Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
10.1.16 08:42

Dobré ránko ženy, tak co jak jste se vyspali? Já dle veškerých předpokladů mám poslední den ovulace :-) Tak teď budu cca 14 dní čekat zda mrcha přijde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
10.1.16 11:07

@brufikova umis vykládat karty jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.1.16 11:09
@trdlina píše:
@brufikova umis vykládat karty jo?

Přesně tak umím :-) ale budu si dávat nějaký čas pauzu… Poslední dny mě to docela už unavuje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
10.1.16 11:45

@brufikova :mavam: Tak jak je dneska? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikii18
10.1.16 12:02

@tapinka1 no já právě byla nemocná doktorka to věděla že sem těhotná a napsala mi antibiotika tak ňák nevím příčinu mého potratu ale myslím si že ty antibiotika

• Citovat
  • Upravit
536
10.1.16 12:13

@Kikii18 Kiki pokud jsi byla na začátku příčinou mohlo být cokoliv ne jen antibiotika… Doma už mám dvě holky a přišla jsem k nim otřením a u nich jsem se neomezovala a ani jsem u nich nevěděla že je čekám a opravdu jsem se neomezovala. Dnes si říkám kéž by otřením šlo i to třetí…
@MarťankaP Dnes je mi líp jen to čekání těch cca 12 dní zda mrcha dojde a nebo to vyšlo :-D Včera jsem zkoušela karty a vyšla mi na půlku února zpráva o těhotenství tak věřím že kartičky měly pravdu :-D a co ty beruško jak se cítíš? :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
10.1.16 12:18

@brufikova joo já dobrý teď jsem se pěkně nacpala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Do mrchy mám jestě osm dní tak nevím kdy zkusit test.. Ráno jsem šla do obchodu a sousedka měla na chodbě koš, to ti byl smrad, že jsem se málem :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.1.16 12:23

@MarťankaP hele my máme trochu podobně cyklus všímáš? :-D Já cca 12 dní čas :-D :dance: :dance: uvažuji zda si pomoci utrogestanem :-) ale pro sichr ještě dnes skočím do postele s miláčkem kdybych náhodou měla ještě plodné dny, i když už jsem asi po nich:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikii18
10.1.16 12:27

@brufikova ano já vím ale bylo to těžké tolik sme to mimi chtěli a teď no snad to vyjde. Já na revizi nesla dr mi řekl že nemusím jak sem šla na kontrolu řekl že je vše v pořádku že po druhé MS to mužem zkoušet tak sem zvědavá

• Citovat
  • Upravit
800
10.1.16 12:29
@brufikova píše:
@MarťankaP hele my máme trochu podobně cyklus všímáš? :-D Já cca 12 dní čas :-D :dance: :dance: uvažuji zda si pomoci utrogestanem :-) ale pro sichr ještě dnes skočím do postele s miláčkem kdybych náhodou měla ještě plodné dny, i když už jsem asi po nich:-D

Jojo :-) :-) teď jsem zase jen tak zkusila bazálku a 37,4 ale stejně nevím co to znamená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.1.16 12:31

@MarťankaP Beruško mě bazálka klesla dnes… A někde jsem četla pokud bazalka klesne tak už po ovulce jsi. A dokonce i podle čípku zjistíš jak na tom jsi… Já už zkouším a pročítám kde co :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.1.16 12:33

@Kikii18 hele nevěš hlavu :-) miminko ví kdy má k Vám přijít to asi tak jako u nás :-)jak dlouho zkoušíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
10.1.16 12:37
@brufikova píše:
@MarťankaP Beruško mě bazálka klesla dnes… A někde jsem četla pokud bazalka klesne tak už po ovulce jsi. A dokonce i podle čípku zjistíš jak na tom jsi… Já už zkouším a pročítám kde co :-D

Já zase četla že když bazálka klesne tak je právě den ovulace a pak zas stoupne a když je těhu tak se drží nahoře min 18 dní od ovu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikii18
10.1.16 12:38

@bufikova při prvním to bylo půl roku a teď teprve měsíc protože sem mohla až po druhé MS

• Citovat
  • Upravit
536
10.1.16 12:49

@Kikii18 Kikinko buď trpělivá uvidíš to půjde :-) držím ti pěsti pro štěsti :-) a taky aby jsi co nejdříve napsala že máš dvě čárečky!!! Moc ti to přeji tak jako ostatním holkam!!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: @MarťankaP já už ani nevím jsem v tom už tak zmatená že ani nevím:-( já budu ještě se hlídat do konce ledna… a pak už to nechávám v rukou boží děsně mě to ničí to čekání:-( a přemýšlení co a jak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí