Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
7.1.16 10:02

@ClauAlex já vidím slabou druhou čárku na té horní levé fotce, jinak na těch dvou ne :nevim:, tak zkus ještě za dva dny jestli bude sílit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
7.1.16 11:43

Nene nemela jsem ovu tak tenhle dnešní test je jiná značka nez ten vcerejsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
7.1.16 11:55
@ClauAlex píše:
Nene nemela jsem ovu tak tenhle dnešní test je jiná značka nez ten vcerejsi :nevim:

a nedívala jsi se třeba do nějaké diskuze jestli ten tvůj test ze včera nedělá třeba duchy? Ale nevím, těžko říct, na jedné fotce vidím slabého ducha. Já bych to zkusila třeba za 2-3 dny a uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.1.16 12:39

@ClauAlex ja tam vidim. malilinkatyho. kolikaty DPO jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
7.1.16 18:24

Holky tamten test byl z lekarny dr max a ten fialovej byl mamatest, no zetim dpo nejsem teprve cekam na ovulku, tak nevim :nevim: ted jsem se dostala domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
7.1.16 18:55
@ClauAlex píše:
Holky tamten test byl z lekarny dr max a ten fialovej byl mamatest, no zetim dpo nejsem teprve cekam na ovulku, tak nevim :nevim: ted jsem se dostala domu
ty mamatesty jsou na… Vem si jak jsem já měla těď před svátkama všechny testy bílý a na mamatestu v den ms duch a to jsem dělala 2testy… Za mě jsou dobrý ty dr.max testy :pankac: Ale věřím, že se zadařilo a čárka bude sílit :hug: :srdce: Kdy budeš zkoušet další? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
7.1.16 18:55

Holky dnes to doslo tak jsem zvedava. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
7.1.16 19:01

Ahoj snažilky, chtěla bych se přidat. :kytka: S přítelem se začínáme snažit o druhé mimčo. Snažit jsme se začali, tak v půlce prosince. A poslední MS jsem dostala na Silvestra, tak snad se zadaří. Prvního syna jsme počali po měsíci snažení, tak jsem zvědavá jestli to půjde také tak rychle. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
7.1.16 19:01
@ladyjurasice píše:
Holky dnes to doslo tak jsem zvedava. :lol:

Na to jsem slyšela jenom samou chválu :pankac: Myslím, že se dělá i pro chlapi ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
7.1.16 19:02
@Ivulka88 píše:
Ahoj snažilky, chtěla bych se přidat. :kytka: S přítelem se začínáme snažit o druhé mimčo. Snažit jsme se začali, tak v půlce prosince. A poslední MS jsem dostala na Silvestra, tak snad se zadaří. Prvního syna jsme počali po měsíci snažení, tak jsem zvědavá jestli to půjde také tak rychle. :hug:

Tak vítej u nás :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
7.1.16 19:05

@Ivulka88 my se snažíme už něco málo přes rok a občas už je to na palici :zed: Teď jsem začala s kontryhelem, tak jsem zvědaváb :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
7.1.16 19:06

Máte už doma taky nějaké mrňousky nebo se snažíte prvně? :srdce: My máme doma 2,5roku malého raracha. A já bych chtěla holčičku, už jsem si prošla pár článků jak se zadělává na holčičku, tak snad se zadaří :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
7.1.16 19:12

Tak holky to je test ted z večera do ms už žádný testy nedělám tohle je test z lékárny dr max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
7.1.16 19:14
@Ivulka88 píše:
Máte už doma taky nějaké mrňousky nebo se snažíte prvně? :srdce: My máme doma 2,5roku malého raracha. A já bych chtěla holčičku, už jsem si prošla pár článků jak se zadělává na holčičku, tak snad se zadaří :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

My se snažíme o první… a jak se dělá holčička? :mrgreen: Slyšela jsem jen o jedné metodě a to je snažit se chvilku před ovu..že v den ovu jsou spíš kluci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
7.1.16 19:18
@ClauAlex píše:
Tak holky to je test ted z večera do ms už žádný testy nedělám tohle je test z lékárny dr max
tady vidím slabýho duchouše, uvidíš klapne to :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital