Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarťankaP ne ne zatim se nechystam az budu meskat tak pres tyden, zitra to bude 6 dni, jinak jsem si merila BT a dnes byla 37,7 a mela jsem to tam tak 2 min
zkoumala jsem si i cipek jak jsem si precetla a je hodne vysoko moc ho nenahmatam
jinak ja neberu prasky od cervna @Bobíšek Prosinec
Holky, taky se přidám. Mám holčičku, v dubnu jí budu tři. Snažili jsme se přesně rok, než to vyšlo. Teď jsem otěhotněla na konci září, neplánovaně, nechráníme se, ale jednou jsme se nehlídali, takže ze říct, že jsem otěhotněla napoprvé. Bohužel na přelomu 9/10 tt mi bylo zjištěno zamlklé těhotenství. Teď mám měsíc a půl po revizi a začínáme znovu. Ovu čekám přesně po novém roce a doufám, že se povede taky hned. Že nezapracuje opět psychika. Čím víc se snažím, tím hůř to jde ![]()
@ClauAlex píše:
@MarťankaP ne ne zatim se nechystam az budu meskat tak pres tyden, zitra to bude 6 dni, jinak jsem si merila BT a dnes byla 37,7 a mela jsem to tam tak 2 minzkoumala jsem si i cipek jak jsem si precetla a je hodne vysoko moc ho nenahmatam
jinak ja neberu prasky od cervna @Bobíšek Prosinec
Tak to jasne tehu
Ahoj holky tak nejaka zase tehu co nam posle bacilky? Ja chodim do prace uz od soboty tak se omluvuju moc tu nejsem. Jinak ja jsem 8dpo a tt negativni.
@ladyjurasice myslis? testy mi zatim nic neukazaly
tak nevim
jo a mam jen vytoky ![]()
@ClauAlex píše:
@ladyjurasice myslis? testy mi zatim nic neukazalytak nevim
jo a mam jen vytoky
Nekomu testy ukazuji az po tyden vynechani ale kdyz to nedostanes do noveho roku radsi zajdi na gyndu
Jojo to mam v planu zajit na gyndu kdyztak pristi tyden pokud to nedostanu
ja doufam ze to nedostanu ![]()
Ahoj holky, tak se hlasim ze stale MS neni
ale testy uz nedelam zatim ![]()
Jo jinak jsem si merila rano BT a stale se drzi nad 37..dnes rano byla 37,5 ![]()
Ahoj ženušky
jak si užíváte den?
@Bobíšek Prosinec vítej v našem klubu snažení
já jediná v tehle skupince mám možná vyhráno jen některé vyšetření ještě nejsou sto pro… Jinak taky se snažíme cca přes půl roku ![]()
Ahoj Brufiku tak nejak normalne, pojedu nakoupit a pak zase varit veceri
jinak ti drzim palecky at to vsechno dopadne dobre ![]()
Ahoj, já dělám povánoční úklid a chystám se ještě maličko poladit zahradu před mrazem, co má za pár dní dorazit ![]()
@brufikova tak zatim tiše gratuluji a ať to dobře dopadne ![]()
@Bobíšek Prosinec budu jásat v lednu po všech výsledcích a vyšetření
holky zítra se ke mě chystá kamarádka a doveze mi poklady z bylinářství tak se pak s vámi podělím co nám bába kořenářka poradila a tedy mě doporučila
![]()
@brufikova to jsem taky zvědavá
užívala jsi něco i na podporu?