Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
145
10.1.16 19:26

@brufikova pročitam zdejší diskuze a píšou že tak 2-3 den po ovulaci a nevysazovat..vysadit v případě že v den ms nebude pozitivni test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
10.1.16 19:30
@brufikova píše:
@Bobby tak podle womenzone co jsi poslala a vyplnění grafu dnes mi plodné dny končí :-) tak by mě teda zajímalo zda to opravdu funguje budu v tom grafu dal pokračovat… :-D A dle womenzone jsem 18DC tak se to docela shoduje s tím mým kalendářovým :-D

Tak uvidis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
10.1.16 19:45

Holky kdy
by ovu přišla za dva dny tak by to bylo super protože manžel je doma ☺☺ a zítra možná taky :srdce: Dneska už taky proběhlo mazlenicko :srdce: A ja mam očekávat ms taky kolem 30.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
10.1.16 19:50
@ClauAlex píše:
Holky kdy
by ovu přišla za dva dny tak by to bylo super protože manžel je doma ☺☺ a zítra možná taky :srdce: Dneska už taky proběhlo mazlenicko :srdce: A ja mam očekávat ms taky kolem 30.1.

Držím palčáky :hug: :srdce: U mě má být ms 19. před tím jsem to blbě napsala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikii18
10.1.16 20:45

@tapinka1 ano je ale snad to už vyjde a bude vše v pohodě

• Citovat
  • Upravit
111
10.1.16 21:01

Ahoj holky ráno budu volat na gynekologii… a chtěla jsem se zeptat nevíte co to může být když mám do oranžova moč? nic nebolí nezapáchá a nesvědí a něco mi teče z levé bradavky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
10.1.16 21:04
@Emma2507 píše:
Ahoj holky ráno budu volat na gynekologii… a chtěla jsem se zeptat nevíte co to může být když mám do oranžova moč? nic nebolí nezapáchá a nesvědí a něco mi teče z levé bradavky

Tak to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
10.1.16 21:05

@Emma2507 teče to hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.1.16 21:06

@MarťankaP nene jen při zmáčknutí ale to jsem se jen podrbala a už jsem to měla na ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
10.1.16 21:10
@Emma2507 píše:
@MarťankaP nene jen při zmáčknutí ale to jsem se jen podrbala a už jsem to měla na ruce

tak to jsem měla min měsíc, když už týden meškala MS a někde jsem četla že před MS je to normální :nevim: s tou močí neporadím, to nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.1.16 21:11

Ale ms jsem jako by měl ale slabou… a mám takový divný tlak v podbříšku :( @MarťankaP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
10.1.16 21:14
@Emma2507 píše:
Ale ms jsem jako by měl ale slabou… a mám takový divný tlak v podbříšku :( @MarťankaP
ajo to už jsi psala že byla slabá, tak třeba z toho bude těhu… Test jsi další nezkoušela?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.1.16 21:16

@MarťankaP nn zapomněla jsem dnes koupit ale ráno si zavolám na gyndu že potřebuji vzít co nejdříve třeba mě hned vezme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
10.1.16 21:21
@Emma2507 píše:
@MarťankaP nn zapomněla jsem dnes koupit ale ráno si zavolám na gyndu že potřebuji vzít co nejdříve třeba mě hned vezme

Jj a kdyby ne tak zaběhni pro test ;) a dej vědět..snad to dobře dopadne ;) joo a nebo můžeš na krev jako samoplátce (cca 200,–) a máš klid. Mě s týdenním zpoždením, negativníma testama a nervama v kýblu objednali až za měsíc a půl.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
10.1.16 21:21

Me dneska boli podbrisek jako kdybych to mela dostat, ja chci aby to tenhle mesic vyslo! pokud ne tak jsem se rozhodla ze od unora zacnu brat zase antikoncepci a dam tomu vsemu cas, pokud to tak ma byt tak otehotnim pokud ne tak ne :-) @brufikova nechces se mi kouknout do karet? :-p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí