Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarťankaP nechceš si koupit taky ovu test udělat si ho a co ti vyjde? třeba jsme na tom obě stejně že už jsme ![]()
@brufikova píše:
@MarťankaP nechceš si koupit taky ovu test udělat si ho a co ti vyjde? třeba jsme na tom obě stejně že už jsme
Myslíš že ovu test by mi to ukázal dřív než těhu?
@MarťankaP právě uvažuji nad citlivostí obou testu a zajimalo by mě jak to ukáže tobě která už těhu jsi
@brufikova píše:neblázni ja beztak nebudu a kdyby tak ještě asi ani neproběhlo uhnízdění
@MarťankaP právě uvažuji nad citlivostí obou testu a zajimalo by mě jak to ukáže tobě která už těhu jsi
To máš ovulku podobně jako já. Já ti říkám že my dvě budeme stejně těhotná. Rozjela jsem diskuzi na ty ovulační testy ![]()
@brufikova píše:
To máš ovulku podobně jako já. Já ti říkám že my dvě budeme stejně těhotná. Rozjela jsem diskuzi na ty ovulační testy[/ tak mozna pro ne odpo skocim
@MarťankaP normálně z Maxe
dnes už mi došly ale v pondělí si půjdu ještě kkoupit. Za týhle jsem dala asi to co za těhu test. Těch ovu testu v krabičce je cca 7
@brufikova píše:
@MarťankaP normálně z Maxednes už mi došly ale v pondělí si půjdu ještě kkoupit. Za týhle jsem dala asi to co za těhu test. Těch ovu testu v krabičce je cca píše: Více
Tak to je super ja mela jednou od pepina za 96,– ![]()
@MarťankaP od maxe je cca za 35 kč…pepino mi nějak nesedí ale zkoušela jsem od něj pouze těhu test…