Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brufikova píše:
Ahoj holky, konečně jsem se sem urvalaMám toho opravdu docela dost a možná je to lepší a nedřepím tady a nestresuji. Napíšu Vám teda jak na tom jsem. Změnila jsem doktorku mám nového doktora… Ten mi řekl že jsem přišla za 5 minut 12…Předešla paní doktorka do mě cpala opravdu hormony horem dolem nevěděla ani s odběru ani s utz zda jsem v tom a tím jsem psychicky byla vyčerpaná… Sami víte že jsem měla naděj že jsem… U pana doktora nového co jsem vysadil mi polovinu hormonu, poslala na sono prsou protože léky co mi paní doktorka ordinovala byly na ovulaci a zároven na zabití ovulace a taky rakovinno tvorné pro prsa… Těhotná prozatím podle nového pana doktora nejsem. Ale jsem plně připravená otěhotnět
dokonce mě k tomu nastimuloval a udělal kalendář kdy je nej mít sex… Takže proto teď tu nesedím věnuji se muži, dětem a snad už vše klapne… No ale máme slíbené že když to neklapne dělá se okamžitě spermiogram u Radka
takže takhle u mě… Tak že o5 snažilka
Teeeda Evi, nestačím zírat!! Tak doktorka tě nejenom udržovala v tom, že jsi nejspíš těhu, ale ještě tě málem odrovnala všema těma práškama
to je síla!
Ale hlavně že už máš nového dr. Který vypadá ti pomůže a ne uškodí… Tak držím palce moc moc
ať už to konečně vyjde
A občas dej o sobě věděť
Joo a během týdne ti pošlu co jsem slíbíla ![]()
@brufikova já dobrý
Teoreticky jsem dnes 5DPO jestli to klaplo… A ty tvoje ovu testy
Tak ted kazdej den
![]()
@MarťankaP ani nemluv:-P hnus a já pořád říkala že mi moje doktorka nesedí a že semnou dělá hokusy pokusy dokonce jeden preparát co mi dala jsem mohla mít i vícečetné těhu… Ale dle nového doktora jsem zcela v pořádku… A říkal sám pokud tenhle měsíc neotěhotníte že je problém na Radkové straně… Ale jsem ráda že konečně někdo semnou mluvil na rovinu. Ještě dnes a zítra sex z povinnosti
kéž by to byl ten chtěný sex kdy jsme po sobě tolik toužili. Marti ale kdyby jsi viděla jaké mám pořád nálady…
a jak jsem včera Radkovi brečela a dokonce jsem se ho ptala jestli s nějakou někdy zkoušel o dítě… Jsem mu řekla že ho po zdravotní stránce neznám… Normálně jsem pěkně hnusně protivná
Co ty jak na tom jsi? Jak ti je? Co nálady?
@MarťankaP píše:
@brufikova já dobrýTeoreticky jsem dnes 5DPO jestli to klaplo… A ty tvoje ovu testy
Tak ted kazdej den
![]()
já o těch ovu testech tady na emiminu četla dokonce včera že jsou podobně citlivé i na těhotenství
tak nevím… Ale přijde mi abych už skoro 8 den ovulovala ![]()
@brufikova no říká se že když máš ovu tak může být duch na TT a když jsi v tom tak zas ovu test může dělat čárky
já jsem celkem v poho, ale co se mi stalo to je věc
Asi si hodně lidí teďka řekně že jsem magor
4.1 byla ovu a mě normálně po snažení
přepadl šílenej pocit, že to vyšlo
![]()
@MarťankaP fakt jo? to je hodně dobrý:) já mám zas depku že ten můj je neplodný:-( totální nejistota
@brufikova píše:
@MarťankaP fakt jo? to je hodně dobrý:) já mám zas depku že ten můj je neplodný:-( totální nejistota neboj dobře to dopadne!![]()
@Emma2507 píše:
Ahoj holky dnešní test[/citace něco tam vidím
@brufikova píše:
@MarťankaP zmátla mě jedna comi dělala karty
Co ti řekla?
ŽE otěhotním ale prý u Radka vidí problém:-( a tím jsem si vsugerovala to jak jsem protivná:-(
@brufikova píše: ŽE otěhotním ale prý u Radka vidí problém:-( a tím jsem si vsugerovala to jak jsem protivná:-(
No vidíš, to si přece odporuje, kdyby byl u něj problém tak jen tak neotěhotníš…uvidíš že to bude dobrý ![]()
@brufikova navíc doktorka ti taky řekla 5% a novej doktor mluví jinak.. Musíš myslet pozitivně ![]()