Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarťankaP A snažíte se o první? Já jsem při prvním těhotenství slyšela na ten kontryhel samou chválu. Ale sama s ním zkušenosti nemám. Jen vím, že je dobrej i na úpravu cyklu a bolestivou MS.
@ClauAlex Na té druhé fotce vidím ducha. Zítra to bude silnější určo! ![]()
@MarťankaP ja ho prave taky vidim na tom zvetsenym
<3 <3
@Ivulka88 my se snazime o trtiho prtouska, mame doma dve holcicky tak ted je to jasnej chlapecek ![]()
Ach jo, tak jsem dnes byla na gyndě a dostala vyvolávačku
Jsem 49DC, testy negativní a na vaječníku cystu. Furt jsem doufala, že by doktorka mohla něco vidět, že ty negativní testy jsou nějaký omyl…
@ClauAlex tak sečteno podrženo, je to doma!
A nekupovat mamatest
![]()
@MarťankaP myslis zlato? <3 <3 ja nevim ale uz me to ukazal druhej test tak nevim, uvidime az dostanu MS nebo nedostanu? ![]()
@MarťankaP píše:
My se snažíme o první… a jak se dělá holčička?Slyšela jsem jen o jedné metodě a to je snažit se chvilku před ovu..že v den ovu jsou spíš kluci..
No o tom jsem taky slyšela 2 dny před ovu, měla bych být klidná nestresovat protože pak mají větší šanci kluci a někdo mi ještě říkal, že bysme se měli snažit chvílku po MS. Tak uvidíme, jako holčičku bych si přála, ale hlavně ať je to zdravé ať je to co je to.
![]()
@ClauAlex píše:
@MarťankaP myslis zlato? <3 <3 ja nevim ale uz me to ukazal druhej test tak nevim, uvidime az dostanu MS nebo nedostanu?
Věřím tomu, když už vysěl druhej test ![]()
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…naprosto souhlasím, hlavně to zdraví ![]()
@MarťankaP píše:
Na to jsem slyšela jenom samou chváluMyslím, že se dělá i pro chlapi ne?
Jj delaji i pro pary. Muj chlap by me to asi nepapal. Kontryhel taky piju uz treti mesic ![]()
@ClauAlex píše:
Tak holky to je test ted z večera do ms už žádný testy nedělám tohle je test z lékárny dr max
At koukam jak koukam jsem slepa ![]()
@ladyjurasice píše:já piju první měsíc, a včera si ho nevědomky uvařil i můj chlap
Jj delaji i pro pary. Muj chlap by me to asi nepapal. Kontryhel taky piju uz treti mesic
@MarťankaP píše:
já piju první měsíc, a včera si ho nevědomky uvařil i můj chlap![]()
![]()
Tak se mu aspoňpěkně pročistí děloha
![]()
![]()
@ladyjurasice na tom zvětšeným testu se mi zda ze tam něco je tak asi ne ![]()