Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brufikova píše:
Holky Radek bude večer v práci tak se každé z vás na to tehu kouknu a necham zprávu..
Budu mít pres den srumec
Kdybys mela cas a chut mrkla bys i na me prosim?
@Bobby vysvětlí nu prosím ještě polopaticky ty křivky ovu od zahnízdění. Jsem magor no
zeptam se i 20 krar ![]()
@brufikova píše:
@Bobby vysvětlí nu prosím ještě polopaticky ty křivky ovu od zahnízdění. Jsem magor no![]()
zeptam se i 20 krar
Tak od ovu mas teploty vyssi.. Jednodenni vyraznejsi pokles teploty muze znacit zahnizdeni..pokud je teplota stale vysoka a dele nez 18 dni je pravdepodobne tehu. Po dalsim poklesu cca za 14 dni od ovu prichazi ms
@Bobby píše:
Tak od ovu mas teploty vyssi.. Jednodenni vyraznejsi pokles teploty muze znacit zahnizdeni..pokud je teplota stale vysoka a dele nez 18 dni je pravdepodobne tehu. Po dalsim poklesu cca za 14 dni od ovu prichazi ms
Děkuji ![]()
@Bobby teď studuji ten graf co jsem si vyměnila na womenzone a jiné grafy… A ten je můj kolisavý stejnějako na mamince cz… Takže si myslím že jsem po ovulce minimálně 3 dny…tak uvidíme… Minulý měsíc můj graf neměl skoro žádné křivky možná 2 krát zvýšená a jinak nic… Teď to máým pěkné i když se v tom prd vyznám… Včera mě chlap seřval že to opravdu moc prožívám, a já mu brečela že chci mít jistotu že to miminko budeme mít
jsem děsně plačtivá ![]()
@Bobby co myslíš? Koukej můj graf…
jsem s toho magor prostě…
@Bobby Právě že jo… tak čumím že je to skákačka… a koukni cca tam před ovulkou… uvažuji zda mi paseku nenasekal clostik…:-( ale koukala jsem na více grafu a pár jsem jich našla podobných… Uvažuji zda si nepomoci utrogestanem a cyklus si zkrátit nebo podpořit i když mudr mi říkal ať neberu nic. Že clostíkem jsem pěkně nakoplá. Tak nevím…
Ahoj
holky☺ ja proste tomu věřím ze to vyjde vsem..dneska na me manžel nezvetsely se ti prsa?
ted si dělám ovu test tak pak poslu foto
@ClauAlex Ahoj určitě pošli
My měly včera nádhernou milovačku s mužíkem… A povím Ti po dlouhé době něco překrásného
Až jsem ho v posteli seřvala že má po dlouhé době výdrž
Já jsem normálně holky divná
a teď si dávám kávu a pálí mě z ní žáhá a natahuje
![]()