Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
přítelem bychom chtěli mimi ![]()
kdyžtak se omlouvám, zda to bude znít divně, ale chtěla bych znát váš názor (snažím se moc nepozorovat). Ale teď je to cca týden od ovulace (to mě hodně bolel pravý podbřišek). Teď mě od včera hodně bolí levý( ten jsem necítila hodně dlouho) nevíte co by to mohlo být?
S přítelem bychom mimi chtěli ![]()
@Peťka P První známky těhu bývá bolest v podbřišku a prsou
Třeba se zadařilo
![]()
No kéžby
…uvidíme ale, jen mi je hodně divné, že při ovulaci bolelo a bolívá jen napravo, a teď (dnes) bolí nalevo..jak kdyby mě tam dloubali. ![]()
Ahoj holky. V říjnu sem prodělala samovolný potrat po vytouženem miminku teď se snažíme znovu kdy po potratu můžu znovu otehotnet? Moc bysme s přítelem to miminko chtěli.
Holky vím že to nic neznamená když neměřím hned ráno a pravidelně, ale teď jsem zkusila a 37,5 ![]()
@Peťka P píše:
No kéžby…uvidíme ale, jen mi je hodně divné, že při ovulaci bolelo a bolívá jen napravo, a teď (dnes) bolí nalevo..jak kdyby mě tam dloubali.
Já jsem teoreticky 5DPO a celej den mě bolí břicho jak při ms, ale je to slabší…
@Kikii18 No klidně hned
Tak doufejte..já taky v říjnu samovolný potrat a zkoušíme znovu ![]()
@Biba2009 U nás to samé. Akorát my měly v říjnu potrat ve 21tt ![]()
Snad to bude zase dobrý a zadari se. Včera byla ovulace a tuleni
Nezoufat a stále věřit
@Kikii18 píše:
Ahoj holky. V říjnu sem prodělala samovolný potrat po vytouženem miminku teď se snažíme znovu kdy po potratu můžu znovu otehotnet? Moc bysme s přítelem to miminko chtěli.
Moje sestra otěhotněla 1.5 měsíce po revizi ![]()