Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ránko ženy, tak co jak jste se vyspali? Já dle veškerých předpokladů mám poslední den ovulace
Tak teď budu cca 14 dní čekat zda mrcha přijde ![]()
@trdlina píše:
@brufikova umis vykládat karty jo?
Přesně tak umím
ale budu si dávat nějaký čas pauzu… Poslední dny mě to docela už unavuje ![]()
@tapinka1 no já právě byla nemocná doktorka to věděla že sem těhotná a napsala mi antibiotika tak ňák nevím příčinu mého potratu ale myslím si že ty antibiotika
@Kikii18 Kiki pokud jsi byla na začátku příčinou mohlo být cokoliv ne jen antibiotika… Doma už mám dvě holky a přišla jsem k nim otřením a u nich jsem se neomezovala a ani jsem u nich nevěděla že je čekám a opravdu jsem se neomezovala. Dnes si říkám kéž by otřením šlo i to třetí…
@MarťankaP Dnes je mi líp jen to čekání těch cca 12 dní zda mrcha dojde a nebo to vyšlo
Včera jsem zkoušela karty a vyšla mi na půlku února zpráva o těhotenství tak věřím že kartičky měly pravdu
a co ty beruško jak se cítíš?
![]()
@brufikova joo já dobrý teď jsem se pěkně nacpala
Do mrchy mám jestě osm dní tak nevím kdy zkusit test.. Ráno jsem šla do obchodu a sousedka měla na chodbě koš, to ti byl smrad, že jsem se málem
![]()
@MarťankaP hele my máme trochu podobně cyklus všímáš?
Já cca 12 dní čas
uvažuji zda si pomoci utrogestanem
ale pro sichr ještě dnes skočím do postele s miláčkem kdybych náhodou měla ještě plodné dny, i když už jsem asi po nich:-D
@brufikova ano já vím ale bylo to těžké tolik sme to mimi chtěli a teď no snad to vyjde. Já na revizi nesla dr mi řekl že nemusím jak sem šla na kontrolu řekl že je vše v pořádku že po druhé MS to mužem zkoušet tak sem zvědavá
@brufikova píše:
@MarťankaP hele my máme trochu podobně cyklus všímáš?Já cca 12 dní čas
![]()
![]()
uvažuji zda si pomoci utrogestanem
ale pro sichr ještě dnes skočím do postele s miláčkem kdybych náhodou měla ještě plodné dny, i když už jsem asi po nich:-D
Jojo
teď jsem zase jen tak zkusila bazálku a 37,4 ale stejně nevím co to znamená ![]()
@MarťankaP Beruško mě bazálka klesla dnes… A někde jsem četla pokud bazalka klesne tak už po ovulce jsi. A dokonce i podle čípku zjistíš jak na tom jsi… Já už zkouším a pročítám kde co ![]()
@Kikii18 hele nevěš hlavu
miminko ví kdy má k Vám přijít to asi tak jako u nás
jak dlouho zkoušíte?
@brufikova píše:
@MarťankaP Beruško mě bazálka klesla dnes… A někde jsem četla pokud bazalka klesne tak už po ovulce jsi. A dokonce i podle čípku zjistíš jak na tom jsi… Já už zkouším a pročítám kde co
Já zase četla že když bazálka klesne tak je právě den ovulace a pak zas stoupne a když je těhu tak se drží nahoře min 18 dní od ovu ![]()
@bufikova při prvním to bylo půl roku a teď teprve měsíc protože sem mohla až po druhé MS
@Kikii18 Kikinko buď trpělivá uvidíš to půjde
držím ti pěsti pro štěsti
a taky aby jsi co nejdříve napsala že máš dvě čárečky!!! Moc ti to přeji tak jako ostatním holkam!!!
@MarťankaP já už ani nevím jsem v tom už tak zmatená že ani nevím:-( já budu ještě se hlídat do konce ledna… a pak už to nechávám v rukou boží děsně mě to ničí to čekání:-( a přemýšlení co a jak ![]()