Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
10.1.16 16:11

@Bobby Opravdu? A jak prosim Tě, máš s tím zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
10.1.16 16:11

@brufikova tak na testu byl duch, ne moc silnej ale vidět byl pěkně :mrgreen: :mrgreen: Ale jen chvilku 8o po uschnutí zmizel do pryč :nevim: Tak pár dní počkám a uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
10.1.16 16:12

Ahoj holky jak to jde? MS mám dostat koncem měsíce, ale už tak třetí den cítím v podbříšku píchání, a celkově se cítím nějak jinak. Snažíme se od půlky prosince a poslední MS mi skončila 5.1., ale byla o 2dny kratší. Tak nevím jestli bych to tak rychle bylo cítit. Myslíte, že má cenu testovat se příští týden? Mohlo by to něco ukázat? MS mám dostat až tak 30.1. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
10.1.16 16:19
@Ivulka88 píše:
Ahoj holky jak to jde? MS mám dostat koncem měsíce, ale už tak třetí den cítím v podbříšku píchání, a celkově se cítím nějak jinak. Snažíme se od půlky prosince a poslední MS mi skončila 5.1., ale byla o 2dny kratší. Tak nevím jestli bych to tak rychle bylo cítit. Myslíte, že má cenu testovat se příští týden? Mohlo by to něco ukázat? MS mám dostat až tak 30.1. :think:
já mám mít ms 28. A dnes test nic
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
10.1.16 16:24

@Ivulka88 za mě bych ale klidně příští týden zkusila, já totiž nevydržím až do termínu ms :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
10.1.16 16:29
@MarťankaP píše:
@Ivulka88 za mě bych ale klidně příští týden zkusila, já totiž nevydržím až do termínu ms :mrgreen:

No právě jsem zvědavá baba, musím to zkusit co kdyby se tam něco ukázalo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
10.1.16 16:37

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
10.1.16 16:42
@brufikova píše:
@Bobby Opravdu? A jak prosim Tě, máš s tím zkušenosti?

no teď si to studuju-kdysi dávno jsem měřila a pokud se nezadaří, tak od příštího cyklu měřím znova…hnízdění se projeví jednorázovým snížením teploty cca mezi 6-12dpo..pak zůstávají teploty stále vysoké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.1.16 16:52

@Bobby Já jsem cca 10 den od clostiku a cca 16dc plus minus musela bych kouknout… Měla jsem cca asi dva krát vysokou bazalku a dvakrát úplně klesla pak se chvíli držela ve stejných stupní… a teď cca 2 den 37,2… Minulou středu jsem byla na utz a doktor řekl že možná ovulují ale nej pozdějí dokonce víkendu plodné dny mi končí. Právě chci dnes na to ještě pro sichr skočit ale uvažuji jestli už nejsem po ovu…Nevím jak se toho dopídit… A od minulého týdne jsem si dělala ovu testíky a docela pěkné dálnice celou dobu… Mám těch testíku cca 5-6…A kde si to studuješ ten graf? Jsou někde nějaké obrázky že bych si to moje poměřila? Pošli mi když tak odkaz prosím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
10.1.16 16:58

@brufikova mám ms kalendář na womenzone a mám appku v telefonu- a tam když si zadáš teploty den po dni tak ti vyznačí ovu…já beru místo clostilu fytosoju (clostil mi nesedí) a ovu jsem měla až 20dc :zed: :zed: a minulý cyklus 14dc…zatím teda jen ověřeno těma testama..no ale nemám pocit že by se zadařilo tak začnu zase měřit..i když to bude horší měřit ve stejný čas :nevim: a když jsi byla na utz kolik mm měl folikul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.1.16 17:02

@Bobby na levém vaječníku jsem měla cca 3 malé folikly, ale na pravý mi řekl že je krásně nachystaný pro oplodnění a těhotenství, říkal mi že nám dává 99% tento i kdyby jsme se milovali obden dokonce víkendu… Na tom pravém jsem měla 3 malé a 4 velké… Řekl ať už neberu utrogestan a když jsem se ho ptala na píchnuti pregnylu, tak mi řekl že jsem tak pěkně nastavená že do mě šprtat nebude…Tak nevím no… :nevim: :nevim: co myslíš máš s tím zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
10.1.16 17:05

@brufikova tak pokud tam byl dominantní folikul, tak ovu nejspíš proběhla poslední den nízkých teplot..a ovu test už máš negativní? já měla tento cyklus dokonce 3 dny pozitivních testů, ale čtvrtý už byl negativ, tak měla ovu probíhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.1.16 17:08

@Bobby Já mám celou dobu ty ovu testy dvě růžovo fialové čárečky…A tu aplikaci co máš ta ti řekne co a jak? Ovulaci i to uhnizďování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
10.1.16 17:10

@brufikova ta appka řekne jen ovu… no většina ženských má na ovu testu // celý cyklus…ale pozitivní je jenom když jsou obě // stejně silné, nebo ta testovací silnější než kontrolní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
10.1.16 17:13

Tohle jsou moje testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie