Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
4.1.16 16:36

Holky ja se o prvni snazila 10 let. neveste hlavu :-) vyjde to.ja ted mam dilema jestli brat nosifol nebo ne.je to dost penez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
4.1.16 18:06

@ClauAlex ahoj jak se máš a kde je Martanka? Jak na tom holky jste?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
4.1.16 18:08

Já ženy dnes byla u gyndy a prý mám čekat dál… na utz nic vidět :-(( hcg nízké… takže budu měnit mudr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
4.1.16 18:48

Ahoj @brufikova ja jsem mam docela dobre na silvestra jsem dostala MS tak ted cekam na ovulku a zkusime to ale nebudu to nejak hrotit ono to prijde samo :-) a v kolikatem tydnu by jsi mela uz byt? @MarťankaP vubec nevim co sni…snad ma dobre zpravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
4.1.16 18:52

Když to vypočtu dle poslední MS tak cca 5 týden plus mínus… Zítra jedu hledat nového gyndaře!!! Dnes se mi nelíbilo jednání mé gyndařky ke mě a můj taky má pocit že semnou dělá jen hokusy pokusy a pořád do mě něco cpe… :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
4.1.16 21:14

@brufikova budu na tebe myslet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
4.1.16 21:22

Zítra obvoláváme nové gyndaře… četla jsem pár recenzi a na netu a nevím zda se tím řídit :-D @ClauAlex máš s tím zkušenosti s recenzí lékařů na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
4.1.16 21:29

@brufikova docela jo :-) kdyz vidim hodne prispevku, dobre hodnoceni tak bych to zkusila :-) koncem ledna mam narozeniny tak doufam ze si nadelim darek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
4.1.16 21:30

Můj chlap má 14. února :-D :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
4.1.16 21:36

Jeeee Valentyn <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
4.1.16 21:40

Jo jo Valentýn :-) ale někdy na zabití :-D třeba dnes jsem mu brečela…:-D a vyčítala zda je ještě do mě zamilovaný :-D protože přišla moje nevlastní ségra že má chlapa a že ji vaří a květiny kupuje…:-D a mě to dostalo…a já se jen ho i zeptala zda by semnou byl kdybych nic neuměla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
4.1.16 21:41

@ClauAlex hrabe mi nevím z čeho jsem taková plačtivá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
4.1.16 21:42

Tak to nadavam kazdy den :-D ja uz hledam same prkotiny, pro chlapa je to prkotina ale pro me ne!! me prijde ze ja jsem porad nasrana :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
5.1.16 08:49

@ClauAlex ahoj sluníčko :-) tak já na Radka ani nenadávám jen spíše jsem taková mrzutější a pořád bych mu visela na krku a mazlila se s nim :-D i když je tvrďák přijde mi jako děcko :-) Já ho žeru :-))

Jinak normálně zítra jdu k novému mudr teď jsem si je obvolala a super :-D prý hned začnou řešit můj problém :-)) a co jsem z netu zjistila je to velká kapacita tady tak konečně změna :-) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
5.1.16 10:47

@brufikova tak ted mi prisly ovulacni testy tak zacinam o vikendu testovat a verim ze se to ted povede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí