Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ClauAlex píše:
@ladyjurasice na tom zvětšeným testu se mi zda ze tam něco je tak asi ne
Ja nvm asi mam spatny mobil. Zkus za dva dny.
@ClauAlex píše:já to tam vidím, je slaboučká, ale je
@ladyjurasice na tom zvětšeným testu se mi zda ze tam něco je tak asi ne
Ahojky holky můžu se přidat? snažím se s přítelem o 2 miminko dcerce bude 25.1.2016 ro a půl ms jsem měla mít 2.1.2016 ale přišla 4.1 a ještě k tomu jsem celý den špinila večer jsme se milovali a mě se to rozjelo a dnes už končím… normálně to mívám 7 dní a teď necelé 4dny… v podbříšku mě občas píchne a z prsou mi teče kolosium nebo jak se to píše
ale to bude asi ještě jak jsem kojila malou ale tu jsem přestala kojit když jí byli 3 měsíce… tak jsem se vás chtěla zeptat jestli si mám udělat test nebo jestli je to zbytečné děkuji za názory ![]()
Holky tak ovu test z dnešního rána nahoře, včera bazalka 35,9 a dneska 36,2.. Může být ovu dnes?
@Emma2507 píše:
Ahojky holky můžu se přidat? snažím se s přítelem o 2 miminko dcerce bude 25.1.2016 ro a půl ms jsem měla mít 2.1.2016 ale přišla 4.1 a ještě k tomu jsem celý den špinila večer jsme se milovali a mě se to rozjelo a dnes už končím… normálně to mívám 7 dní a teď necelé 4dny… v podbříšku mě občas píchne a z prsou mi teče kolosium nebo jak se to píšeale to bude asi ještě jak jsem kojila malou ale tu jsem přestala kojit když jí byli 3 měsíce… tak jsem se vás chtěla zeptat jestli si mám udělat test nebo jestli je to zbytečné děkuji za názory
Vítej
zkusila bych asi test ![]()
Ahoj holky. Nevšimla jsem si diskuse a založila jsem skoukromou skupinu, pro snažilky a holky, co budou v roce 2016 rodit. Na předávání zkušeností, pokec, poradění se apod. Tak jestli chcete, přidejte se.
Holky je tam duch? Omlouvam se za anonym ale zatim snazeni tajime
@Anonymní píše:
Holky je tam duch? Omlouvam se za anonym ale zatim snazeni tajime
Ta fotka je hrozně rozmazaná. Zkus to prosím bliknout ještě jednou.
Lip mi to nejde
malinko jsem ho videla ale jen malinko tak pockam
@Anonymní píše:
Lip mi to nejdemalinko jsem ho videla ale jen malinko tak pockam
bohužel tam nic nevidím
je to rozmazané..
@Anonymní píše:
Lip mi to nejdemalinko jsem ho videla ale jen malinko tak pockam
Taky nic nevidim.
Čau holky
Teď mi tak nějak došlo, že jestli to náhodou klaplo tak jsem dnes 4DPO a už od rána mám vsugerovaný píchání v podbříšku a okolo pupíku
Magor
![]()
@MarťankaP píše: Čau holkyTeď mi tak nějak došlo, že jestli to náhodou klaplo tak jsem dnes 4DPO a už od rána mám vsugerovaný píchání v podbříšku a okolo pupíku
![]()
Magor
![]()
![]()
to je nejak moc brzo ne?