Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ladyjurasice píše:já jsem viděla až na druhé fotce mini ducha..
nic moc tam nevidím
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…koukám přes telefon a po zvětšení druhé fotky jsem dušíka viděla..
AHoj holky, dnes jsem nemela vubec cas
<3 ja dnes netestovala jen ovu a ovu neni zatim, vsadim se ze ji budu mit v tydnu kdyz tu pritel nebude
@Julie33 píše:
Ja mám dnes takové ovu
Tu to je jasne tulit a tulit ![]()
Dobré ráno.
Koukám, jak se tu všechny snažíte. Pročítám vaši diskuzi pravidelně. S přítelem se také snažíme o miminko. Jsem teď v čekací fázi. MS by měla dorazit kolem 16.1. Cyklus mám 28-35 dní, tak je to vždycky takové nejisté. Ale asi jako každá z vás mám vždycky radost za každý den, kdy MS nedorazí. Bohužel sněhobílý test mi radost vždycky zkazí. Jinak se snažíme tak nějak od srpna- září.
Ahojky snažilky
tak jak Vám to jde? My se snažíme cca od září 2015.. Kdy byl v říjnu samovolný potrat v 6tt. 3 měsíce jsem to nechala být a teď zkoušíme znovu. Ovulka proběhla, břicho a prsa bolí. Tak budu zase čekat a doufat. ![]()
@Emma2507 píše:
Holky tak teď jsem dělala test viz foto…
Já tam také vidím ducha
udělala bych určitě další třeba za dva dny ![]()
@Biba2009 píše:
Ahojky snažilkytak jak Vám to jde? My se snažíme cca od září 2015.. Kdy byl v říjnu samovolný potrat v 6tt. 3 měsíce jsem to nechala být a teď zkoušíme znovu. Ovulka proběhla, břicho a prsa bolí. Tak budu zase čekat a doufat.
Tak držím moc palečky a pak dej určitě vědět jak jsi dopadla ![]()
@tapinka1 Sama jsem zvědavá. Přestala jsem se nervit..neberu žadné vitamíny..jen kontryhelový čas a to se mi tu váli balení Femibionu800. Ale předtím jsem to hrotla a prd.
Ahoj holky, konečně jsem se sem urvala
Mám toho opravdu docela dost a možná je to lepší a nedřepím tady a nestresuji. Napíšu Vám teda jak na tom jsem. Změnila jsem doktorku mám nového doktora… Ten mi řekl že jsem přišla za 5 minut 12…Předešla paní doktorka do mě cpala opravdu hormony horem dolem nevěděla ani s odběru ani s utz zda jsem v tom a tím jsem psychicky byla vyčerpaná… Sami víte že jsem měla naděj že jsem… U pana doktora nového co jsem vysadil mi polovinu hormonu, poslala na sono prsou protože léky co mi paní doktorka ordinovala byly na ovulaci a zároven na zabití ovulace a taky rakovinno tvorné pro prsa… Těhotná prozatím podle nového pana doktora nejsem. Ale jsem plně připravená otěhotnět
dokonce mě k tomu nastimuloval a udělal kalendář kdy je nej mít sex… Takže proto teď tu nesedím věnuji se muži, dětem a snad už vše klapne… No ale máme slíbené že když to neklapne dělá se okamžitě spermiogram u Radka
takže takhle u mě… Tak že o5 snažilka ![]()
@ClauAlex píše:a já se vsadím, že už ovu nebudeš potřebovat
AHoj holky, dnes jsem nemela vubec cas<3 ja dnes netestovala jen ovu a ovu neni zatim, vsadim se ze ji budu mit v tydnu kdyz tu pritel nebude
@MarťankaP píše:
a já se vsadím, že už ovu nebudeš potřebovat![]()
Ahoj babo, jak se máš?
já už ovulační test testuji a zkouším cca od neděle a mám na něm pořád dvě čárky
pořád vkuse ![]()
@Emma2507 Ani tady nic nevidím.