jaky byl Jezisek? byly to nejkrasnejsi vanoce tolika darku a ty krasne spokojene rozzarene ocicka deti <3 no @MarťankaP no doufam ze mas pravdu rada bych tomu verila MS nikde a test budu delat zitra
ale dokonce uz mi dneska moje mamka rika, ze jsem nejak pribrala jestli nahodou nejsem tehotna, a to je co rict ze si toho vsimla mamka, tak uvidime ![]()
@ClauAlex píše:
Tak ahoj holcicky, jaky byl Jezisek? byly to nejkrasnejsi vanoce tolika darku a ty krasne spokojene rozzarene ocicka deti <3 no @MarťankaP no doufam ze mas pravdu rada bych tomu verila MS nikde a test budu delat zitraale dokonce uz mi dneska moje mamka rika, ze jsem nejak pribrala jestli nahodou nejsem tehotna, a to je co rict ze si toho vsimla mamka, tak uvidime
Noo tak čekám, čekám
Doufám, že budou //
![]()
Ahoj holky a @MarťankaP vy to tu nejak zanedbavate je neco u vas noveho? ja jsem to zatim nedostala a na test jsem nemela dneska vubec cas si ho udelat a vse zavreno
tak zkusim zitra ![]()