Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ClauAlex jo a já si dělala včera i dnes ze srandy ovu testy a mám tam dvě slabé čárečky by mě zajímalo na jaké bázi tohle a těhu test funguje… Vím že se vyčůráme na to a dál? ![]()
Vítám nový plodný rok 2016!!! Snad bude o něco úspěšnější ![]()
Já jsem si tedy konec roku fakt „užila“ Nebrala jsem 2kg za týden, dostala jsem MS a vyprala jsem příteli nový iphone…
Takže: začínám zase cvičit, budeme se víc mazlit a už nebudu tak akční a zbrká při úklidu ![]()
Ahoj holky, já jsem dostala MS přesně na vánoce v 19 den cyklu
a v sobotu jsem dobrala clostík 3×1 a od včera mě hrozně bolí jakoby na vaječnících a podbřišek že sotva chodím a svědí i bradavky. Máte s tím některá zkušenost? Děkuji a jinak všem přeji úspěšné snažilkování v roce 2016 ![]()
@brufikova vidíš tam něco? Měla jsem doma poslední test je to citlivost 20 nevím proc jsem si ho sla dělat ☺
Jenze ja tomu nerozumim udelala jsem ho jentak ze se mi tu jeste valel je to citlivost 20 a MS jsem dostala na Silvestra, tak tomu ale moc nverim
@ClauAlex píše:
Jenze ja tomu nerozumim udelala jsem ho jentak ze se mi tu jeste valel je to citlivost 20 a MS jsem dostala na Silvestra, tak tomu ale moc nverim
Tak taky nechapu. ![]()
Tak nastupuji do tehle diskuze. V te druhe kde jsfm byla vic tam jsou holky co znam delsi dobu uz tehotne. Ja zitra cekam na ms ale asi dojde uz vecer v praci.