Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ClauAlex píše:noo tak to i já budu muset držet palce dvakrát tolik
@MarťankaP čau kámo![]()
jo to by mohlo, koncem ledna mam narozky tak bych si nadelila krasny darek a normalne jsem to pocitala kdyby se to povedlo tak bych vychazel porod na pritelovo narozky
tak se sekra musime snazit
@MarťankaP ty to tam taky vidis? to je dalsi test uz druhej co mi ukazalo tohle..tak nevim…co ze az v 7 mesici?? to je mazec
@ClauAlex píše:
@MarťankaP ty to tam taky vidis? to je dalsi test uz druhej co mi ukazalo tohle..tak nevim…co ze az v 7 mesici?? to je mazec
Jo vidím, třeba se mrňous udržel i přes mrchu
Jo normálně měla ms, pravidelně jako vždycky, žádný příznaky, břicho nic… Až šla na kontrolu a doktor ji řekl že za dva měsíce rodí ![]()
@ClauAlex joo a to jsem tu přes mobil, takže nulová kvalita a stejně vidííím ![]()
No u me to ted je nejake divne ze MS zacala az kdyz jsme se s pritelem milovali a do dneska mam hnedy vytok, tak jestli to bude silit ten test tak jsem musela otehotnet az ted nekdy protoze ted jsme toho meli hodne sexiku a uz si nepamatuju kdy
![]()
Jenze tomu zacnu verit az to bude silit tak uvidime, ale neverim tomu nejak
@ClauAlex. Já to tam taky vidím
já mám taky teď v lednu narozky a někde jsem četla že snad v měsíci narození je žena nejplodnější
snad se zadari ![]()
No holky nekecejte
ze by se zadarilo? no uvidime jsem zvedava kez by to vyslo
jako co ja splacam dohromady
ted jsem zacala jist zase buchty, vecer vcera rohlik se syrem, rohlik namacim do horcice :-d
a citim takove tahnuti v podbrisku
to by byl gol
@ClauAlex píše:
Jenze tomu zacnu verit az to bude silit tak uvidime, ale neverim tomu nejak
Držím palečky ať sílí ![]()
@ClauAlex ale zas kdyz byla ms na silvouš tak bys teď jestě teoreticky čekala na ovu ne? No jsem zvědavá
doufám že bude sílit ![]()
![]()