Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ClauAlex já vidím slabou druhou čárku na té horní levé fotce, jinak na těch dvou ne
, tak zkus ještě za dva dny jestli bude sílit ![]()
Nene nemela jsem ovu tak tenhle dnešní test je jiná značka nez ten vcerejsi ![]()
@ClauAlex píše:
Nene nemela jsem ovu tak tenhle dnešní test je jiná značka nez ten vcerejsi
a nedívala jsi se třeba do nějaké diskuze jestli ten tvůj test ze včera nedělá třeba duchy? Ale nevím, těžko říct, na jedné fotce vidím slabého ducha. Já bych to zkusila třeba za 2-3 dny a uvidíš..
Holky tamten test byl z lekarny dr max a ten fialovej byl mamatest, no zetim dpo nejsem teprve cekam na ovulku, tak nevim
ted jsem se dostala domu
@ClauAlex píše:ty mamatesty jsou na… Vem si jak jsem já měla těď před svátkama všechny testy bílý a na mamatestu v den ms duch a to jsem dělala 2testy… Za mě jsou dobrý ty dr.max testy
Holky tamten test byl z lekarny dr max a ten fialovej byl mamatest, no zetim dpo nejsem teprve cekam na ovulku, tak nevimted jsem se dostala domu
Ahoj snažilky, chtěla bych se přidat.
S přítelem se začínáme snažit o druhé mimčo. Snažit jsme se začali, tak v půlce prosince. A poslední MS jsem dostala na Silvestra, tak snad se zadaří. Prvního syna jsme počali po měsíci snažení, tak jsem zvědavá jestli to půjde také tak rychle. ![]()
@ladyjurasice píše:
Holky dnes to doslo tak jsem zvedava.
Na to jsem slyšela jenom samou chválu
Myslím, že se dělá i pro chlapi ne? ![]()
@Ivulka88 píše:
Ahoj snažilky, chtěla bych se přidat.S přítelem se začínáme snažit o druhé mimčo. Snažit jsme se začali, tak v půlce prosince. A poslední MS jsem dostala na Silvestra, tak snad se zadaří. Prvního syna jsme počali po měsíci snažení, tak jsem zvědavá jestli to půjde také tak rychle.
Tak vítej u nás
![]()
@Ivulka88 my se snažíme už něco málo přes rok a občas už je to na palici
Teď jsem začala s kontryhelem, tak jsem zvědaváb ![]()
Máte už doma taky nějaké mrňousky nebo se snažíte prvně?
My máme doma 2,5roku malého raracha. A já bych chtěla holčičku, už jsem si prošla pár článků jak se zadělává na holčičku, tak snad se zadaří
![]()
Tak holky to je test ted z večera do ms už žádný testy nedělám tohle je test z lékárny dr max
@Ivulka88 píše:
Máte už doma taky nějaké mrňousky nebo se snažíte prvně?My máme doma 2,5roku malého raracha. A já bych chtěla holčičku, už jsem si prošla pár článků jak se zadělává na holčičku, tak snad se zadaří
![]()
![]()
My se snažíme o první… a jak se dělá holčička?
Slyšela jsem jen o jedné metodě a to je snažit se chvilku před ovu..že v den ovu jsou spíš kluci..
@ClauAlex píše:tady vidím slabýho duchouše, uvidíš klapne to
Tak holky to je test ted z večera do ms už žádný testy nedělám tohle je test z lékárny dr max