Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@citroska ja bych velice rada sexovala obden ale bohuzel ten chlap tu neni
jezdi domu az v sobotu a v pondeli zase jede tak si to potrebuju ted hlidat
u obou holek co mam jsem ani nevedela co je slovo ovulace a ovulacni testy ale ted me to nejak popadlo neberu presky od cervna a nic, tak to chci jen zkusit ![]()
Tak je to zensky normalni se ted ladovat rohlikem a namacet si ho do horcice?
![]()
Čaaau holkýýý
konecně jsem tu
stávkoval nám net
tak coo jak jste na tom? @ClauAlex @Brufikova?? ![]()
![]()
Jinak já jsem na tom tak nějak neutrálně, dneska poslední čajík a zítra by měla dorazit ovu, tak uvidíme ![]()
@MarťankaP píše:
Jinak já jsem na tom tak nějak neutrálně, dneska poslední čajík a zítra by měla dorazit ovu, tak uvidíme
Drzim moc palce. Me akorat se rozjela ms. Takze zase nic.
@ladyjurasice jj gynda. Tak jsem dnes 14 DC a jeden folik 16,2 a na pravém 13,1 tak teď máme dva dny zákaz tuleni a pak na to máme hupsnout, koupila jsem si i ovulační testy tak to zkusím ![]()
Holky ja cekam taky na ovu dneska zase zkusim ovu test
a ten tehotenskej neberu nejak moc vazne uvidime co se z toho vyvrbi ![]()
@ladyjurasice tak snad se zadaří teď, taky budu držet palce.:-)
@tapinka1 píše:
@ladyjurasice jj gynda. Tak jsem dnes 14 DC a jeden folik 16,2 a na pravém 13,1 tak teď máme dva dny zákaz tuleni a pak na to máme hupsnout, koupila jsem si i ovulační testy tak to zkusím
Tak to moc drzim palce. Optam se teda na ty foliky taky sve gyndarky az tam pujdu.
@MarťankaP píše:
@ladyjurasice tak snad se zadaří teď, taky budu držet palce.:-)
Dekuji taky drzim palce. Ty zkousis ovu testy nebo ne?
@ladyjurasice píše:zkoušela jsem jednou, většinou poznám kdy ji mám
Dekuji taky drzim palce. Ty zkousis ovu testy nebo ne?
@ClauAlex čau kámo
Tak koukám jsme na tom pořád dost podobně, tak by se nám oboum už mohlo sakra zadařit ![]()
@MarťankaP čau kámo
jo to by mohlo, koncem ledna mam narozky tak bych si nadelila krasny darek a normalne jsem to pocitala kdyby se to povedlo tak bych vychazel porod na pritelovo narozky
tak se sekra musime snazit