Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky ja se o prvni snazila 10 let. neveste hlavu
vyjde to.ja ted mam dilema jestli brat nosifol nebo ne.je to dost penez.
@ClauAlex ahoj jak se máš a kde je Martanka? Jak na tom holky jste?:-)
Já ženy dnes byla u gyndy a prý mám čekat dál… na utz nic vidět
hcg nízké… takže budu měnit mudr…
Ahoj @brufikova ja jsem mam docela dobre na silvestra jsem dostala MS tak ted cekam na ovulku a zkusime to ale nebudu to nejak hrotit ono to prijde samo
a v kolikatem tydnu by jsi mela uz byt? @MarťankaP vubec nevim co sni…snad ma dobre zpravy
Když to vypočtu dle poslední MS tak cca 5 týden plus mínus… Zítra jedu hledat nového gyndaře!!! Dnes se mi nelíbilo jednání mé gyndařky ke mě a můj taky má pocit že semnou dělá jen hokusy pokusy a pořád do mě něco cpe…
![]()
Zítra obvoláváme nové gyndaře… četla jsem pár recenzi a na netu a nevím zda se tím řídit
@ClauAlex máš s tím zkušenosti s recenzí lékařů na netu?
@brufikova docela jo
kdyz vidim hodne prispevku, dobre hodnoceni tak bych to zkusila
koncem ledna mam narozeniny tak doufam ze si nadelim darek ![]()
Jo jo Valentýn
ale někdy na zabití
třeba dnes jsem mu brečela…:-D a vyčítala zda je ještě do mě zamilovaný
protože přišla moje nevlastní ségra že má chlapa a že ji vaří a květiny kupuje…:-D a mě to dostalo…a já se jen ho i zeptala zda by semnou byl kdybych nic neuměla ![]()
Tak to nadavam kazdy den
ja uz hledam same prkotiny, pro chlapa je to prkotina ale pro me ne!! me prijde ze ja jsem porad nasrana ![]()
@ClauAlex ahoj sluníčko
tak já na Radka ani nenadávám jen spíše jsem taková mrzutější a pořád bych mu visela na krku a mazlila se s nim
i když je tvrďák přijde mi jako děcko
Já ho žeru ![]()
Jinak normálně zítra jdu k novému mudr teď jsem si je obvolala a super
prý hned začnou řešit můj problém
a co jsem z netu zjistila je to velká kapacita tady tak konečně změna
![]()
@brufikova tak ted mi prisly ovulacni testy tak zacinam o vikendu testovat a verim ze se to ted povede ![]()