Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1755
28.12.15 20:40

@MarťankaP ne ne zatim se nechystam az budu meskat tak pres tyden, zitra to bude 6 dni, jinak jsem si merila BT a dnes byla 37,7 a mela jsem to tam tak 2 min :-) zkoumala jsem si i cipek jak jsem si precetla a je hodne vysoko moc ho nenahmatam :-) jinak ja neberu prasky od cervna @Bobíšek Prosinec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
28.12.15 20:49

Holky, taky se přidám. Mám holčičku, v dubnu jí budu tři. Snažili jsme se přesně rok, než to vyšlo. Teď jsem otěhotněla na konci září, neplánovaně, nechráníme se, ale jednou jsme se nehlídali, takže ze říct, že jsem otěhotněla napoprvé. Bohužel na přelomu 9/10 tt mi bylo zjištěno zamlklé těhotenství. Teď mám měsíc a půl po revizi a začínáme znovu. Ovu čekám přesně po novém roce a doufám, že se povede taky hned. Že nezapracuje opět psychika. Čím víc se snažím, tím hůř to jde :-(

• Citovat
  • Upravit
1095
28.12.15 21:34
@ClauAlex píše:
@MarťankaP ne ne zatim se nechystam az budu meskat tak pres tyden, zitra to bude 6 dni, jinak jsem si merila BT a dnes byla 37,7 a mela jsem to tam tak 2 min :-) zkoumala jsem si i cipek jak jsem si precetla a je hodne vysoko moc ho nenahmatam :-) jinak ja neberu prasky od cervna @Bobíšek Prosinec

Tak to jasne tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
28.12.15 21:36

Ahoj holky tak nejaka zase tehu co nam posle bacilky? Ja chodim do prace uz od soboty tak se omluvuju moc tu nejsem. Jinak ja jsem 8dpo a tt negativni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755

@ladyjurasice myslis? testy mi zatim nic neukazaly :-( tak nevim :-( jo a mam jen vytoky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755

A muze byt ta BT takhle vysoko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
28.12.15 22:28
@ClauAlex píše:
@ladyjurasice myslis? testy mi zatim nic neukazaly :-( tak nevim :-( jo a mam jen vytoky :nevim:

Nekomu testy ukazuji az po tyden vynechani ale kdyz to nedostanes do noveho roku radsi zajdi na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
28.12.15 22:30

Jojo to mam v planu zajit na gyndu kdyztak pristi tyden pokud to nedostanu :-) ja doufam ze to nedostanu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
29.12.15 12:25

Ahoj holky, tak se hlasim ze stale MS neni :-) ale testy uz nedelam zatim :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
29.12.15 12:37

Jo jinak jsem si merila rano BT a stale se drzi nad 37..dnes rano byla 37,5 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
29.12.15 13:21

Ahoj ženušky :-) jak si užíváte den? :-D @Bobíšek Prosinec vítej v našem klubu snažení :-) já jediná v tehle skupince mám možná vyhráno jen některé vyšetření ještě nejsou sto pro… Jinak taky se snažíme cca přes půl roku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
29.12.15 13:38

Ahoj Brufiku tak nejak normalne, pojedu nakoupit a pak zase varit veceri :-D jinak ti drzim palecky at to vsechno dopadne dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.15 13:42

Ahoj, já dělám povánoční úklid a chystám se ještě maličko poladit zahradu před mrazem, co má za pár dní dorazit :)
@brufikova tak zatim tiše gratuluji a ať to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
29.12.15 14:08

@Bobíšek Prosinec budu jásat v lednu po všech výsledcích a vyšetření :-D holky zítra se ke mě chystá kamarádka a doveze mi poklady z bylinářství tak se pak s vámi podělím co nám bába kořenářka poradila a tedy mě doporučila :-D :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.15 14:14

@brufikova to jsem taky zvědavá :) užívala jsi něco i na podporu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí