Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
800
9.1.16 08:43
@brufikova píše:
Ahoj holky, konečně jsem se sem urvala :-) Mám toho opravdu docela dost a možná je to lepší a nedřepím tady a nestresuji. Napíšu Vám teda jak na tom jsem. Změnila jsem doktorku mám nového doktora… Ten mi řekl že jsem přišla za 5 minut 12…Předešla paní doktorka do mě cpala opravdu hormony horem dolem nevěděla ani s odběru ani s utz zda jsem v tom a tím jsem psychicky byla vyčerpaná… Sami víte že jsem měla naděj že jsem… U pana doktora nového co jsem vysadil mi polovinu hormonu, poslala na sono prsou protože léky co mi paní doktorka ordinovala byly na ovulaci a zároven na zabití ovulace a taky rakovinno tvorné pro prsa… Těhotná prozatím podle nového pana doktora nejsem. Ale jsem plně připravená otěhotnět :-) dokonce mě k tomu nastimuloval a udělal kalendář kdy je nej mít sex… Takže proto teď tu nesedím věnuji se muži, dětem a snad už vše klapne… No ale máme slíbené že když to neklapne dělá se okamžitě spermiogram u Radka :-D takže takhle u mě… Tak že o5 snažilka :-)))

Teeeda Evi, nestačím zírat!! Tak doktorka tě nejenom udržovala v tom, že jsi nejspíš těhu, ale ještě tě málem odrovnala všema těma práškama 8o 8o to je síla! :cert: Ale hlavně že už máš nového dr. Který vypadá ti pomůže a ne uškodí… Tak držím palce moc moc :hug: ať už to konečně vyjde :srdce: A občas dej o sobě věděť :hug: :hug: Joo a během týdne ti pošlu co jsem slíbíla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
9.1.16 08:49

@brufikova já dobrý :mrgreen: Teoreticky jsem dnes 5DPO jestli to klaplo… A ty tvoje ovu testy :mrgreen: Tak ted kazdej den :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
9.1.16 08:50

@MarťankaP ani nemluv:-P hnus a já pořád říkala že mi moje doktorka nesedí a že semnou dělá hokusy pokusy dokonce jeden preparát co mi dala jsem mohla mít i vícečetné těhu… Ale dle nového doktora jsem zcela v pořádku… A říkal sám pokud tenhle měsíc neotěhotníte že je problém na Radkové straně… Ale jsem ráda že konečně někdo semnou mluvil na rovinu. Ještě dnes a zítra sex z povinnosti :-) kéž by to byl ten chtěný sex kdy jsme po sobě tolik toužili. Marti ale kdyby jsi viděla jaké mám pořád nálady… :-D a jak jsem včera Radkovi brečela a dokonce jsem se ho ptala jestli s nějakou někdy zkoušel o dítě… Jsem mu řekla že ho po zdravotní stránce neznám… Normálně jsem pěkně hnusně protivná :-) Co ty jak na tom jsi? Jak ti je? Co nálady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
9.1.16 08:52
@MarťankaP píše:
@brufikova já dobrý :mrgreen: Teoreticky jsem dnes 5DPO jestli to klaplo… A ty tvoje ovu testy :mrgreen: Tak ted kazdej den :hug: :mrgreen:

já o těch ovu testech tady na emiminu četla dokonce včera že jsou podobně citlivé i na těhotenství :-D tak nevím… Ale přijde mi abych už skoro 8 den ovulovala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
9.1.16 09:02

@brufikova no říká se že když máš ovu tak může být duch na TT a když jsi v tom tak zas ovu test může dělat čárky :-) já jsem celkem v poho, ale co se mi stalo to je věc :mrgreen: :mrgreen: Asi si hodně lidí teďka řekně že jsem magor :mrgreen: :mrgreen: 4.1 byla ovu a mě normálně po snažení :mrgreen: přepadl šílenej pocit, že to vyšlo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
9.1.16 09:09

@MarťankaP fakt jo? to je hodně dobrý:) já mám zas depku že ten můj je neplodný:-( totální nejistota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
9.1.16 09:14

Ahoj holky dnešní test :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
9.1.16 09:14
@brufikova píše:
@MarťankaP fakt jo? to je hodně dobrý:) já mám zas depku že ten můj je neplodný:-( totální nejistota neboj dobře to dopadne! :srdce: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
9.1.16 09:18

@MarťankaP zmátla mě jedna comi dělala karty :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
9.1.16 09:18
@Emma2507 píše:
Ahoj holky dnešní test :zed: [/citace něco tam vidím :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
9.1.16 09:19
@brufikova píše:
@MarťankaP zmátla mě jedna comi dělala karty :-(

Co ti řekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
9.1.16 09:21

ŽE otěhotním ale prý u Radka vidí problém:-( a tím jsem si vsugerovala to jak jsem protivná:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
9.1.16 09:26
@brufikova píše: ŽE otěhotním ale prý u Radka vidí problém:-( a tím jsem si vsugerovala to jak jsem protivná:-(

No vidíš, to si přece odporuje, kdyby byl u něj problém tak jen tak neotěhotníš…uvidíš že to bude dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
9.1.16 09:29

@brufikova navíc doktorka ti taky řekla 5% a novej doktor mluví jinak.. Musíš myslet pozitivně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
9.1.16 09:29

@MarťankaP myslíš? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie