Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brufikova pročitam zdejší diskuze a píšou že tak 2-3 den po ovulaci a nevysazovat..vysadit v případě že v den ms nebude pozitivni test.
@brufikova píše:
@Bobby tak podle womenzone co jsi poslala a vyplnění grafu dnes mi plodné dny končítak by mě teda zajímalo zda to opravdu funguje budu v tom grafu dal pokračovat…
A dle womenzone jsem 18DC tak se to docela shoduje s tím mým kalendářovým
Tak uvidis ![]()
Holky kdy
by ovu přišla za dva dny tak by to bylo super protože manžel je doma ☺☺ a zítra možná taky
Dneska už taky proběhlo mazlenicko
A ja mam očekávat ms taky kolem 30.1.
@ClauAlex píše:
Holky kdy
by ovu přišla za dva dny tak by to bylo super protože manžel je doma ☺☺ a zítra možná takyDneska už taky proběhlo mazlenicko
A ja mam očekávat ms taky kolem 30.1.
Držím palčáky
U mě má být ms 19. před tím jsem to blbě napsala
![]()
Ahoj holky ráno budu volat na gynekologii… a chtěla jsem se zeptat nevíte co to může být když mám do oranžova moč? nic nebolí nezapáchá a nesvědí a něco mi teče z levé bradavky
@Emma2507 píše:
Ahoj holky ráno budu volat na gynekologii… a chtěla jsem se zeptat nevíte co to může být když mám do oranžova moč? nic nebolí nezapáchá a nesvědí a něco mi teče z levé bradavky
Tak to ![]()
@MarťankaP nene jen při zmáčknutí ale to jsem se jen podrbala a už jsem to měla na ruce
@Emma2507 píše:
@MarťankaP nene jen při zmáčknutí ale to jsem se jen podrbala a už jsem to měla na ruce
tak to jsem měla min měsíc, když už týden meškala MS a někde jsem četla že před MS je to normální
s tou močí neporadím, to nevím
Ale ms jsem jako by měl ale slabou… a mám takový divný tlak v podbříšku
@MarťankaP
@Emma2507 píše:ajo to už jsi psala že byla slabá, tak třeba z toho bude těhu… Test jsi další nezkoušela?
Ale ms jsem jako by měl ale slabou… a mám takový divný tlak v podbříšku@MarťankaP
@MarťankaP nn zapomněla jsem dnes koupit ale ráno si zavolám na gyndu že potřebuji vzít co nejdříve třeba mě hned vezme
@Emma2507 píše:
@MarťankaP nn zapomněla jsem dnes koupit ale ráno si zavolám na gyndu že potřebuji vzít co nejdříve třeba mě hned vezme
Jj a kdyby ne tak zaběhni pro test
a dej vědět..snad to dobře dopadne
joo a nebo můžeš na krev jako samoplátce (cca 200,–) a máš klid. Mě s týdenním zpoždením, negativníma testama a nervama v kýblu objednali až za měsíc a půl.. ![]()
Me dneska boli podbrisek jako kdybych to mela dostat, ja chci aby to tenhle mesic vyslo! pokud ne tak jsem se rozhodla ze od unora zacnu brat zase antikoncepci a dam tomu vsemu cas, pokud to tak ma byt tak otehotnim pokud ne tak ne
@brufikova nechces se mi kouknout do karet? :-p