Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1755
10.1.16 22:00

@MarťankaP ze to sem vubec psala vid :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.1.16 22:38

Holky začala jsem spinit co to je sakra nemám radši zajet na pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
10.1.16 23:07

@Emma2507 ahoj prosimte jen mi řekni jak na tim jsi ted nevím jestli meškáš nebo ms ma přijít nebo jestli jsi tehu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.1.16 23:11

@ClauAlex ms měla přijít 2.1 a však nedorazila 3.1 jsem začla špinit večer s přítelem jsme se tulili a 4.1 jsem začla krvácet ale slabě a 8.1 konec a dnes před chvilkou výtok :( a na testu slabě poz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
10.1.16 23:21

To ti asi moc neporadím nejsem doktor tak to nech do rana a uvidíš pokud to bude horsi tak tam sjed at mas klid s jistotu na čem jsi ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
10.1.16 23:24

@ClauAlex ju ju a zase nic… jdu si lehnout a ráno si zavolám tak jako tak dobrou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
11.1.16 05:39
@ClauAlex píše:
@MarťankaP ze to sem vubec psala vid :-D

Jojojo :mrgreen: Teď budou chtit všechny holky vědět jak na tom jsou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4250
11.1.16 05:43

Dobre ranko holky. Vy jste se teda rozepsaly. 8o
Ja si BT merim, ale delam na smeny, takze kdyz mam nocni, tak proste jedno mereni vynecham. Jinak podle BT se da poznat jak ovulace, tak zahnizdovani, ale i prichod MS. Vzdycky klesne teplota. Ale neni to u kazdyho stejne. Treba muj graf kdyz jsem otehotnela byl tenkrat dost zvlastni a holciny z diskuze mi rikaly, ze tehu podle grafu nebudu a pak jsem nasla //. Myslim ze ho mam i v podpisu v odkazu.
Jinak co se testovani tyce, urcite holky vydrzte alespon 3 dny pred termin MS. Testovat driv je akorat stres. Taky jsem vzdycky nedockava a za TT jsem uz utratila spoustu penez, ale kdybych mela testovat uz tyden pred MS, tak se zblaznim.
Kolikrat si rikam, proc to nejde zjistit hned po milovani, jestli to vyslo nebo ne. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4250
11.1.16 05:47

Pomalu se nam blizi terminy MS. Ja ocekavam od soboty prichod. Kez by nam tu ani jedny mrcha nedorazila.
Ale u sebe tomu moc neverim. Podle teploty jsem ovulaci mela. Dneska mi teplota klesla, tak uvidim zitra jaka bude teplota. Pokud opet vyleze nahoru, mohlo by to byt zahnizdovani. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4250
11.1.16 05:47

@Emma2507 a kdy jsi delala posledni test? Pokud bys byla tehotna, mela by ta carka silit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
11.1.16 06:16

Holky Radek bude večer v práci tak se každé z vás na to tehu kouknu a necham zprávu..
Budu mít pres den srumec :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.1.16 07:14
@Kikii18 píše:
@tapinka1 ano je ale snad to už vyjde a bude vše v pohodě

Jj to určitě a budu Ti moc moc držet palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.1.16 07:32

Holky já jsem měla ovu v pátek/sobota, čárky byly stejně silné v tyto dny. Ale tulení bylo jen čtvrtek a pátek a pak už nic, jelikož ten můj byl zničenej pořád z posilovny :roll: Jinak mě bolelo do pátku na levém vaječníku a pak to přestalo a od včera mě bolí podbřišek, že si nemůžu skoro ani sednout, někde jsem četla, že to může být tou tekutinou po prasknutí folikulu… Co si o tom myslíte? Jinak já jsem dnes 19 DC, za 8 dní má přijít mrcha, kéž by teda nepřišla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
11.1.16 08:10

@Gloaming tak když mi klesne teplota a vyhoupne se už se zahnizďuje? Mě totiž dnes pěkně teplota klesla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4250
11.1.16 08:19

@brufikova ano, tak by to melo byt. Me dneska taky klesla a jsem tak 6 DPO. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí