Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak vam sdeluji ze jsem to dneska dostala
ale muzu vam rict ze si z toho nic nedelam nejsem z toho nejaka spatna, rikam si vzdy neco spatne pro neco dobre asi to takhle melo byt a verim tomu ze mimi prijde az to nebudu opravdu cekat…tak holky chci vam poprat krasnej novej rok a at tady v roce 2016 jsme tehu
dostala jsem nabidku mit brigadku par dni v mesici tak na mimi prestanu myslet budu mit jine myslenky a verim ze ten cas nastane
a vam vsem drzim pesticky a budu se tesit na kazdou z vas ktera napise ze ma // ![]()
A co vy jinak holky? @MarťankaP, @brufikova, @ladyjurasice a ostatni? ![]()
@ClauAlex píše:
A co vy jinak holky? @MarťankaP, @brufikova, @ladyjurasice a ostatni?
Ahojky vsem hezky novy rok a hlavne 2016 vsichni tehu. Ja jsem na tom tak ze 6.1. Cekam ms. Dnes jsem zkousela tt a negativni. Akorat uz treti den me silene picha na vajecniku. ![]()
Ahoj holky tak vsem preji krasny Novy rok 2016 a doufam ze vsichni tu pak napiseme ze jsme tehu
ja ted budu cekat na ovulku a pak koncem ledna se uvidi
Ahoj ženušky přejí vám krásný Happy new year
jak jste to oslavili?
Přeji Vám všem množení a plození
bez komplikací… já si taky dala jedno novoroční přání tak uvidíme ![]()
@brufikova my jsme byli s detma doma a divali se na telku
takze dnes jsme krasne vyspinkany a neni nam blbe ![]()
Já si dala trošinenku drinku
ale taky doma
taťka má 3 dvanáctky po sobě
takže přes den samotinka tedy se psem
dnes se vrací postupně holky ![]()
Tak to ja ted pres svatky mam pritele doma ale jinak jsem cely tyden doma sama, je s nama jen na vikendy kamionak no
objednala jsem si ovulacni testy a budu to sledovat v lednu a uvidime
![]()
Já vypila lahvinku vína u kamarádů a doma ve sprše s manželem skočila na plození dítka
. Dnes taky, neb jak na Nový rok, tak po celý rok
. Dle kalendáře bych měla mít ovu zítra, ale to tu muž nebude, tak jsem to chtěla pojistit dopředu
. Budu doufat, že ovu proběhne, kdy má
. Dám tomu tak půl roku bez jakéhokoliv sledování a řešení, čím víc se sleduju, tím je to horší…a stejně doufám, že jsem od včera těhotná…
![]()
Ahoj holky můžu se mezi vás přidat? a hned mám otázku dnes jsem měla dostat menstruaci a nic je to 32DC podle kalendáře a test negativní radši přikládám fotečku strašně moci přejeme miminko… jinak asi příznaky žádné jen nateklá prsa a BT 37,4…
@Emma2507 píše:
Ahoj holky můžu se mezi vás přidat? a hned mám otázku dnes jsem měla dostat menstruaci a nic je to 32DC podle kalendáře a test negativní radši přikládám fotečku strašně moci přejeme miminko… jinak asi příznaky žádné jen nateklá prsa a BT 37,4…
a dělala sis ho z ranní moči? Já si ho zpravidla dělám až v termínu konce menstruace, abych pak nebyl zklamaná (mám cyklus 32 dní, tak třeba až 40.den) a to pak mám i třeba večer dvě stejné čárky. Ale třeba kamarádka měla 3 negativní a jeden pozitivní. Zkus to zas třeba za dva dny, když nepřijde MS, já měla i týden zpoždění (zda to bylo krátké těhu, to nevím…)
@mila.dka1 toto není z ranní moči… tak nevím zkusím pár dní počkat aa strašně mě svědí prsa