Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky.muzu se pridat? Je mi 35 a chceme druhe dite.male je 16 mesicu.
Holky tak jsem začala špinit špiním cca 2 hodiny a ještě se to nerozjelo BT je 37,3 to se mi zdá moc vyšší než by měla být neměla jste to takhle některá?
Ahoj holky, můžu se také přidat? je mi 31 a snažíme se o své první…zatím jsem pročítala vaše příspěvky jako pasivní čtenář, ale chtěla bych se k vám také přidat. V 15.10. jsem byla na ET a 20.11. jsem byla na revizi, měla jsem ZT, dosud MS nedorazila…myslím si, že jsem si rozhodila cyklus kombinací Femibionu, kontryhelovým čajem a nosifolem..tak čekám, kdy dorazí.
Jinak všem holčinám přeji v Novém roce spoustu úspěchů v snažení ![]()
Ahojky, já nosifol beru, vyhledala jsem si tu pár diskuzí na toto téma, někdo má s nosifolem dobré zkušenosti a někdo ne v tom smyslu, že těhotenství to nepodpořilo, takže těžko říct. Já jsem si koupila celé 3 balení a beru jeden sáček denně (někde jsem četla, že berou 2 sáčky denně). Zatím jsem od toho 20.11. přibrala cca 6kg
s manželem jsme to od revize včera zkusily poprvé, tak uvidíme…jinak můj manžel bere všechno možné, má špatné SPG, tak se to snažíme podpořit doplňky jako MACA, zinek, selen, kotvičník, vitamín E a dokonce pije i rybí tuk ![]()
Ahoj holky tak co zase nejaka nova tehu? Ja cekam na ms mam ji dostat ve stredu.
@ladyjurasice ahojky tak snad nedojde nebo??ja si delaM OVU TESTY A NEGATIVNI…tak ja nevim… dnes jsem 13dc a ovu mam tak 15-16dc ale poboliva me podbrisek zase prva strana jako pred tim…a nic tak se mazlime ob den a je to
@ladyjurasice ja cekam na ovu teprve na silvestra jsem dostala MS ![]()
@hodynka píše:
@ladyjurasice ahojky tak snad nedojde nebo??ja si delaM OVU TESTY A NEGATIVNI…tak ja nevim… dnes jsem 13dc a ovu mam tak 15-16dc ale poboliva me podbrisek zase prva strana jako pred tim…a nic tak se mazlime ob den a je to
Tak to teprve ovu dojde neboj. Moc drzim palce at to uz konecne vyjde. U me to bude asi stresem ze nemohu otehotnet
@ClauAlex píše:
@ladyjurasice ja cekam na ovu teprve na silvestra jsem dostala MS
To jsi o krucek napred. ![]()
@ladyjurasice nikdy by me nenapadlo ze s tim budu mit problemy myslela jsem ze na to hupneme a bude…a uz se to nejak vlece…treba to nedostanes…
@hodynka píše:
@ladyjurasice nikdy by me nenapadlo ze s tim budu mit problemy myslela jsem ze na to hupneme a bude…a uz se to nejak vlece…treba to nedostanes…
To jsem si rikala i ja 4 roky se chranime nvm teda proc kdyz otehotnet nejde. No myslim ze do patku mrcha dojde jsem predsvedcena o tom. Ale tt uz fakt nedelam a ani delat nebudu dodelam jen ovu testy akorat to leze do penez
@Emma2507 tak to zkus tak za dva dny a hlavně ráno.