Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brufikova tak to je fajn…tak drzim pesticky…
My se snazili od 112013 blaznila jsem dva roky…vsechny vysetreni…malem to stalo i nas vztah touha po mimcu…od srpna sem rekla ze koncim a mimi nechci…a ted premyslim, zda se do toho zas pustit…
@trdlina no u nás už to taky málem stálo vztah a to řešíme jen chvilinku
jsem děsně náladová vznětlivá a mám jedovaté připomínky… Trdli a brala jsinějaké hormony apod pro podporu těhu? Podstoupili jste třeba spermiogram apod…???
@brufikova no na me tlacil ze zacatku spis muz…chtel hrozne smermio uz po 3mesicich snazeni…dopadl mu na vybornou, takze pak zacal videt problem u me..jenze driv jak po roce snazeni ti zadne hormony nedaji a tak rok jsem zkousela vsechno mozne prirodni..cajiky…kapky…mereni ovu..testy ovu…pak po roce jsem dostala clostik…ten zabral az moc mela jserm locit ze mi prasnou vajecniky jak sem je mela narvane…ale bez vysledku..pak jsme sli i do car…podstoupili dalsi vysetreni vse v poradku…dvakrat jsme bylinna iui bez vysledku a dalsi uz jsem podstoupit nechtela dokud nebudu vedet, ze mam pruchodne vejcovody pac jsem si rikala, ze to neni mozne…s? a jsem na laparku a opet vse v relativnim poradku…akorad nas vztah uz v poradku nebyl…takze sme se na to vykaslali…nasli si k sobe po par mesici zas cestu..a ted premyslim, zda se do toho zas pustit…docela se toho vseho bojim…
@trdlina tak to vypusťte a spěte spolu nechráněně
a uvidíš to vyjde. Miminko ví kdy si k vám cestu najít třeba tohle čím jste si prošli byla nějaká vaše zkoužka.
@brufikova jj to si taky rikam…ale nevim, zda to mas i ty..ale obavam se toho, ze ve chvili, kdy opet prestanem chranit budu mit neustale pocit, ze uz jsem tehotna…zacnu se zas hlidat a hrozne pozorovat:) ale budu muset to zkusit…
@trdlina hele já už jsem taky totálně zmagořená z toho čekání zkoušení… Určitě sis výš všimla
začínám podezírat Radka že problém je v něm ![]()
Já se třeba podezírám že jsem v tom, ale že bych se hlídala to ani ne… Právě v tom se nechovám, vlastně funguji tak jako každý den u jediného u čeho se seknu a nechám to na Radkovi je mytí oken a sušení prádla do výšky
ale je pravda že zas do Radka jsem začla cpát zdravou výživu aniž by to poznal ![]()
@brufikova no tak to je asi normalni bruhem u snazeni…kazdopadne prestanu dbat ted na ochranu a uvidim snad me to zas moc nepohlti…ono si to mimco k nam cestu najde v ten spravny cas…uvidis:)
@brufikova píše:tak mozna odpo zajdu do lekarny, jeste uvidim
@MarťankaP od maxe je cca za 35 kč…pepino mi nějak nesedí ale zkoušela jsem od něj pouze těhu test…
@trdlina píše:
@brufikova no tak to je asi normalni bruhem u snazeni…kazdopadne prestanu dbat ted na ochranu a uvidim snad me to zas moc nepohlti…ono si to mimco k nam cestu najde v ten spravny cas…uvidis:)
U nás taky si cestu najde
s hecu jsem si vytáhla karty a zkusila je na sebe
no uvidíme ![]()
@MarťankaP píše:
tak mozna odpo zajdu do lekarny, jeste uvidim
Tak děj vědět ![]()
Jsem po ovu..podbřišek i prsa bolí, tak uvidím..všem drzžím palce ![]()