Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mila.dka1
2.1.16 19:14

@Emma2507 tak to zkus tak za dva dny a hlavně ráno.

• Citovat
  • Upravit
111
2.1.16 19:40

@mila.dka1 ano zkusím mám trochu fialové bradavky co to je?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
3.1.16 12:38

Ahoj holky.muzu se pridat? Je mi 35 a chceme druhe dite.male je 16 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
3.1.16 12:43

Nezkousite nektera nosifol? Premyslim ze ho nasadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
3.1.16 13:41

Holky tak jsem začala špinit špiním cca 2 hodiny a ještě se to nerozjelo BT je 37,3 to se mi zdá moc vyšší než by měla být neměla jste to takhle některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.1.16 14:36

Ahoj holky, můžu se také přidat? je mi 31 a snažíme se o své první…zatím jsem pročítala vaše příspěvky jako pasivní čtenář, ale chtěla bych se k vám také přidat. V 15.10. jsem byla na ET a 20.11. jsem byla na revizi, měla jsem ZT, dosud MS nedorazila…myslím si, že jsem si rozhodila cyklus kombinací Femibionu, kontryhelovým čajem a nosifolem..tak čekám, kdy dorazí.
Jinak všem holčinám přeji v Novém roce spoustu úspěchů v snažení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.1.16 14:41

Ahojky, já nosifol beru, vyhledala jsem si tu pár diskuzí na toto téma, někdo má s nosifolem dobré zkušenosti a někdo ne v tom smyslu, že těhotenství to nepodpořilo, takže těžko říct. Já jsem si koupila celé 3 balení a beru jeden sáček denně (někde jsem četla, že berou 2 sáčky denně). Zatím jsem od toho 20.11. přibrala cca 6kg :? s manželem jsme to od revize včera zkusily poprvé, tak uvidíme…jinak můj manžel bere všechno možné, má špatné SPG, tak se to snažíme podpořit doplňky jako MACA, zinek, selen, kotvičník, vitamín E a dokonce pije i rybí tuk :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
4.1.16 10:31

Ahoj holky tak jak se mate? neco noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
4.1.16 11:06

Ahoj holky tak co zase nejaka nova tehu? Ja cekam na ms mam ji dostat ve stredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
4.1.16 11:10

@ladyjurasice ahojky tak snad nedojde nebo??ja si delaM OVU TESTY A NEGATIVNI…tak ja nevim… dnes jsem 13dc a ovu mam tak 15-16dc ale poboliva me podbrisek zase prva strana jako pred tim…a nic tak se mazlime ob den a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
4.1.16 12:50

@ladyjurasice ja cekam na ovu teprve na silvestra jsem dostala MS :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
4.1.16 13:18
@hodynka píše:
@ladyjurasice ahojky tak snad nedojde nebo??ja si delaM OVU TESTY A NEGATIVNI…tak ja nevim… dnes jsem 13dc a ovu mam tak 15-16dc ale poboliva me podbrisek zase prva strana jako pred tim…a nic tak se mazlime ob den a je to

Tak to teprve ovu dojde neboj. Moc drzim palce at to uz konecne vyjde. U me to bude asi stresem ze nemohu otehotnet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
4.1.16 13:18
@ClauAlex píše:
@ladyjurasice ja cekam na ovu teprve na silvestra jsem dostala MS :-)

To jsi o krucek napred. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1401
4.1.16 13:34

@ladyjurasice nikdy by me nenapadlo ze s tim budu mit problemy myslela jsem ze na to hupneme a bude…a uz se to nejak vlece…treba to nedostanes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
4.1.16 14:02
@hodynka píše:
@ladyjurasice nikdy by me nenapadlo ze s tim budu mit problemy myslela jsem ze na to hupneme a bude…a uz se to nejak vlece…treba to nedostanes…

To jsem si rikala i ja 4 roky se chranime nvm teda proc kdyz otehotnet nejde. No myslim ze do patku mrcha dojde jsem predsvedcena o tom. Ale tt uz fakt nedelam a ani delat nebudu dodelam jen ovu testy akorat to leze do penez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí