Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ClauAlex píše: @MartankaP dnes je to jinej test ale ve skutečnosti to jde vidět lépe no uvidíme snažit se budeme dal ☺
jsem zvědavá jak to dopadne
Dva tři dny a budou krásný // určo
Mě dneska pobolívá břicho jak na ms ale slabějš
Zlato na to ze už mi tohle ukázal třetí test možná na tom něco bude ale nechci to zakřiknout bojím se
@MarťankaP píše:Díky
Jeé já taky dnes 5DPO tak vítej u nás
@Gloaming píše:
Merite si tu nektera BT?
Zatím ne. Jen ovu testy…ale pokud se nezadaří, tak od příštího cyklu se o to pokusím..
@ClauAlex píše:
Zlato na to ze už mi tohle ukázal třetí test možná na tom něco bude ale nechci to zakřiknout bojím se
Taky si myslím ![]()
@MarťankaP tak treba se ti v brisku neco „deje“ a za par dni najdes na testu //. ![]()
Ja jsem dneska +-4 DPO a picha me porad na prave strane. Ale u me je tezko rict, jak je to s ovulaci. Pri prvnim jsem mela anovulacni cykly a bez injekce jsem nemela MS. Ted MS sice mam, ale cykly mam od 28-35 dni. Takze tezko rict. Ale tenhle mesic bych rekla, ze ovulace byla nekdy na zacatku tohoto tydne. Uvidime za tyden. To nas tu ceka MS asi vic, co jsem tak vycetla, ze? Tak tfuj, tfuj, tfuj. ![]()
@Gloaming píše:
@MarťankaP tak treba se ti v brisku neco „deje“ a za par dni najdes na testu //.
Ja jsem dneska +-4 DPO a picha me porad na prave strane. Ale u me je tezko rict, jak je to s ovulaci. Pri prvnim jsem mela anovulacni cykly a bez injekce jsem nemela MS. Ted MS sice mam, ale cykly mam od 28-35 dni. Takze tezko rict. Ale tenhle mesic bych rekla, ze ovulace byla nekdy na zacatku tohoto tydne. Uvidime za tyden. To nas tu ceka MS asi vic, co jsem tak vycetla, ze? Tak tfuj, tfuj, tfuj.
To jo už je nás aspoň pět
kéž by nás všechny konečně čekaly // ![]()
@MarťankaP pred 4 lety jsem byla v podobne skupince a v unoru jsme skoro vsechny nasly postupne //. Bylo to hrozne vtipny, jak nam to vyslo. Tak treba se nam to i tady podari. ![]()
@MarťankaP No cca 3-4 dny. Jsem utahaná. Po min. těhu jsem taky poznala, že se povedlo..Ale otázka je, jak to bude dál..
@Gloaming píše:
@MarťankaP pred 4 lety jsem byla v podobne skupince a v unoru jsme skoro vsechny nasly postupne //. Bylo to hrozne vtipny, jak nam to vyslo. Tak treba se nam to i tady podari.
To by bylo
![]()
@Biba2009 píše:
@MarťankaP No cca 3-4 dny. Jsem utahaná. Po min. těhu jsem taky poznala, že se povedlo..Ale otázka je, jak to bude dál..
To je fakt, já jsem 5tý den.. Únava už dva dny a dneska mě bolí v podbříšku tak uvidíme ![]()
@ClauAlex píše: @MartankaP uvidíš ze se to tentokrát povedlo
Doufám
Zrovna přemýšlím kdy vlítnu na první test
![]()
@MarťankaP Tak uvidíme..ale už to tak nehrotím jako v tom září. Nechávám to být..radši.