Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1755
23.12.15 09:25

@MarťankaP neeeeee ja myslela ze uz jsi :-( ja zatim nic zadna mrcha nic, testy jsem teda nedelala jakou dobu tak uvidime ale myslim si ze to taky nevyjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
23.12.15 09:34

Ahojky holky. Můžu se k vám přidat? My se s přítelem snažíme od února 2015, takže už skoro rok… V Lednu, pokud dostanu MS pujdu na hormonální profil a začne se to řešit. Teď jsem 43 DC a 14 DPO. Testovat budu zítra, ale 12 DPO nebyl ani duch, takže tomu nevěřím, že by zítra něco bylo. Nemám žádné příznaky ani těhu, ani na MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
23.12.15 11:20
@ladyjurasice píše:
Tak to mě mrzí myslela jsem ze uz jsi kdyz jsi to nedostala tak dlouho. Ja jsem taky v dalsim pokusu s cajickem

Já bych taky přísahala, že to vyšlo :( tak držím palce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
23.12.15 11:30
@ClauAlex píše:
@MarťankaP neeeeee ja myslela ze uz jsi :-( ja zatim nic zadna mrcha nic, testy jsem teda nedelala jakou dobu tak uvidime ale myslim si ze to taky nevyjde..

Tak už ho zkus :-) budu na vás všecky myslet :srdce: :srdce: Ale jsem ráda, že to přišlo včera a ne zítra na štědrej den.. Noo a jsem zvědavá jestli pomůže kontryhel :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
23.12.15 13:06

@MarťankaP no meto taky doslo vcera…ach jo a budemem se moci snazit az od 6 ledna ja uz to nechapu mam potvrzene ovu prestala jsem jit za tim snem jak tank uz jedu lehcejsi tempo…a presto nic…chlapj ok…a nejde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
23.12.15 13:39

@MarťankaP zatim si ho delat nebudu :-p stejne neverim ze by se to povedlo, uvidime, ale u vas me to holky moc moc mrzi ale verim tomu ze dalsi mesic se to povede… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
23.12.15 16:41
@ClauAlex píše:
@MarťankaP zatim si ho delat nebudu :-p stejne neverim ze by se to povedlo, uvidime, ale u vas me to holky moc moc mrzi ale verim tomu ze dalsi mesic se to povede… :hug:
já doufám, že jo :-) :-) :hug: Ať se můžu radovat aspoň z tebe a z brufi :-) :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
23.12.15 19:01

Holky, tak mám za sebou první hrníček :mrgreen: Tak jsem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
23.12.15 20:40

AHoj holky, tak ted jsem si sedla nachvilku a pujdu pokracovat s balenim darku :-/ ja zatim nic noveho :-) jen dnes na me sestra, hele nenarostl ti nejak zadek a nohy? a ja rikam no me se taky zda :-D to jsem mela u obou tehotenstvi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
24.12.15 09:25

Ahoj holky, preji Vam všem krasne Vanoce, bohateho Jeziska a hlavne at v roce 2016 jsme vsechny v tom :-) :-) jo a to nejdulzitejsi zdravicko :-) jen pro info u me zatim stale nic :-) :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
24.12.15 12:09

Taky přeji všem krásné Vánoce, a hlavně ať už nám konecně další rok přinese, co si nejvíc přejeme :hug: :srdce: ClauAlex - myslím že ty už máš ten nejkrásnější dárek, veřím tomu na 100% :hug: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
24.12.15 14:22

Holky tak všem klidne a pohodove vanoce. A ať ten rok 2016 je pro nas den D. Dekuji ze obcas mohu s vami se podelit o trable co mam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
24.12.15 20:52

Tak ahoj holcicky, jaky byl Jezisek? byly to nejkrasnejsi vanoce tolika darku a ty krasne spokojene rozzarene ocicka deti <3 no @MarťankaP no doufam ze mas pravdu rada bych tomu verila MS nikde a test budu delat zitra :-) ale dokonce uz mi dneska moje mamka rika, ze jsem nejak pribrala jestli nahodou nejsem tehotna, a to je co rict ze si toho vsimla mamka, tak uvidime :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
25.12.15 18:00
@ClauAlex píše:
Tak ahoj holcicky, jaky byl Jezisek? byly to nejkrasnejsi vanoce tolika darku a ty krasne spokojene rozzarene ocicka deti <3 no @MarťankaP no doufam ze mas pravdu rada bych tomu verila MS nikde a test budu delat zitra :-) ale dokonce uz mi dneska moje mamka rika, ze jsem nejak pribrala jestli nahodou nejsem tehotna, a to je co rict ze si toho vsimla mamka, tak uvidime :srdce:

Noo tak čekám, čekám :dance: :dance: Doufám, že budou // :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
25.12.15 21:16

Ahoj holky a @MarťankaP vy to tu nejak zanedbavate je neco u vas noveho? ja jsem to zatim nedostala a na test jsem nemela dneska vubec cas si ho udelat a vse zavreno :-( tak zkusim zitra :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí